5 Resultaten
 • Quick view

  Woood Onne Spiegels Metaal 3 Stuks

  De Woood Onne Spiegels Metaal 3 Stuks zijn echte eyecatchers die je in je huis wilt hebben! Dankzij de superdunne frame van metaal hebben de spiegels een modern design. De set wordt geleverd met 3 spiegels.
  49,95
 • Quick view

  Woood Palm Kunstplant

  De Woood Palm Kunstplant Goud 110 cm is perfect te combineren met andere producten van Woood. De plant is een stijlvolle decoratie voor in de slaapkamer van je kindje. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  79,95

  64,95

 • Quick view

  Woood Strelitzia Kunstplant Groen 164 cm

  De Woood Strelitzia Kunstplant Groen 164 cm is een stijlvolle toevoeging voor in de huis- of slaapkamer. Verder is de plant gemaakt van hoogwaardig materiaal en leuk te combineren met andere producten van Woood.

  99,95

  79,-

 • Quick view

  Woood Strelitzia Kunstplant Groen 108 cm

  De Woood Strelitzia Kunstplant Groen 108 cm is een stijlvolle toevoeging voor in de huis- of slaapkamer. Verder is de plant gemaakt van hoogwaardig materiaal en leuk te combineren met andere producten van Woood.
  64,95
 • Quick view

  Woood Bananenplant Kunstplant Groen 138 cm

  De Woood Bananenplant Kunstplant Groen 138 cm is perfect te combineren met andere producten van Woood. Verder wordt de plant geleverd in een plastic pot. De plant is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  62,95
5 Resultaten
Trustpilot