Difrax sterilisator

Met een magnetronsterilisator dood je de schadelijke bacteriën op babyartikelen zoals flesjes en speentjes al in een paar minuten. Bij Babypark hebben we een magnetronsterilisator van verschillende merken waaronder het Nederlandse merk Difrax. Dit merk produceert al meer dan 50 jaar babyartikelen. De S-fles is het bekendste artikel van Difrax en een van de meest verkochte flessen in Nederland. Met de Difrax sterilisator kun je die ook eenvoudig steriliseren.

Lees meer...

Assortiment sterilisator Difrax

Het is belangrijk te weten dat je de producten die je wilt steriliseren eerst schoonmaakt in een sopje zodat er bijvoorbeeld geen melkresten achter zijn gebleven. Na het afspoelen met schoon kraanwater kunnen de producten in de Difrax sterilisator worden gebruikt. Voor de moedermelkslang van een borstkolf is een speciale aansluiting in het midden om het eenvoudig te kunnen steriliseren. Op het vermogen van 800 watt zijn de producten al te steriliseren in 5 minuten. Afdrogen is niet nodig doordat het uitneembare binnenrek is te gebruiken als afdruiprek. Door de kleuren van de print op de deksel, kun je zien hoe heet het is (rood is heet). Zo brand je niet jouw handen. Zorg er ook voor dat de magnetron schoon en droog is. De Difrax biedt plaats voor vier S-babyflessen, (fop)spenen, borstkolfonderdelen en accessoires.

Bestellen Difrax sterilisator

Bestel jouw sterilisator van Difrax eenvoudig via de webshop van Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je nooit teveel. Is de bestelling 20 euro of meer dan worden er geen verzendkosten in rekening gebracht. Door onze grote voorraden kunnen we de Difrax magnetronsterilisator vaak ook direct uit voorraad leveren. Bestel je voor 20:00 uur op een werkdag dan versturen we het nog dezelfde dag. Langskomen in een van onze megastores is uiteraard ook een optie. Voor de openingstijden van een megastore in jouw regio, raadpleeg dan het vestigingen-gedeelte van onze website.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Difrax Magnetronsterilisator

    Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?
    34,99
1 Resultaten
Trustpilot