Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dubbele borstkolf

Door moedermelk te kolven kan jouw kindje ook gevoed worden wanneer de moeder daar op dat moment niet zelf voor beschikbaar is. Zo kan de eventuele partner de taak op zich nemen terwijl de moeder een dagje uit is bijvoorbeeld. De melk kan in de vriezer worden bewaard zodat je een heel voorraadje kunt aanleggen voor wanneer het nodig is. Zo’n voorraad leg je het snelste aan met een elektrische borstkolf die dubbel is uitgevoerd. Je kunt deze bestellen via de webshop van Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je de laagste prijs in Nederland.

Lees meer...

Ardo borstkolf in dubbele uitvoering

In ons assortiment hebben we de dubbele kolf van Ardo beschikbaar. De borstkolven van Ardo staan bekend om de stille werking. Ideaal om discreet te kolven op het werk, of tijdens het kijken van de tv zonder dat het stoort. De Ardo kun je in verschillende standen gebruiken. Zo is het handig om in het begin de zuigsnelheid hoog te zetten want zo werkt het ook met jouw kindje. Op die manier wordt de toeschietreflex gestimuleerd en komt de toestroom van melk op gang. Daarna zet je de snelheid langzamer maar de zuigsterkte hoger. Zo imiteer je precies het zuiggedrag van jouw baby. Ardo maakt gebruik van een gesloten systeem waardoor de moedermelk niet in de pomp kan komen en raken beiden dus niet verontreinigd. Een hygiënische oplossing.

Bestellen dubbele korf Ardo

Indien je morgen al wil starten met het kolven, dan kan dat wanneer je jouw dubbele borstkolf voor 20:00 uur bestelt op een werkdag. In dat geval verzenden we het nog dezelfde dag en heb je het in de regel de volgende dag al in huis. Door onze grote voorraden kunnen we ook vaak direct uit voorraad leveren. De verzending is gratis aangezien de bestelwaarde tenminste 20 euro is. Je kunt ook eens langs komen in een van onze megastores. Ons team van verkoopspecialisten geeft je graag uitvoerig advies.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

8 producten

 • Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  73%
  289,- 204,06
 • Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  70%
  389,- 298,59
 • Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf
  Waardering:
  70%
  279,- 195,39
 • Ardo Calypso Double Plus Borstkolf
  Waardering:
  87%
  229,-
 • Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf
  Waardering:
  93%
  299,- 216,50
 • Filteren

  8 producten

  Oval loader