Dubbele borstkolf

Door moedermelk te kolven kan jouw kindje ook gevoed worden wanneer de moeder daar op dat moment niet zelf voor beschikbaar is. Zo kan de eventuele partner de taak op zich nemen terwijl de moeder een dagje uit is bijvoorbeeld. De melk kan in de vriezer worden bewaard zodat je een heel voorraadje kunt aanleggen voor wanneer het nodig is. Zo’n voorraad leg je het snelste aan met een elektrische borstkolf die dubbel is uitgevoerd. Je kunt deze bestellen via de webshop van Babypark. Door onze laagsteprijsgarantie betaal je de laagste prijs in Nederland.

Lees meer...

Ardo borstkolf in dubbele uitvoering

In ons assortiment hebben we de dubbele kolf van Ardo beschikbaar. De borstkolven van Ardo staan bekend om de stille werking. Ideaal om discreet te kolven op het werk, of tijdens het kijken van de tv zonder dat het stoort. De Ardo kun je in verschillende standen gebruiken. Zo is het handig om in het begin de zuigsnelheid hoog te zetten want zo werkt het ook met jouw kindje. Op die manier wordt de toeschietreflex gestimuleerd en komt de toestroom van melk op gang. Daarna zet je de snelheid langzamer maar de zuigsterkte hoger. Zo imiteer je precies het zuiggedrag van jouw baby. Ardo maakt gebruik van een gesloten systeem waardoor de moedermelk niet in de pomp kan komen en raken beiden dus niet verontreinigd. Een hygiënische oplossing.

Bestellen dubbele korf Ardo

Indien je morgen al wil starten met het kolven, dan kan dat wanneer je jouw dubbele borstkolf voor 20:00 uur bestelt op een werkdag. In dat geval verzenden we het nog dezelfde dag en heb je het in de regel de volgende dag al in huis. Door onze grote voorraden kunnen we ook vaak direct uit voorraad leveren. De verzending is gratis aangezien de bestelwaarde tenminste 20 euro is. Je kunt ook eens langs komen in een van onze megastores. Ons team van verkoopspecialisten geeft je graag uitvoerig advies.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.
  289,-
 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  296,95
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  229,-

 • Quick view

  Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf is uniek doordat de kolf geluid- en draadloos is. Hierdoor heb jij als mama onder het kolven je handen vrij. De kolf wordt compleet geleverd en is makkelijk te reinigen.

  599,-

  569,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  279,-

  179,-

 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  272,64

 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  206,10

8 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot