Dubbele elektrische kolf

Kolven doe je zo vaak als dat je baby bij je zou drinken wat vaak op zo’n drie keer per dag neerkomt. Een dubbele elektrische borstkolf maakt het kolven dan een stuk efficiënter. Je produceert ook meer melk wanneer je jouw borsten helemaal leeg maakt. Bij Babypark hebben we op dit gebied oplossingen van gerenommeerde merken die je tegen de laagste prijzen in Nederland kunt bestellen. Bekijk onze webshop voor de mogelijkheden.

Lees meer...

Assortiment dubbele elektrische kolf

Met de elektrische dubbele kolf van Medela haal je een borstkolf-set in huis met de 2-Phase Expression Technology waarbij de zuigmethode van de baby wordt nagebootst. Je kunt zelf de vacuüminstelling kiezen die het prettigste voor jou werkt en met de geheugenfunctie kun je die ook opslaan. Zo kun je het de volgende keer weer snel kiezen. Je kunt de kolfschilden vastmaken aan je bh zodat je je handen vrij houdt voor andere zaken. De set is klein en licht in gewicht en wordt geleverd met een schoudertas zodat je het eenvoudig meeneemt. Verder bevat de set ook nog een koeltasje met koelelement en 4 flesjes en een flessenstandaard. Een ideale set voor onderweg dus. Met de oplaadbare accu kun je 3 uur kolven.

Ook van het merk Ardo hebben we een elektrische dubbele kolf set met borstvoedingstas en koeltas. Deze set heeft borstschilden in 3 maten en een borstmassage inzetstuk voor het bevorderen van de toeschietreflex. Werkt op batterijen en netstroom maar is ook met de hand te bedienen. Ardo staat bekend om de stille werking van de borstkolven dus ook ideaal wanneer je ergens discreet moedermelk wilt kolven.

Bestellen dubbele elektrische borstkolf

Heb je de keuze gemaakt voor jouw dubbele elektrische kolf en je bestelt voor 20:00 uur dan verzenden we het nog op dezelfde werkdag. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. Wil je je graag eerst verder laten informeren over de beschikbare sets, kom dan eens langs in een van onze megastores.

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  289,-

  199,-

 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  279,95
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  229,-

 • Quick view

  Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf is uniek doordat de kolf geluid- en draadloos is. Hierdoor heb jij als mama onder het kolven je handen vrij. De kolf wordt compleet geleverd en is makkelijk te reinigen.
  599,-
 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.
  279,-
 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  229,-

 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.
  389,-
8 Resultaten
Trustpilot