Elektrische flessensterilisator

Bij Babypark hebben we verschillende flessensterilisators die elektrisch werken, deze sterilisators hebben soms ook een dubbelfunctie waarbij ze te gebruiken zijn als flessenwarmer. Voordat je gaat steriliseren is het van belang dat je de flesjes afgewassen hebt en afgespoeld hebt met kraanwater. Zo blijven er geen onhygiënische melkresten. Bestel jouw elektrische flessensterilisator veilig en voordelig via de webshop van Babypark. Doordat wij enkel A-merken leveren, haal je de beste kwaliteit in huis. Onze laagsteprijsgarantie zorgt ervoor dat je ook nooit teveel betaalt. Neem een kijkje in onze webshop om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Lees meer...

Assortiment elektrische flessensterilisator

In ons assortiment vind je verschillende stoomsterilisators die te gebruiken zijn in de magnetron maar we hebben ook keuze op het gebied van een flessensterilisator die elektrisch werkt. Een stopcontact is dan alles wat je nodig hebt. Met de flesverwarmer van Dr. Brown kun je ook steriliseren. Met het duidelijke lcd display kies je de gewenste tijd. Na afloop geeft het 5 piepjes zodat je weet dat hij klaar is. Het apparaat schakelt zichzelf uit na 10 minuten dus je hoeft er verder niet op te letten. Heb je een magnetron dan heb je ook de keuze uit verschillende stoomsterilisators die in de magnetron gebruikt kunnen worden. Bekijk daarvoor ook ons assortiment.

Bestellen flessensterilisator elektrisch

Via onze webshop zijn de flessensterilisators eenvoudig en snel te bestellen. Voor 20:00 uur besteld betekent dezelfde werkdag nog verstuurd. Bij Babypark betaal je ook geen bezorgkosten wanneer de totale bestelwaarde 20 euro of meer is. Naast de webshop kun je ook terecht in een van onze megastores waar je duizenden vierkante meters showroom vindt. Bekijk op onze website welke megastore actief is in jouw regio.

Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator

  De Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator is een hanndig apparaat. Het kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.

  69,99

  62,15

 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Box

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Box is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel en veilig schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.

  31,95

  23,96

2 Resultaten
Trustpilot