Elektrische stoomsterilisator

Bij Babypark kun je terecht voor verschillende stoomsterilisators. Het gros is te gebruiken in de magnetron waarbij je het met de producten en een laagje water in een afgedekte box in de magnetron zet. Heb je geen magnetron of ga je op vakantie en wil je daar niet afhankelijk van zijn? Kies dan voor een stoomsterilisator die elektrisch werkt. Dit plug je gewoon eenvoudigweg in het stopcontact en dat is dat. Bij Babypark hebben we op dat gebied ook een aantal opties. Aangezien het hele assortiment is gedekt door onze laagsteprijsgarantie, betaal je ook nooit teveel voor jouw stoomsterilisator die elektrisch werkt. Zie je het toch ergens binnen twee weken na aanschaf goedkoper dan betalen we alsnog het verschil terug. Bekijk ons assortiment.

Lees meer...

Assortiment stoomsterilisator elektrisch

Hoewel we van de magnetronsterilisators de meeste keuze hebben, vind je in ons assortiment ook de stoomsterilisator die elektrisch te gebruiken is. Zo hebben we een elektrische stoomsterilisator biedt ruimte voor 6 flessen + accessoires. Het handige vaatmachinemandje zorgt ervoor dat je na het afwassen en afspoelen van de flessen, deze met mandje meteen in de stoomsterilisator kan zetten. Daar worden vervolgens 99,9% van de bacteriën gedood. Bij deze sterilisator wordt een tang meegeleverd. De flessenwarmer van Dr. Brown is ook als elektrische stoomsterilisator in te zetten. Dit apparaatje heeft voor de verwarmfunctie ook een handige sticker op de achterkant met informatie hoelang het een en ander verwarmd dient te worden. Dat stel je vervolgens via het duidelijke lcd-scherm op de voorzijde in.

Bestellen elektrische stoomsterilisator

Voor welke oplossing je ook gaat, je bestelt het natuurlijk via Babypark aangezien je bij ons ook geen verzendkosten betaalt voor bestellingen vanaf 20 euro. Bestel voor 20:00 uur op een werkdag indien je wilt dat het nog dezelfde dag verstuurd wordt. Een bezoek brengen aan een van onze megastores is natuurlijk ook altijd een optie.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Plus

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Plus is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.

  42,95

  34,95

 • Quick view

  Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator

  De Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator is een hanndig apparaat. Het kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.

  69,99

  64,99

 • Quick view

  Munchkin Mini Sterilizer Box

  Deze Munchkin Mini Sterilizer Box is ideaal wanneer je de spenen van je kindje snel en veilig schoon wilt maken. Dankzij het UV-licht wordt 99% van de bacteriën en virussen gedood zonder gebruik van schadelijke stoffen.

  31,95

  25,56

3 Resultaten
Trustpilot