Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Flessenwarmer voor onderweg

Met een flessenwarmer voor onderweg kun je jouw flesjes snel opwarmen zodat je jouw kindje ook onderweg kunt voeden. Bij Babypark hebben we daarvoor een flessenwarmer van Alecto waarmee je in de auto de flessen kunt warmen via een 12v adapter. Daarnaast hebben we ook een flessenwarmer van Dr. Brown die compact genoeg is om mee te nemen voor in het vakantiehuisje bijvoorbeeld. Je bestelt beiden tegen de scherpste prijzen dankzij de laagsteprijsgarantie van Babypark.

Lees meer...

Flessenwarmer onderweg assortiment

Met de Alecto kun je flessen met (moeder)melk en potjes met babyvoeding op een geleidelijke en gelijkmatige wijze opwarmen. Zo blijven de vitaminen en voedingsstoffen bewaard. Met de meegeleverde 12V adapter voor de auto kun je het flesje op 500 watt opwarmen maar wanneer je het thuis op 230V aansluit dan kun je op 500 watt verwarmen en is het nog sneller klaar. Dus ook ideaal voor thuis en op het vakantieadres. Door de warmhoudfunctie en droogkookbeveiliging is het ook erg praktisch. De flessenwarmer van Dr. Brown is niet geschikt voor op vakantie maar is compact genoeg om mee te nemen op vakantie. De flessenwarmer van Dr. Brown heeft een sticker op de achterzijde waarop je precies kan lezen hoe lang iets verwarmd moet worden op basis van de begintemperatuur (net uit vriesvak of kamertemperatuur). Op het LCD bedieningspaneel kun je duidelijk de in te stellen tijd aflezen. Na het opwarmen gedurende de ingestelde tijd, laat de flessenverwarmer 5 piepjes horen en slaat het na 10 minuten automatisch af.

Bestellen flessenwarmer

Bestel de flessenwarmer die het beste bij jouw gebruiksdoel past. Gebruik je het vooral binnenshuis dan biedt de Dr. Brown meer mogelijkheden. Maar wil je in de auto flesjes en potjes kunnen verwarmen dan is de Alecto de te maken keuze. Beiden worden gratis bezorgd omdat ze een bestelwaarde hebben van tenminste 20 euro. Bestel je voor 20:00 uur dan verzenden we het nog dezelfde werkdag. Of kom voor meer tekst en uitleg naar een van onze megastores.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren

2 producten

 • Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator
  Waardering:
  35%
  69,99 62,15
 • Filteren

  2 producten

  Oval loader