Fopspeendoekje

Met name in de eerste maanden heeft jouw baby een grote zuigbehoefte en dan kan een fopspeen uitkomst bieden. Zo houd je jouw kindje rustig en doordat alles nog niet is uitgegroeid, is het ook niet schadelijk voor het gebit want dat herstel zich gemakkelijk weer. Zelfs als je zelf geen kinderen hebt, heb je vast wel eens ergens een verloren fopspeen zien liggen. Het is helaas eenvoudig kwijt te raken zowel binnenshuis als buitenshuis. Om het risico iets te verkleinen kun je kiezen voor een fopspeendoekje waar je de fopspeen aan kunt bevestigen. Niet alleen heerlijk zacht voor jouw kindje maar het maakt het ook een stuk eenvoudiger de fopspeen weer terug te vinden of het nu in de box is of verloren onderweg.

Lees meer...

Assortiment fopspeendoekjes

Bij Babypark heb je een zeer uitgebreide keuze in fopspeendoekjes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, kleuren en prints. Zo zit er altijd iets tussen dat aan jouw smaak zal voldoen. Doordat wij enkel met A-merken werken, zijn alle doekjes van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast is het assortiment van Babypark gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Ben je op zoek naar een bepaalde kleur dan kun je het kleurfilter gebruiken in onze webshop om sneller tot een selectie te komen. Veel doekjes zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. We hebben doekjes in de vorm van een ster, vliegtuigje en diertjes en ook in verschillende structuren en prints. Wil je de fopspeendoekjes ook eens voelen om te ervaren hoe zacht ze zijn? Kom dan naar een van onze megastores.

Fopspeendoekje bestellen

Kies je voor het gemak van online bestellen en plaats je de bestelling voor 20:00 uur op een werkdag dan verzendt onze eigen bezorgdienst het nog dezelfde dag. Wanneer je er voor zorgt dat de totale bestelwaarde 20 euro of meer is, dan worden er geen bezorgkosten in rekening gebracht.

Lees minder...
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  10,95

  8,76

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Speendoek

  Met de Little Dutch Sailors Bay Speendoek heb je de speen van je kindje zo weer terug gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt lekker zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.

  6,95

  5,56

 • Quick view

  Koeka Dijon Daily Speendoekje

  Met het Koeka Dijon Daily Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Het speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  12,95
 • Quick view

  Jollein Moon Speendoekje

  Met het Jollein Moon Speendoekje kan je kindje lekker knuffelen en de speen makkelijk terug vinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.

  Normale prijs: 8,99

  Special Price 7,10

 • Quick view

  Done by Deer Puffee Speenkoord Blue

  Hoe leuk en handig is dit schattige Done by Deer Puffee Speenkoord Blue? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!

  13,95

  11,16

 • Quick view

  Baby's Only Sky Speendoekje

  Met het schattige Baby's Only Sky Speendoekje heb je de speen van je kindje altijd bij de hand. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  14,95
 • Quick view

  Jollein Elephant Speendoekje

  Met het Jollein Elephant Speendoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden met kleine handjes. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  Normale prijs: 8,95

  Special Price 7,07

 • Quick view

  Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje

  Het stijlvolle Witlof For Kids Colour Your World Speendoekje is een handig speendoekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.
  14,50
 • Quick view

  Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White

  Het Witlof For Kids Once Upon A Dream Speendoekje Sand / Off White is een handig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal en eenvoudig vast te maken.
  14,50
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Speendoekje Savanne

  Met het Cottonbaby Soft Speendoekje Savanne kan je kindje de speen makkelijker terugvinden als het valt. Het stijlvolle speendoekje is uitgerust met een lus en gemaakt van 100% kwalitatief hoogwaardig katoen.

  7,95

  6,76

 • Quick view

  Sebra Siggy The Rabbit Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Sebra Siggy The Rabbit Knuffeldoekje? De verschillende activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het doekje is voorzien van een bevestiging voor een fopspeen.
  20,-
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Speendoekje Vlekjes Oudblauw

  Met het Cottonbaby Soft Speendoekje Vlekjes Oudblauw kan je kind de speen makkelijker terugvinden als het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Jollein Pimpelmees Speendoekje Forest Animals

  Met het schattige Jollein Pimpelmees Speendoekje Forest Animals kan je kindje heerlijk knuffelen en de speen makkelijk terugvinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen.

  12,99

  10,39

 • Quick view

  Cottonbaby Blaasbloem Soft Speendoekje

  Met het zachte Cottonbaby Blaasbloem Soft Speendoekje kan je kind de speen makkelijker terugvinden als het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Rain Speendoekje Taupe / Zwart

  Met het zachte Cottonbaby Soft Rain Speendoekje Taupe / Zwart kan je kindje de speen makkelijker terugvinden wanneer het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  7,95

  6,39

 • Quick view

  Cottonbaby Soft Rain Speendoekje Room / Latte

  Met het zachte Cottonbaby Soft Rain Speendoekje Room / Latte kan je kindje de speen makkelijker terugvinden wanneer het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  7,95

  6,39

 • Quick view

  Little Dutch Little Goose Speendoekje

  Met het Little Dutch Little Goose Speendoekje heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het stijlvolle speendoekje voelt heerlijk zacht aan en je kindje kan er ook heerlijk mee knuffelen en spelen.
  5,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Twig Speendoekje Rusty / Blue

  Met het zachte Cottonbaby Soft Twig Speendoekje Rusty / Blue kan je kind de speen makkelijker terugvinden als het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  7,95

  6,39

 • Quick view

  Cottonbaby Wafel Speendoekje Espresso

  Met het Cottonbaby Wafel Speendoekje Espresso kan je kindje de speen makkelijker terugvinden als het valt. Het stijlvolle speendoekje heeft een lus en is gemaakt van 100% katoen en is wasbaar in de wasmachine.
  5,95
 • Quick view

  Cottonbaby Soft Safari Speendoekje

  Met het zachte Cottonbaby Soft Safari Speendoekje kan je kindje de speen makkelijker terugvinden wanneer het valt. Uitgerust met een lus. Het stijlvolle speendoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Trixie Bliss Speendoekje Petrol

  Met het Trixie Bliss Speendoekje Petrol heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  11,95

  10,95

 • Quick view

  House Of Jamie Moon Speendoekje Vintage Blue Diamond

  Met het stijlvolle House Of Jamie Moon Speendoekje Vintage Blue Diamond heb je de speen van je kindje zo weer gevonden. Het speendoekje is gemaakt van zacht materiaal dat heerlijk comfortabel aanvoelt.

  16,50

  4,95

 • Quick view

  Trixie Bright Bloom Speendoekje

  Met het Trixie Bright Bloom Speendoekje heeft je kindje altijd de speen bij de hand. Je kunt het doekje eenvoudig aan de speen bevestigen met een lus. Verder is het speendoekje gemaakt van zacht materiaal.

  9,95

  8,95

 • Quick view

  Done by Deer Jelly Speenkoord Mustard

  Hoe leuk en handig is dit Done by Deer Jelly Speenkoord Mustard? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!
  13,95
52 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vaderdag
Trustpilot