Happy Horse Bear Bella

Een liefhebber van (teddy)beren wordt arctofiel genoemd. Wie de leuke Happy Horse Bear Bella ziet, zou er direct een kunnen worden. Teddyberen komen tegenwoordig in vele verschillende uitvoeringen en zijn al ruim een eeuw uitermate populair. Bij Babypark hebben we vele soorten beschikbaar waaronder dus de vrolijke Bear Bella van Happy Horse. Je kunt de teddybeer bij Babypark bestellen tegen de laagste prijs van Nederland dankzij onze laagsteprijsgarantie.

Lees meer...

Uitvoeringen Bear Bella van Happy Horse

De Happy Horse Bear Bella is in vele verschillende maten beschikbaar. Zo hebben we een enorm exemplaar van 150 cm maar ook de maten 100 cm, 55 cm, 40 cm, 27 cm en 22 cm zijn verkrijgbaar. Dus of je het nu als leuk decoratiestuk wilt voor in de kinderkamer of een handzaam beertje zoekt dat je kindje overal mee naartoe kan nemen, voor elk scenario kun je een Happy Horse Bear Bella kopen. De beren zijn van heerlijk zacht materiaal en zijn wasbaar op 30 graden. Om zelf eens kennis te komen maken met de beren, ben je altijd welkom in een van onze megastores. De contactgegevens van een megastore in jouw regio vind je terug op onze website.

Happy Horse Bear Bella online kopen

Wil je de Happy Horse Bear Bella of een van de andere leuke dierenfiguurtjes online bestellen? Dat kan uiteraard via onze webshop. Bestel je voor 23:59 uur dan stelt dat ons in staat het nog dezelfde werkdag te verzenden. Je kindje kan de teddybeer dan al de volgende dag welkom heten. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis.

Lees minder...
16 Resultaten
 • Quick view

  Happy Horse Bear Brim Knuffeldoekje

  Met het schattige Happy Horse Bear Brim Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Brice Knuffel 27 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brice Knuffel 27 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  16,99
 • Quick view

  Happy Horse Bear Brice Knuffeldoekje

  Met het schattige Happy Horse Bear Brice Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.

  13,99

  12,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Brice Knuffel 40 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brice Knuffel 40 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  27,99

  24,99

 • Quick view

  Happy Horse Ice Bear Knuffel 26 cm

  Met deze schattige Happy Horse Ice Bear Knuffel 26 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  16,99
 • Quick view

  Happy Horse Bear Brim Knuffel 27 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brim Knuffel 27 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  16,99
 • Quick view

  Happy Horse Bear Brim Knuffel 40 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brim Knuffel 40 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  27,99

  24,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Brice Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brice Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  10,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Brim Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Brim Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  10,99

 • Quick view

  Happy Horse Bear Boogy Knuffeldoekje

  Met het Happy Horse Bear Boogy Knuffeldoekje kan je kindje lekker knuffelen en spelen. Het knuffeldoekje is gemaakt van zacht materiaal, geschikt vanaf de geboorte en voorzien van het CE-keurmerk.
  14,95
 • Quick view

  Happy Horse Bear Bella Knuffel 27 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Bella Knuffel 27 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  16,99

  12,49

 • Quick view

  Happy Horse Bear Bella Knuffel 40 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Bella Knuffel 40 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  27,99

  22,49

 • Quick view

  Happy Horse Bear Baggio Knuffel

  Met deze schattige Happy Horse Bear Baggio Knuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  60,99
 • Quick view

  Happy Horse Bear Bella Knuffel 100 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Bella Knuffel 100 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.
  200,99
 • Quick view

  Happy Horse Bear Bella Knuffel 22 cm

  Met deze schattige Happy Horse Bear Bella Knuffel 22 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  12,99

  9,49

 • Quick view

  Happy Horse Crab Chris Knuffel 35 cm

  Met deze schattige Happy Horse Crab Chris Knuffel 35 cm kan je kindje lekker spelen en knuffelen! De knuffel voldoet aan Europese veiligheidseisen en is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zacht aanvoelt.

  20,99

  18,99

16 Resultaten
Trustpilot