kinderstoel, kinderstoeltje, kinderstoelen, accessoires, accessoire

Vrolijke Stokke stoelverkleiners

 

De stoelverkleiners van Stokke zijn zeker niet alledaags
Stoelverkleiners zijn gewoon stoelverkleiners, zal iedereen denken. Niets is minder waar, want de stoelverkleiners van Stokke zijn heel bijzonder door de uitbundige motiefjes en kleurtjes. Het is een feest voor je kindje om op een stoelverkleiner van Stokke te zitten. Houd je kindje van hartjes, sterretjes, ruitjes of van streepjes? Stokke heeft al deze verschillende designs in de collectie. Je kunt een Stokke stoelverkleiner nu kopen bij Babypark.

Lees meer...

 

Leuker eten op een Stokke stoelverkleiner
Je kindje zal het leuker vinden om aan tafel te gaan als hij of zij mag zitten op een stoelverkleiner van het merk Stokke. De stoelverkleiner van Stokke kun je online en in de aanbieding kopen bij Babypark. Stokke stoelverkleiners zijn razend populair, vandaar dat Babypark een grote keuze heeft van deze stoelverkleiners. Ga dus zo snel mogelijk naar de site om een leuke stoelverkleiner uit te kiezen en maak van het eten een feestje.

Lees minder...
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen

  Met een Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen zit je kindje een stuk comfortabeler en veiliger in de Stokke® Tripp Trapp® met èn zonder Babyset™. Het kussen is verkrijgbaar in diverse designs en kleuren.

  Normale prijs: 49,-

  Special Price 41,65

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™

  De Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ is vernieuwd. Met dit comfortabele zitje kan je kindje al vanaf de geboorte gezellig bij jullie aan tafel zitten. Het ergonomische zitje is verstelbaar in 2 standen.

  Normale prijs: 104,-

  Special Price 99,-

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™

  Met de Stokke® Tripp Trapp® Babyset™ voorkom je dat je kindje van de kinderstoel af schuift en geniet je kindje van nog meer comfort en ondersteuning. Zo kun je de Stokke® Tripp Trapp® al gebruiken vanaf 6 maanden!

  Normale prijs: 54,-

  Special Price 45,90

 • Quick view

  Stokke® Steps™ Baby Set Kussen

  Met het Stokke® Steps™ Baby Set Kussen maak jij de Stokke® Steps™ Kinderstoel nog comfortabeler voor je kindje. Het kussen is gemaakt van zacht materiaal en past perfect in de Stokke® Steps™ Kinderstoel.

  Normale prijs: 49,-

  Special Price 48,99

 • Quick view

  Stokke® Steps™ Baby Set Eetblad

  Met het Stokke® Steps™ Baby Set Eetblad kan je kindje eten en spelen in de Stokke® Steps™ kinderstoel. Het eetblad is eenvoudig te bevestigen op de Stokke® Steps™ Baby Set en te reinigen met een vochtige doek.

  49,-

  46,99

 • Quick view

  Stokke® Steps™ Baby Set

  Met de Stokke® Steps™ Baby set kan je kindje al vanaf 6 maanden zitten in de Stokke® Steps™ Kinderstoel. Dankzij de ergonomische vorm geniet je kindje van uitstekend zitcomfort.

  Normale prijs: 79,-

  Special Price 77,99

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Tray

  Met de Stokke® Tray tover je jouw Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel om tot een volwaardige kinderstoel met een eetblad. De Stokke® Tray sluit perfect aan bij het design van de kinderstoel en is te gebruiken in combinatie met het Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™.
  53,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ Grey

  De Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ Grey is vernieuwd. Met dit comfortabele zitje kan je kindje al vanaf de geboorte gezellig bij jullie aan tafel zitten. Het ergonomische zitje is verstelbaar in 2 standen.

  104,-

  92,50

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Extended Glider Set V2

  Met deStokke® Tripp Trapp® Extended Glider Set V2 verhoog je de achterwaartse stabiliteit van de kinderstoel en staat deze steviger.
  9,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp™ Extended Glider Zwart

  Met de Extended Glider voor de Stokke® Tripp Trapp™ verhoog je de achterwaartse stabiliteit van de kinderstoel en staat deze steviger.
  9,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Storage Wit

  De Stokke® Tripp Trapp® Storage Wit is een handige opbergbak die je zonder gereedschap aan jouw Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel kunt bevestigen. Zo heb je alle musthaves voor de maaltijd altijd bij de hand!

  34,-

  33,85

 • Quick view

  Stokke® Clikk™ Kussen Soft Grey Sprinkles

  Het Stokke® Clikk™ Kussen Soft Grey Sprinkles biedt je kindje extra ondersteuning wanneer het net gaat zitten. Het kussen is gemaakt van zacht gewatteerd materiaal en is eenvoudig te reinigen en te wassen in de wasmachine.
  29,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Newborn Cover Sweet Hearts

  De Stokke® Tripp Trapp® Newborn Cover Sweet Hearts kan aan beide kanten worden gebruikt en is gemakkelijk te bevestigen. De cover is geschikt voor de Stokke® Newborn Set™ en voorzien van een vrolijke print.
  34,-
 • Quick view

  ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Tripp Trapp® Eetblad

  De ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Tripp Trapp® Eetblad is gemaakt van silicone materiaal die zich vastzuigt aan het eetblad. Praktisch in gebruik en de mat is geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
  29,-
 • Quick view

  ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Steps Eetblad

  De ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Steps Eetblad is gemaakt van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mat geschikt voor de vaatwasser en magnetron.

  29,-

  28,95

 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Junior Kussen Nordic Grey

  Met een Stokke® Tripp Trapp® Junior Kussen Nordic Grey zit je kindje een stuk comfortabeler en veiliger in de Stokke® Tripp Trapp®. Het kussen is alleen geschikt voor gebruik zónder Stokke Tripp Trapp® Baby Set™.
  49,-
 • Quick view

  Stokke® MUtable™ Speeltafel

  De Stokke® MUtable™ Speeltafel beschikt over 7 inspirerende activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van je kindje. De speeltafel is in 4 verschillende hoogtes te verstellen en geschikt vanaf 3 jaar.
  239,-
 • Quick view

  Stokke® Clikk™ Kussen Nordic Grey

  Het Stokke® Clikk™ Kussen Nordic Grey biedt je kindje extra ondersteuning wanneer het net gaat zitten. Het kussen is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te reinigen en te wassen in de wasmachine.
  29,-
 • Quick view

  ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Clikk Eetblad

  De ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Clikk Eetblad is gemaakt van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mat geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
  29,-
 • Quick view

  Stokke® Clikk™ Reistas

  In de Stokke® Clikk™ Reistas berg je eenvoudig en snel jouw Stokke® Clikk™ kinderstoel op. Er is genoeg ruimte voor de stoelpoten en zitgedeelte. De tas sluit met een rits en heeft een handsfree handgreep.
  29,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Baby Kussen

  Het stijlvolle Stokke® Tripp Trapp® Baby Kussen biedt je kleintje extra ondersteuning wanneer het net gaat zitten. Het kussen is gemaakt van gewatteerd materiaal en is eenvoudig te reinigen in de wasmachine.

  Normale prijs: 49,-

  Special Price 44,-

 • Quick view

  Stokke® Clikk™ Kussen Multi Circles

  Het Stokke® Clikk™ Kussen Multi Circles biedt je kindje extra ondersteuning wanneer het net gaat zitten. Het kussen is gemaakt van zacht materiaal en is eenvoudig te reinigen en te wassen in de wasmachine.
  29,-
 • Quick view

  Stokke® MUtable™ Scenarios Funfair

  De Stokke® MUtable™ Scenarios Funfair is de perfecte uitbreiding op de los verkrijgbare Bricks Tower en Stokke® MUtable™ speeltafel. Door de Bricks Tower kamers te geven komt de fantasie van je kindje tot leven.
  19,-
 • Quick view

  Stokke® MUtable™ DISKcover We Are The World

  De Stokke® MUtable™ DISKcover We Are The World is een uitbreiding voor de Stokke® MUtable™ speeltafel. Het speelbord is dubbelzijdig en voorzien van een thema waarbij de fantasie van je kindje tot leven komt.
  29,90
35 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot