Vrolijke Stokke stoelverkleiners

 

De stoelverkleiners van Stokke zijn zeker niet alledaags
Stoelverkleiners zijn gewoon stoelverkleiners, zal iedereen denken. Niets is minder waar, want de stoelverkleiners van Stokke zijn heel bijzonder door de uitbundige motiefjes en kleurtjes. Het is een feest voor je kindje om op een stoelverkleiner van Stokke te zitten. Houd je kindje van hartjes, sterretjes, ruitjes of van streepjes? Stokke heeft al deze verschillende designs in de collectie. Je kunt een Stokke stoelverkleiner nu kopen bij Babypark.

Lees meer...

 

Leuker eten op een Stokke stoelverkleiner
Je kindje zal het leuker vinden om aan tafel te gaan als hij of zij mag zitten op een stoelverkleiner van het merk Stokke. De stoelverkleiner van Stokke kun je online en in de aanbieding kopen bij Babypark. Stokke stoelverkleiners zijn razend populair, vandaar dat Babypark een grote keuze heeft van deze stoelverkleiners. Ga dus zo snel mogelijk naar de site om een leuke stoelverkleiner uit te kiezen en maak van het eten een feestje.

Lees minder...
20 Resultaten
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Newborn Textiel Set™

  Pimp jouw Tripp Trapp® Newborn Set™ met een vrolijke Stokke® Tripp Trapp® Newborn Textiel Set™. Deze handige textiel set bestaat uit bekleding voor de zitting en een bijpassend slabbetje.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Newborn Textiel Set™ White / Aqua Mountains

  Pimp jouw Tripp Trapp® Newborn Set™ met een vrolijke Stokke® Tripp Trapp® Newborn Textiel Set™ White / Aqua Mountains. Deze handige set bestaat uit bekleding voor de zitting een slabbetje.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Mini Baby Kussen

  Het Stokke® Tripp Trapp® Mini Baby Kussen biedt je kleintje extra ondersteuning wanneer het net gaat zitten. Het kussen is gemaakt van zacht gewatteerd materiaal en is eenvoudig te reinigen en te wassen in de wasmachine.
  44,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen

  Met de Stokke® Tripp Trapp® Classic Kussen zit je kindje een stuk comfortabeler en veiliger in de Stokke® Tripp Trapp® met èn zonder Babyset™. Het kussen is verkrijgbaar in diverse designs voor een perfecte match met jouw interieur.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Junior Kussen

  Het Stokke® Tripp Trapp® Junior Kussen geeft de kinderstoel van je kleuter een nieuw look. Printjes worden vervangen door een stoer kussen die zacht en comfortabel zit. Eenvoudig wasbaar in de wasmachine.
  44,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™

  Met de Stokke® Tripp Trapp® Babyset™ voorkom je dat je kindje van de kinderstoel af schuift en geniet je kindje van nog meer comfort en ondersteuning. Zo kun je de Stokke® Tripp Trapp® al gebruiken vanaf 6 maanden!
  47,50
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™

  De Stokke® Tripp Trapp® Newborn Set™ is vernieuwd. Met dit comfortabele zitje kan je kindje al vanaf de geboorte gezellig bij jullie aan tafel zitten. Het ergonomische zitje is verstelbaar in 2 standen.
  89,-
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Baby Set

  Met de Stokke® Steps™ Baby set kan je kindje al vanaf 6 maanden zitten in de Stokke® Steps™ Kinderstoel. Dankzij de ergonomische vorm geniet je kindje van uitstekend zitcomfort.
  85,-
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Baby Set Eetblad

  Met het Stokke® Steps™ Baby Set Eetblad kan je kindje eten en spelen in de Stokke® Steps™ kinderstoel. Het eetblad is eenvoudig te bevestigen op de Stokke® Steps™ Baby Set en te reinigen met een vochtige doek.
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Baby Set Kussen

  Met het Stokke® Steps™ Baby Set Kussen maak jij de Stokke® Steps™ Kinderstoel nog comfortabeler voor je kindje. Het kussen is gemaakt van zacht materiaal en past perfect in de Stokke® Steps™ Kinderstoel.
  45,-
 • Quick view

  Stokke® Tafelblad

  Met het Stokke® Tafelblad creëer je in mum van tijd een eigen tafeltje voor je kindje wanneer hij/zij in een Stokke® kinderstoel zit. Dat zorgt gegarandeerd voor urenlang speelplezier!
  49,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Tray

  Met de Stokke® Tray tover je jouw Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel om tot een volwaardige kinderstoel met een eetblad. De Stokke® Tray sluit perfect aan bij het design van de kinderstoel en is te gebruiken in combinatie met het Stokke® Tripp Trapp® Baby Set™.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Extended Glider Set V2

  Met deStokke® Tripp Trapp® Extended Glider Set V2 verhoog je de achterwaartse stabiliteit van de kinderstoel en staat deze steviger.
  8,-
 • Quick view

  ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Tripp Trapp Eetblad

  De ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Tripp Trapp Eetblad is gemaakt van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mat geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
  29,-
 • Quick view

  ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Steps Eetblad

  De ezpz™ by Stokke™ Placemat Voor Steps Eetblad is gemaakt van silicone materiaal die zich vastzuigt aan de tafel. Heel praktisch in gebruik dus! Bovendien is de mat geschikt voor de vaatwasser en magnetron.
  29,-
 • Quick view

  Stokke® Tripp Trapp® Storage Wit

  De Stokke® Tripp Trapp® Storage Wit is een handige opbergbak die je zonder gereedschap aan jouw Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel kunt bevestigen. Zo heb je alle musthaves voor de maaltijd altijd bij de hand!
  29,-
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Newborn Set Greige

  Met deze Stokke® Steps™ Newborn Set Greige kan je kindje al vanaf de geboorte gezellig bij jullie aan tafel zitten. Het ergonomische zitje is voorzien van een 5-puntsveiligheidstuigje en schouderpads.
  99,-
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Junior Kussen Jade Twill

  Het Stokke® Steps™ Junior Kussen Jade Twill geeft de kinderstoel van je kleuter een nieuw look. Printjes worden vervangen door een stoer kussen die zacht en comfortabel zit. Eenvoudig wasbaar in de wasmachine.
  44,-
 • Quick view

  Stokke® Gordel Beige

  Wil je voorkomen dat je kindje uit de Stokke® Tripp Trapp® kinderstoel klimt? Gebruik dan de handige Stokke® Gordel. Hiermee voorkom je onveilige situaties zonder de bewegingen van je kindje te belemmeren.
  39,-
 • Quick view

  Stokke® Steps™ Wipstoel

  De Stokke® Steps™ Wipstoel geeft je kindje het gevoel alsof het in de armen van zijn/haar moeder ligt. De Stokke® Steps™ Wipstoel past op de Stokke® Steps™ Kinderstoel zodat je baby gezellig op tafelhoogte zit.
  135,20
20 Resultaten