Nijntje kinderfauteuils

 

De allerleukste Nijntje kinderfauteuils vind je op deze pagina. Elke fauteuil is op maat gemaakt voor een peuter of kleuter. Je kindje hoeft niet meer op een stoel te zitten die veel te groot is. In een Nijntje kinderfauteuil geniet het van een groot zitcomfort. De fauteuil bestaat uit hoogwaardige materialen en gaat dan ook lange tijd mee.

Lees meer...

 

Over Nijntje

Nijntje is in de jaren ’50 bedacht door de bekende illustrator en kinderboekenschrijver Dick Bruna. Inmiddels is het konijntje al jaren razend populair, zowel in Nederland als daarbuiten. Nijntje is een heel eenvoudig konijntje, maar daardoor spreekt het juist kleine kinderen aan.

 

Bestel online

Shoppen bij Babypark doe je heel gemakkelijk online, lekker vanuit huis. Bestel de leukste Nijntje kinderfauteuil via onze webshop, het stoeltje wordt gratis bij jou thuisbezorgd.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Nijntje Safari Stoel Mint

  Het Nijntje Safari Stoel Mint beschikt over een afneembare hoes dat uitwasbaar is in de wasmachine. Het stoeltje is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje ABC Stoel Blauw / Wit

  Met de Nijntje ABC Stoel Blauw / Wit heeft je kindje zijn of haar eigen plekje om heerlijk comfortabel te zitten! De stoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de afneembare hoes is geschikt voor de wasmachine.
  44,95
 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Stoel Pink

  Met de Nijntje Baby Rib Stoel Pink heeft je kindje zijn of haar eigen plekje om heerlijk comfortabel te zitten! De stoel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en de afneembare hoes is geschikt voor de wasmachine.
  44,95
3 Resultaten