Kinderfauteuils, kinderfauteuil

Childhome kinderfauteuils

Geef je kindje een eigen zitplekje in de woonkamer en schaf een Childhome kinderfauteuil aan. Voor een peuter of kleuter is een bank of stoel voor volwassenen nog veel te groot. Het is dan maar wat fijn als je kindje een eigen fauteuil heeft in een kleiner formaat.

Lees meer...

Over Childhome

Childhome is een bekend, Belgisch merk van kindermeubels. Alle Childhome producten zijn sfeervol, duurzaam en comfortabel. Behalve kinderfauteuils verkopen wij ook andere producten van Childhome. Snuffel gerust eens uitgebreid rond tussen ons Childhome assortiment en laat je verrassen!

Direct bestellen

Heb je een Childhome kinderfauteuil uitgezocht? Bestel deze dan heel eenvoudig online via onze webshop. Vervolgens doen wij er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk thuis bij je af te leveren, zodat je kindje de fauteuil meteen in gebruik kan nemen. In veel gevallen kunnen wij de kinderfauteuil al de volgende dag bezorgen.

Lees minder...
1 Resultaten
  • Quick view

    Childhome Velvet Kinderfauteuil

    De Childhome Velvet Kinderfauteuil is een eyecatcher in elke kamer. Door de stof en de kleur valt het stoeltje direct op! Het stoeltje voelt heerlijk zacht aan en is gemaakt van hoogwaardige materialen.
    127,88
1 Resultaten
Trustpilot