Elodie Details, Voetenzak

4 Resultaten
 • Quick view Easywalker Voetenzak

  Easywalker Voetenzak

  Uit voorraad leverbaar

  89,95

  80,99

 • Quick view Easywalker MINI Voetenzak Soho Grey

  Easywalker MINI Voetenzak Soho Grey

  Uit voorraad leverbaar

  Normale prijs: 99,99

  Special Price 89,99

 • Quick view Easywalker MINI Voetenzak Oxford Black

  Easywalker MINI Voetenzak Oxford Black

  Beperkte voorraad

  Normale prijs: 99,99

  Special Price 89,99

 • Quick view Easywalker Harvey² Voetenzak Exclusive Grey

  Easywalker Harvey² Voetenzak Exclusive Grey

  Te bestellen

  Normale prijs: 89,99

  Special Price 80,99

4 Resultaten

Easywalker voetenzakken

 

Na het kopen van een kinderwagen naar wens, wil je er waarschijnlijk ook nog wel een voetenzak bij. Babypark biedt onder andere voetenzakken van Easywalker aan. Deze zijn een mooie aanvulling op je Easywalker kinderwagen. Bij Babypark kun je online precies bekijken welke voetenzak in jouw kinderwagen past. Een Easywalker voetenzak kun je bij Babypark in diverse kleuren verkrijgen. Er zit vast ook wel een mooie voetenzak bij die past bij de rest van je kinderwagenaccessoires en die helemaal naar je smaak is. In veel gevallen kun je een voetenzak van Easywalker krijgen in dezelfde kleur als jouw Easywalker kinderwagen. Met zo'n mooie voetenzak van Easywalker zul je je kindje altijd in stijl vervoeren.

 

Heerlijke warme Easywalker voetenzak

De Easywalker voetenzakken die je bij Babypark kunt kopen, zijn gevoerd, waardoor je je kindje heerlijk warm kunt vervoeren. Zo kun je op gure winterdagen toch lekker met je baby gaan wandelen. Maar ook als het al wat warmer is, kun je een voetenzak van Easywalker blijven gebruiken, omdat de voorzijde open te ritsen is. De meeste Easywalker voetenzakken zijn dus het hele jaar door te gebruiken. De meeste Easywalker voetenzakken zijn gemaakt van waterafstotend materiaal, zodat je kindje ook in de regen niet snel nat wordt. De binnenkant van de voetenzak is vaak van fleece.

 

Veiligheid

Easywalker vindt de veiligheid van je kindje heel belangrijk. Dankzij de gordelopeningen kun je de Easywalker voetenzak gewoon gebruiken in combinatie met de veiligheidsgordels van de kinderwagen. Alle Easywalker voetenzakken voldoen volledig aan de Europese veiligheidsnormering. Onze Easywalker voetenzakken zijn snel en eenvoudig te bestellen via onze webshop. Over het algemeen krijg jij de voetenzak morgen al thuisbezorgd als wij vandaag nog vóór 20.00 uur jouw online order en betaling ontvangen. Voorwaarde is wel dat de voetenzak van Easywalker bij ons op voorraad is.