maxi-cosi adorra, maxi-cosi adorra kinderwagen, kinderwagen maxi-cosi adorra

Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen

De Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen heeft een ruim zitje. Uniek aan deze kinderwagen is de hoge positie waardoor je heel eenvoudig bij je kindje kan zonder dat je diep hoeft te bukken. Voor de eerste maanden kan de Adorra kinderwagen gecombineerd worden met de Maxi-Cosi Oria reiswieg of een Maxi-Cosi autostoeltje.

Lees meer...

Praktische kinderwagen voor dagelijks gebruik

De Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen is ideaal voor dagelijks gebruik. De ruime zitting zorgt ervoor dat je lang plezier hebt van deze stabiele kinderwagen. Zo is de kinderwagen ideaal voor wandelingen naar de supermarkt of een dagje uit naar de dierentuin. Wanneer je de kinderwagen tijdelijk niet gebruikt kun je hem eenvoudig inklappen tot een compact pakket.

Nog meer mogelijkheden met bijpassende kinderwagen accessoires

De Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen wordt zeer compleet geleverd, namelijk met autostoel adapters, een regenhoes en een parasolclip. Zo kun je er onder alle weersomstandigheden met je kindje op uit gaan. Met de autostoel adapters kun je met één klik het Maxi-Cosi babyautostoeltje op het frame van de kinderwagen bevestigen. Ideaal voor een korte boodschap!

Lees minder...
7 Resultaten
 • Quick view

  Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen

  Dankzij het ruime en hoog gepositioneerde zitje van de Maxi-Cosi Adorra Kinderwagen geniet je kindje optimaal van de wandeling. De kinderwagen kan worden gecombineerd met een Maxi-Cosi autostoel of Oria reiswieg.
  349,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Oria Reiswieg

  De Maxi-Cosi Oria Reiswieg is praktisch in gebruik en biedt je kindje een comfortabele slaapplaats op een ergonomisch matras. De Maxi-Cosi Oria Reiswieg wordt geleverd inclusief regenscherm en muggennet.
  139,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak

  De Maxi-Cosi Kinderwagen Voetenzak houdt de voetjes van je kindje heerlijk op temperatuur. De voetenzak is dankzij de openingen voor de gordels te gebruiken op alle Maxi-Cosi buggy's en kinderwagens.

  95,-

  65,-

 • Quick view

  Maxi-Cosi Parasol

  De Maxi-Cosi parasol is een waardevolle toevoeging voor iedere Maxi-Cosi kinderwagen. De parasol bevestig je met behulp van een parasolclip en kan in iedere positie worden gedraaid om je kindje te beschermen.
  39,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak

  De Maxi-Cosi 2-in-1 Voetenzak is warm en comfortabel voor je kindje en is gemakkelijk in gebruik. De bovenkant kan worden afgeritst zodat er een onderdeken voor in het zitgedeelte van de kinderwagen overblijft.
  79,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg

  De Maxi-Cosi Jade Auto Reiswieg is een veilige reiswieg voor in de auto. De auto reiswieg is compatibel met de meeste Maxi-Cosi kinderwagens en is snel in de auto te bevestigen met de 3wayFix base.
  229,-
 • Quick view

  Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black

  In deze Maxi-Cosi Baby Cocoon Nomad Black ligt je kindje behaaglijk in de Maxi-Cosi kinderwagen. De cocoon is te gebruiken vanaf de geboorte en beschikt over een dubbele ritssluiting.
  69,-
7 Resultaten