56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 • Quick view

  Bugaboo Cup Holder

  Voorkom knoeien met een beker of flesje! Met de Bugaboo Cupholder kun je vrijwel elke fles eenvoudig opbergen aan jouw Bugaboo kinderwagen.
  29,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee Breezy Zonnekap

  Met de Bugaboo Bee Breezy Zonnekap voor de Bugaboo Bee kan je kindje genieten van extra ventilatie en meer schaduw. De Breezy zonnekap biedt een uitstekende UV-bescherming en is water- en olie afstotend.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox 3 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Fox 3 Zonnekap kan je snel en gemakkelijk de look van je Bugaboo kinderwagen aanpassen. De stijlvolle zonnekap van Bugaboo is geschikt voor de Bugaboo Fox 2, Fox 3 en Lynx kinderwagens.

  99,95

  84,95

 • Quick view

  Bugaboo All Season Voetenzak

  Met de Bugaboo All Season Voetenzak is jouw Bugaboo kinderwagen klaar voor alle seizoenen. De voetenzak is vocht- en temperatuur regulerend zodat je kindje heerlijk comfortabel zit tijdens de wandeling.
  139,95
 • Quick view

  Bugaboo Parasol

  Ben jij in het bezit van een Bugaboo kinderwagen? Breidt de collectie dan uit met een Bugaboo parasol. Deze universele parasol buig je in iedere gewenste richting en beschermt jouw kindje tegen felle zonnestralen.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Performance Winter Voetenzak

  Met de Bugaboo Performance Winter Voetenzak is jouw Bugaboo kinderwagen klaar voor de herfst en winter. De voetenzak is vocht- en temperatuurregulerend zodat je kindje heerlijk zit tijdens de wandeling.

  189,95

  189,-

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Donkey 5 Zonnekap kun je de look van je Bugaboo Donkey 5 kinderwagen aanpassen. Perfect bij een nieuw seizoen of wanneer je de kinderwagen voor een ander kindje wilt gaan gebruiken!
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Luiertas Rugzak

  Met de stijlvolle Bugaboo Luiertas Rugzak ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas met praktische opbergvakken wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje. Gemaakt van recyclede materialen.
  159,95
 • Quick view

  Bugaboo Dual Comfort Seat Liner

  De stijlvolle Bugaboo Dual Comfort Seat Liner is een fijne accessoire voor jouw Bugaboo kinderwagen. De seat liner is dubbelzijdig te gebruiken waardoor hij geschikt is voor elk seizoen van het jaar.
  69,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Style Set

  De Bugaboo Donkey² Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey². Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 7 onderdelen van de Bugaboo Donkey².

  349,95

  227,46

 • Quick view

  Bugaboo Fox / Cameleon 3 / Lynx Breezy Zonnekap

  De stijlvolle Bugaboo Fox / Cameleon 3 / Lynx Breezy Zonnekap beschermt je kindje tegen de felle zon en muggen. De multifunctionele zonnekap is geschikt voor de Bugaboo Fox, Cameleon 3 en Lynx kinderwagen.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Complete Wiegbekleding

  De Bugaboo Donkey 5 Complete Wiegbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 5. Leuk als je wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! De bekleding is makkelijk te bevestigen.
  150,-
 • Quick view

  Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange

  Met het Bugaboo Verschoningsmatje Light Grey Melange ben je altijd en overal in staat om je kindje te verschonen. Het verschoningsmatje is makkelijk mee te nemen in het etuitje en ligt lekker zacht voor je kindje.
  34,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee 6 Complete Wiegbekleding

  De Bugaboo Bee 6 Complete Wiegbekleding is geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden en past op de Bugaboo Bee 6 kinderwagen. Wordt geleverd inclusief wiegbekleding, wiegbodem, matras, hoes en adapters.
  230,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox 2 Style Set

  De Bugaboo Fox 2 Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Fox 2 kinderwagen. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bestaat uit 3 Bugaboo Fox 2 onderdelen.
  249,95
 • Quick view

  Bugaboo Uni Organizer

  De Bugaboo Uni Organizer is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De organizer beschikt over veel ruimte en kan eenvoudig aan de Bugaboo kinderwagen vastgemaakt worden met klittenband.
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Breezy Seat Liner

  Met de Bugaboo Breezy Seat Liner heeft je kindje het nooit te warm in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van sneldrogend materiaal met een groot vocht absorptievermogen en goede luchtcirculatie.

  Normale prijs: 65,05

  Special Price 59,46

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Complete Classic Wiegbekleding Dark Navy

  De Bugaboo Donkey 5 Complete Classic Wiegbekleding Dark Navy is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 5. Leuk als je wilt wisselen van kleur of reserve bekleding wilt hebben! De bekleding is makkelijk te bevestigen.
  200,-
 • Quick view

  Bugaboo Buffalo Wiegbekleding Zwart

  De Bugaboo Buffalo Wiegbekleding Zwart gebruik je altijd in combinatie met de apart verkrijgbare Bugaboo Buffalo Wiegbasis. Een extra set wiegbekleding is ideaal om te wisselen van kleur van de reiswieg.
  75,95
 • Quick view

  Bugaboo Luiertas Met Verschoonmatje

  Met de Bugaboo Luiertas Met Verschoonmatje ben je elke dag van alle gemakken voorzien. De tas met praktische opbergvakken wordt geleverd inclusief een verschoningsmatje en 3 handige clutches voor onderweg.
  129,95
 • Quick view

  Bugaboo Newborn Inlay Light Grey

  Met de Bugaboo Newborn Inlay Light Grey ligt je lindje warm en comfortabel in de Bugaboo kinderwagen. De inlay is geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden en gemaakt van zachte materialen.
  99,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Complete Mineral Wiegbekleding

  De Bugaboo Donkey 5 Complete Mineral Wiegbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 5. Leuk als je wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! De bekleding is makkelijk te bevestigen.
  200,-
 • Quick view

  Bugaboo Buffalo Wiegdekje Gemeleerd Grijs

  Het Bugaboo Buffalo Wiegdekje Gemeleerd Grijs is een aanvulling op jouw Bugaboo Buffalo kinderwagen en is gemakkelijk te bevestigen. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of een reserve dekje wilt hebben!
  45,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey Breezy Zonnekap

  De Bugaboo Donkey Breezy Zonnekap is een echte musthave die je kindje beschermt tegen de felle zon en muggen. De handige zonnekap is geschikt voor de Bugaboo Donkey kinderwagens en laat een koele bries door.
  99,95
56 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Vaderdag
Trustpilot