ABC Design overige accessoires

Vul jouw ABC Design kinderwagen aan met handige ABC Design accessoires. Sommige ABC Design accessoires maken het gebruik van je kinderwagen nóg leuker of gemakkelijker. Kijk op deze pagina welke ABC Design accessoires jij nog mist. Lees meer...

Meer comfort

Een ABC Design bekerhouder geeft je onderweg net iets meer comfort. Je kunt dan gemakkelijk een beker drinken meenemen voor onderweg. Deze ABC Design accessoire maak je heel gemakkelijk vast aan de kinderwagen. Een andere handige ABC Design accessoire is bijvoorbeeld een multifunctionele deken om je kindje lekker warm mee in te stoppen.

ABC Design accessoires bestellen

Bestel vandaag nog de leukste en gemakkelijkste ABC Design accessoires online via onze webshop. Indien wij vandaag jouw order en online betaling ontvangen, bezorgen wij jouw bestelling morgen al bij je thuis. Voorwaarde is wel dat de bestelde ABC Design accessoires bij ons op voorraad zijn.


Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  ABC Design Bekerhouder Black

  De ABC Design Bekerhouder Black is een onmisbare accessoire voor ABC Design buggy's en kinderwagens. Met deze bekerhouder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!
  20,90
 • Quick view

  ABC Design Lamp

  Met de ABC Design Lamp kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.
  36,90
2 Resultaten
Trustpilot