Bugaboo Overige accessoires

 

Na het kopen van je Bugaboo kinderwagen, ben je vast al overtuigd van de kwaliteit van het merk. Bugaboo staat voor comfort en luxe. Dat is ook doorgevoerd in Bugaboo accessoires. Bekijk deze pagina en ontdek welke Bugaboo accessoires het gebruik van jouw Bugaboo kinderwagen nóg comfortabeler maken.

 

Lees meer...

Bugaboo accessoires die je kindje meer comfort geven

Wij verkopen uiteenlopende Bugaboo accessoires. Om je kindje onderweg nóg meer comfort te geven en jezelf ook wat werk uit handen te nemen, koop je bijvoorbeeld een Bugaboo tray. Een Bugaboo tray is bedoeld om onderweg een flesje of pakje drinken en een koekje op te leggen. Verder is een extra Bugaboo deken en een Bugaboo seat liner heel fijn voor je kindje.

 

Bugaboo accessoires die jou meer comfort geven

Verder verkopen wij bijvoorbeeld ook lederen handgrepen die lekker comfortabel aanvoelen én er ook heel leuk uitzien. Wacht niet langer en koop vandaag nog mooie en comfortabele Bugaboo accessoires online via Babypark.nl!Lees minder...
24 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Breezy Seat Liner

  Met de Bugaboo Breezy Seat Liner heeft je kindje het nooit te warm in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van sneldrogend materiaal met een groot vocht absorptievermogen en goede luchtcirculatie.
  69,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Bagagemand Hoes

  De Bugaboo Donkey² Bagagemand Hoes sluit op een heel eenvoudige manier de Bugaboo Donkey² Bagagemand af. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints en maakt jouw Bugaboo Donkey² helemaal af.
  34,95
 • Quick view

  Bugaboo Cup Holder

  Voorkom knoeien met een beker of flesje! Met de Bugaboo Cupholder kun je vrijwel elke fles eenvoudig opbergen aan jouw Bugaboo kinderwagen.
  24,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Wieldoppen

  Met de Bugaboo Bee⁵ Wieldoppen creëer je heel eenvoudig een nieuwe en frisse look voor de wielen van jouw Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. De wieldoppen zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te klikken.
  19,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Wiegbekleding

  De Bugaboo Bee⁵ Wiegbekleding gebruik je altijd in combinatie met de apart verkrijgbare Bugaboo Bee⁵ Wiegbasis. Een extra set wiegbekleding is een aanrader wanneer je eens wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  125,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Stoelbekleding

  De Bugaboo Bee⁵ Stoelbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Bee⁵. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of een reserve stoelbekleding wilt hebben! De stoelbekleding is gemakkelijk te bevestigen.
  79,95
 • Quick view

  Bugaboo Seat liner

  Met deze zachte Bugaboo Seat liner ligt je kindje comfortabel in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Smartphonehouder Zwart

  Met de eenvoudig bevestigbare Bugaboo smartphonehouder houd jij je telefoon altijd dichtbij. De Smartphonehouder is geschikt voor iedere Bugaboo-kinderwagen en is ideaal voor onderweg. Tevens is de houder universeel en geschikt voor bijna alle smartphones.
  34,95
 • Quick view

  Bugaboo Tray

  Ideaal voor drankjes, eten en speelgoed, zodat je kleine er onderweg van kan genieten.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee Tray

  De Bugaboo Bee Tray is een ideaal accessoire voor je Bugaboo Bee kinderwagen. De tray is eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Met de tray ben je het flesje van je kleintje nooit meer kwijt. Geschikt voor de Bugaboo Bee kinderwagen vanaf 2010.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Ant Organizer Black

  De Bugaboo Ant Organizer Black is een eenvoudige reistas die je gemakkelijk kan bevestigen aan de duwbeugel van je Bugaboo Antkinderwagen. Dankzij het handige ontwerp van de organizer neem je je spulletjes gemakkelijk mee.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Tray

  De Bugaboo Fox Tray is een ideaal accessoire voor je Bugaboo Fox kinderwagen. De tray is eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Met de tray ben je het flesje van je kleintje nooit meer kwijt.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon³ Upgrade Set Lederen Look

  Met de Bugaboo upgrade set lederen look kan je de duw- en draagbeugel van je kinderwagen net wat meer uitstraling en comfort geven. De lederen details zorgen voor meer klasse en zachtheid. De upgrade set is ook verkrijgbaar voor de Bugaboo Donkey Mono, Bugaboo Donkey Duo en de Bugaboo Buffalo.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Duo Bekledingsset Mineral

  Met de Bugaboo Donkey² Duo Bekledingsset Mineral maak je van jouw Donkey² kinderwagen een opvallende limited edition in de Mineral uitvoering. Creëer in een handomdraai een geheel nieuwe look!
  253,90
 • Quick view

  Bugaboo Organizer

  De Bugaboo Organizer is een eenvoudige reistas die je gemakkelijk kan bevestigen aan de duwbeugel van je Bugaboo-kinderwagen. Dankzij het handige ontwerp van de organizer neem je je spulletjes gemakkelijk mee.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Style Set Mineral Compleet

  De Bugaboo Fox Style Set Mineral Compleet is een aanvulling op jouw Bugaboo Fox. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 8 onderdelen van de Bugaboo Fox.
  429,80
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Style Set Mineral Compleet

  De Bugaboo Donkey² Style Set Mineral Compleet is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey². Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve bekleding wilt hebben! De set bevat 7 onderdelen van de Bugaboo Donkey².
  499,85
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Style Set Mineral Compleet

  De Bugaboo Bee⁵ Style Set Mineral Compleet is een aanvulling op jouw Bugaboo Bee⁵. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 6 onderdelen van de Bugaboo Bee⁵.
  319,80
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Wiegbekleding Mineral

  De Bugaboo Donkey² Wiegbekleding Mineral is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey². Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! De wiegbekleding is gemakkelijk te bevestigen.
  155,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Lederlook Handgrepen

  Met de Bugaboo Bee⁵ Lederlook Handgrepen personaliseer je gemakkelijk de look van je Bugaboo Bee⁵ kinderwagen. De handgrepen zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zelfs worden gewassen in de wasmachine.
  29,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Style Set

  De Bugaboo Fox Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Fox. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 6 onderdelen van de Bugaboo Fox.
  279,85
 • Quick view

  Bugaboo Donkey² Style Set

  De Bugaboo Donkey² Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey². Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 7 onderdelen van de Bugaboo Donkey².
  349,90
 • Quick view

  Bugaboo Ant Style Set

  De Bugaboo Ant Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Ant Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 4 onderdelen van de Bugaboo Ant.
  140,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee⁵ Style Set

  De Bugaboo Bee⁵ Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Bee⁵ Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 5 onderdelen van de Bugaboo Bee⁵.
  169,85
24 Resultaten