Bugaboo Overige accessoires

Na het kopen van je Bugaboo kinderwagen, ben je vast al overtuigd van de kwaliteit van het merk. Bugaboo staat voor comfort en luxe. Dat is ook doorgevoerd in Bugaboo accessoires. Bekijk deze pagina en ontdek welke Bugaboo accessoires het gebruik van jouw Bugaboo kinderwagen nóg comfortabeler maken. Lees meer...

Bugaboo accessoires die je kindje meer comfort geven

Wij verkopen uiteenlopende Bugaboo accessoires. Om je kindje onderweg nóg meer comfort te geven en jezelf ook wat werk uit handen te nemen, koop je bijvoorbeeld een Bugaboo tray. Een Bugaboo tray is bedoeld om onderweg een flesje of pakje drinken en een koekje op te leggen. Verder is een extra Bugaboo deken en een Bugaboo seat liner heel fijn voor je kindje.

Bugaboo accessoires die jou meer comfort geven

Verder verkopen wij bijvoorbeeld ook lederen handgrepen die lekker comfortabel aanvoelen én er ook heel leuk uitzien. Wacht niet langer en koop vandaag nog mooie en comfortabele Bugaboo accessoires online via Babypark.nl!Lees minder...
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Bugaboo Cup Holder

  Voorkom knoeien met een beker of flesje! Met de Bugaboo Cupholder kun je vrijwel elke fles eenvoudig opbergen aan jouw Bugaboo kinderwagen.
  29,95
 • Quick view

  Bugaboo Uni Organizer

  De Bugaboo Uni Organizer is ideaal om mee te nemen als je op pad gaat met je kindje. De organizer beschikt over veel ruimte en kan eenvoudig aan de Bugaboo kinderwagen vastgemaakt worden met klittenband.
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Ant Style Set

  De Bugaboo Ant Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Ant Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 4 onderdelen van de Bugaboo Ant.

  140,-

  129,-

 • Quick view

  Bugaboo Seat liner

  Met deze zachte Bugaboo Seat liner ligt je kindje comfortabel in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  58,02
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 3 Style Set

  De Bugaboo Donkey² Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey². Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 7 onderdelen van de Bugaboo Donkey².

  349,95

  227,46

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Duo Uitbreidingsset Compleet

  De Bugaboo Donkey 5 Duo Uitbreidingsset Compleet is een handige uitbreiding om je Mono kinderwagen om te bouwen naar een Duo kinderwagen. Deze uitbreidingsset wordt geleverd inclusief, frame, zitje en zonnekap.
  350,-
 • Quick view

  Bugaboo Dual Comfort Seat Liner

  De stijlvolle Bugaboo Dual Comfort Seat Liner is een fijne accessoire voor jouw Bugaboo kinderwagen. De seat liner is dubbelzijdig te gebruiken waardoor hij geschikt is voor elk seizoen van het jaar.

  Normale prijs: 69,95

  Special Price 59,46

 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Complete Wiegbekleding

  De Bugaboo Donkey 5 Complete Wiegbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 5. Leuk als je wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! De bekleding is makkelijk te bevestigen.
  150,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Wiegbekleding Track Limited Edition

  De Bugaboo Donkey 2 Wiegbekleding Track Limited Edition is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 2. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! Geschikt voor 1 wiegje.
  155,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Duo Uitbreidingsset

  De Bugaboo Donkey 5 Duo Uitbreidingsset is een handige uitbreiding om je Mono kinderwagen om te bouwen naar een Duo kinderwagen. Deze uitbreidingsset voor de Donkey 5 wordt geleverd met frame en zitbekleding.

  250,05

  250,-

 • Quick view

  Bugaboo Cameleon 3 Upgrade Set Lederen Look

  Met de Bugaboo upgrade set lederen look kan je de duw- en draagbeugel van je kinderwagen meer comfort geven. De set bestaat uit 3 onderdelen zodat je een complete en stijlvolle lederen look krijgt.
  49,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Bagagemand Hoes

  De Bugaboo Donkey 2 Bagagemand Hoes sluit op een heel eenvoudige manier de Bugaboo Donkey 2 Bagagemand af. De hoes is verkrijgbaar in diverse kleuren en prints en maakt jouw Bugaboo Donkey 2 helemaal af.

  34,95

  32,99

 • Quick view

  Bugaboo Breezy Seat Liner

  Met de Bugaboo Breezy Seat Liner heeft je kindje het nooit te warm in de Bugaboo kinderwagen. De seat liner is gemaakt van sneldrogend materiaal met een groot vocht absorptievermogen en goede luchtcirculatie.

  Normale prijs: 65,05

  Special Price 59,46

 • Quick view

  Bugaboo Smartphonehouder Zwart

  Met de eenvoudig bevestigbare Bugaboo smartphonehouder houd jij je telefoon altijd dichtbij. De Smartphonehouder is geschikt voor iedere Bugaboo-kinderwagen en is ideaal voor onderweg. Tevens is de houder universeel en geschikt voor bijna alle smartphones.
  39,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee 6 Complete Wiegbekleding

  De Bugaboo Bee 6 Complete Wiegbekleding is geschikt vanaf de geboorte tot 6 maanden en past op de Bugaboo Bee 6 kinderwagen. Wordt geleverd inclusief wiegbekleding, wiegbodem, matras, hoes en adapters.
  209,-
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 2 Style Set Mineral Compleet

  De Bugaboo Donkey 2 Style Set Mineral Compleet is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 2. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve bekleding wilt hebben! De set bevat 7 onderdelen van de Bugaboo Donkey 2.
  499,85
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Complete Mineral Wiegbekleding

  De Bugaboo Donkey 5 Complete Mineral Wiegbekleding is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 5. Leuk als je wilt wisselen van kleur of reserve wiegbekleding wilt hebben! De bekleding is makkelijk te bevestigen.
  200,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox Tray Met Schuifdeksel

  De Bugaboo Fox Tray Met Schuifdeksel is een ideale accessoire voor je Bugaboo Fox kinderwagen. De tray is eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Met de tray ben je het flesje van je kleintje nooit meer kwijt.
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Complete Classic Wiegbekleding Dark Navy

  De Bugaboo Donkey 5 Complete Classic Wiegbekleding Dark Navy is een aanvulling op jouw Bugaboo Donkey 5. Leuk als je wilt wisselen van kleur of reserve bekleding wilt hebben! De bekleding is makkelijk te bevestigen.

  200,-

  170,-

 • Quick view

  Bugaboo Tray Met Draaibaar Schuifdeksel

  De Bugaboo Tray Met Draaibaar Schuifdeksel is ideaal voor onderweg! Je kindje kan er drankjes, eten en speelgoed in kwijt. De tray met schuifdeksel is eenvoudig te bevestigen op het frame van de Bugaboo kinderwagen.
  54,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox 2 Style Set

  De Bugaboo Fox 2 Style Set is een aanvulling op jouw Bugaboo Fox 2 kinderwagen. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bestaat uit 3 Bugaboo Fox 2 onderdelen.
  249,95
 • Quick view

  Bugaboo Bee 5 Wieldoppen

  Met de Bugaboo Bee 5 Wieldoppen creëer je heel eenvoudig een nieuwe en frisse look voor de wielen van jouw Bugaboo Bee 5 kinderwagen. De wieldoppen zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te klikken.
  59,95
 • Quick view

  Bugaboo Donkey 5 Mineral Duo Uitbreidingsset Compleet

  De Bugaboo Donkey 5 Mineral Duo Uitbreidingsset Compleet is een handige uitbreiding om je Mono kinderwagen om te bouwen naar een Duo kinderwagen. Deze uitbreidingsset wordt geleverd met frame, zitje en zonnekap.
  400,-
 • Quick view

  Bugaboo Bee Roteerbare Tray

  De Bugaboo Bee Roteerbare Tray is een ideaal accessoire voor je Bugaboo Bee kinderwagen. De tray is eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Met de tray ben je het flesje van je kleintje nooit meer kwijt.
  54,95
29 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot