17 Resultaten
 • Quick view

  Cybex Zeno Skiing Kit Black

  Met de Cybex Zeno Skiing Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen handig om tot een stijlvol sneeuwmobiel. De ski's zijn eenvoudig te bevestigen in plaats van de wielen en bieden extra gemak bij een dik pak sneeuw.
  319,95
 • Quick view

  Cybex Zeno Pull Running Kit Black

  Met de Cybex Zeno Pull Running Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen om tot een stijlvol hardloopmobiel. De Pull Running Kit is eenvoudig te bevestigen aan de Zeno en om je middel zo kan je samen gaan hardlopen.
  199,95
 • Quick view

  Cybex Zeno Cycling Kit Black

  Met de Cybex Zeno Cycling Kit Black tover je jouw Cybex Zeno kinderwagen om tot een stijlvol fietsmobiel. De Cycling Kit is eenvoudig te bevestigen aan de Zeno en aan je fiets, zo kan je heerlijk samen fietsen.
  149,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Seat Pack

  De Cybex Priam 4 Seat Pack is de bekleding set voor de zitting van de stijlvolle Cybex Priam 4 kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Priam 4 kinderwagen.
  199,95
 • Quick view

  Cybex Bekerhouder

  De Cybex Bekerhouder is een onmisbare accessoire voor de Cybex Priam en Mios kinderwagen. Met deze bekerhouder heb je altijd wat drinken voor je kindje (of voor jezelf) bij de hand. Ideaal voor onderweg!
  29,95
 • Quick view

  Cybex Platinum Snack Tray Black

  De Cybex Platinum Snack Tray Black is een handige accessoire voor de Cybex kinderwagens. Dankzij de Snack Tray heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten, drinken en speelgoed. De Snack Tray is eenvoudig te bevestigen.
  59,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Simply Flowers Seat Pack

  De Cybex Priam 4 Simply Flowers Seat Pack is de bekleding set voor de zitting van de Cybex Priam 4 kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Priam 4 kinderwagen.
  449,95
 • Quick view

  Cybex Mios Comfort Inlay

  De Cybex Mios Comfort Inlay is een handige accessoire voor de Cybex Mios Kinderwagen. De inlay is heerlijk comfortabel en biedt je kindje een warme zitplaats in de kinderwagen tijdens koude winterdagen.
  39,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Spring Blossom Seat Pack

  De Cybex Priam 4 Spring Blossom Seat Pack is de bekleding set voor de zitting van de Cybex Priam 4 kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Priam 4 kinderwagen.
  389,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Petticoat Seat Pack Dark Red

  De Cybex Priam 4 Petticoat Seat Pack Dark Red is de bekleding set voor de zitting van de Cybex Priam 4 kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Priam 4 kinderwagen.
  549,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Jewels of Nature Lux Reiswieg Color Pack Dark Blue

  De Cybex Priam 4 Jewels of Nature Lux Reiswieg Color Pack Dark Blue gebruik je i.c.m. met de los verkrijgbare Cybex Priam 4 Lux reiswieg. Perfect wanneer je wilt wisselen van kleur of design van jouw reiswieg.
  369,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Petticoat Lux Reiswieg Color Pack Dark Red

  De Cybex Priam 4 Petticoat Lux Reiswieg Color Pack Dark Red gebruik je in combinatie met de apart verkrijgbare Cybex Priam 4 Lux reiswieg. Een extra set is perfect wanneer je wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  449,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Koi Lux Reiswieg Color Pack Mid Grey

  De Cybex Priam 4 Koi Lux Reiswieg Color Pack Mid Grey gebruik je in combinatie met de apart verkrijgbare Cybex Priam 4 Lux reiswieg. Een extra set is perfect wanneer je wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  369,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Spring Blossom Lux Reiswieg Color Pack

  De Cybex Priam 4 Spring Blossom Lux Reiswieg Color Pack gebruik je in combinatie met de apart verkrijgbare Cybex Priam 4 Lux reiswieg. Een extra set is perfect wanneer je wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  369,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 We The Best Lux Reiswieg Color Pack Blue

  De Cybex Priam 4 We The Best Lux Reiswieg Color Pack Blue gebruik je in combinatie met de apart verkrijgbare Cybex Priam 4 Lux reiswieg. Een extra set is perfect wanneer je wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  389,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 We The Best Seat Pack Blue

  De Cybex Priam 4 We The Best Seat Pack Blue is de bekleding set voor de zitting van de Cybex Priam 4 kinderwagen. Met deze set verander je in een handomdraai de uitstraling van jouw Cybex Priam 4 kinderwagen.
  449,95
 • Quick view

  Cybex Priam 4 Simply Flowers Lux Reiswieg Color Pack

  De Cybex Priam 4 Simply Flowers Lux Reiswieg Color Pack gebruik je in combinatie met de apart verkrijgbare Cybex Priam 4 Lux reiswieg. Een extra set is perfect wanneer je wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  389,95
17 Resultaten
Trustpilot