Easywalker accessoires voor de kinderwagen

 

Kinderwagen accessoires
Bij Babypark vind je altijd een uitgebreid assortiment aan kinderwagens en accessoires. Voor scherpe aanbiedingen van accessoires van Easywalker ben je hier aan het juiste adres, dus kijk eens online in onze webwinkel of kom langs in een van de filialen die verspreid liggen door heel Nederland.

 

Lees meer...

Easywalker concentreert zich op de twee belangrijkste aspecten van een kinderwagen: comfort en veiligheid. Dit reflecteert zich in de producten van dit merk, waarbij kwaliteit uiterst belangrijk is en toch betaalbaar blijft. Verder is Easywalker een sportief merk, met aandacht voor geschiktheid op alle terreinen, waar ook de man zich bij op zijn gemakt voelt.

 

Waavoor zijn de accessoires van Easywalker geschikt?
Easywalker maakt hoge kwaliteit kinderwagens, en de accessoires zijn veelal alleen geschikt voor de eigen kinderwagens. Om er zeker van te zijn dat het produkt ook op jouw kinderwagen past kun je bij de produktinformatie vinden waar de accessoire geschikt voor is. Je kunt nu online vele accessoires kopen en als je geluk hebt is precies diegene die jij zoekt in de aanbieding. Neem snel een kijkje in onze mooie webshop.

Lees minder...
4 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Harvey 3 Extension Set

  Met de Easywalker Harvey 3 Extension Set maak je van jouw Easywalker Harvey 3 mono kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. De extensie set biedt plaats voor een tweede zitje of reiswieg.

  149,99

  134,99

 • Quick view

  Easywalker Matrashoes Reiswieg

  Met de Easywalker Matrashoes ligt je kindje comfortabel in de Easywalker Harvey en Charley reiswieg. De matrashoes is gemaakt van ademend materiaal, voelt extreem zacht aan en is uitwasbaar in de wasmachine.
  11,99
 • Quick view

  Easywalker Miley LED Lamp

  Met de Easywalker Miley LED Lamp kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.

  24,99

  22,49

 • Quick view

  Easywalker Miley Smartphonehouder

  Met de eenvoudig bevestigbare Easywalker Miley Smartphonehouder houd jij je telefoon altijd dichtbij. De smartphonehouder kan op iedere Easywalker kinderwagen worden bevestigd en is ideaal voor onderweg.
  24,99
4 Resultaten
Trustpilot