Easywalker accessoires voor de kinderwagen

 

Kinderwagen accessoires
Bij Babypark vind je altijd een uitgebreid assortiment aan kinderwagens en accessoires. Voor scherpe aanbiedingen van accessoires van Easywalker ben je hier aan het juiste adres, dus kijk eens online in onze webwinkel of kom langs in een van de filialen die verspreid liggen door heel Nederland.

 

Lees meer...

Easywalker concentreert zich op de twee belangrijkste aspecten van een kinderwagen: comfort en veiligheid. Dit reflecteert zich in de producten van dit merk, waarbij kwaliteit uiterst belangrijk is en toch betaalbaar blijft. Verder is Easywalker een sportief merk, met aandacht voor geschiktheid op alle terreinen, waar ook de man zich bij op zijn gemakt voelt.

 

Waavoor zijn de accessoires van Easywalker geschikt?
Easywalker maakt hoge kwaliteit kinderwagens, en de accessoires zijn veelal alleen geschikt voor de eigen kinderwagens. Om er zeker van te zijn dat het produkt ook op jouw kinderwagen past kun je bij de produktinformatie vinden waar de accessoire geschikt voor is. Je kunt nu online vele accessoires kopen en als je geluk hebt is precies diegene die jij zoekt in de aanbieding. Neem snel een kijkje in onze mooie webshop.

Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Easywalker Harvey² Extension Set

  Met de Easywalker Harvey² Extension Set maak je van jouw Easywalker Harvey² mono kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. De extensie set biedt plaats voor een tweede zitje of reiswieg.
  124,99
 • Quick view

  Easywalker Charley Veiligheidsbeugel

  Met de Easywalker Charley Veiligheidsbeugel zit je kindje veilig in de Easywalker Charley kinderwagen. In een handomdraai is de beugel vast te klikken aan het frame als alternatief voor de veiligheidsgordel.
  29,99
 • Quick view

  Easywalker Winter Inlay

  De Easywalker Winter Inlay is warm, zacht en comfortabel voor je kindje. Dé musthave accessoire voor je buggy of kinderwagen in de winter dus! De inlay is uitgevoerd met diverse, praktische gordelopeningen.
  49,99
3 Resultaten