Joolz accessoires in de aanbieding bij Babypark

 

Joolz
Van de zwangerschap tot aan de kleuterschool biedt Joolz allerlei handige producten die deze periode zo fijn en aangenaam mogelijk maken voor zowel jou als je kindje. Onder andere diverse buggy's en kinderwagens maken deel uit van de collectie van Joolz. Dit Nederlandse merk, dat in 2005 is opgericht, zorgt er daarbij voor dat kwaliteit, klasse en functionaliteit hand in hand gaan. Tussen de producten van Joolz vind je allerlei praktische middelen die van pas komen wanneer je met je kindje op pad gaat en die er daarbij voor zorgen dat alles op een zo comfortabel mogelijke manier verloopt.

Lees meer...

 

Joolz accessoires overzichtelijk online op Babypark.nl
Bij ons kan je diverse accessoires van Joolz kopen, zodat ook jij optimaal voorbereid met je baby, peuter of kleuter de deur uit kan. Deze accessoires van Joolz helpen je om de buggy of kinderwagen compleet te maken en zorgen er daarbij voor dat het jullie aan niets ontbreekt.

 

Neem een kijkje in ons huidige assortiment om te zien welke accessoires we je op dit moment van Joolz aanbieden. Bedenk dan zelf welke toegevoegde waarde ze voor jou hebben en kom tot de conclusie dat ook jij niet zonder kunt!

Lees minder...
13 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Aer Comfort Cover

  Deze Joolz Aer Comfort Cover is ideaal wanneer je op pad gaat met je kindje. De cover beschermt je kindje tegen licht en geluiden uit de omgeving. De cover is eenvoudig te bevestigen en te verwijderen.
  49,95
 • Quick view

  Joolz Universele Seat Liner

  De Joolz Universele Seat Liner is een mooie aanvulling op jouw Joolz kinderwagen. Met deze seat liner wordt het zitje van de Joolz kinderwagen nog comfortabeler en is de zitting beschermt tegen vocht en vuil.

  49,95

  44,96

 • Quick view

  Joolz Bekerhouder Universeel

  Deze Joolz Bekerhouder Universeel is een handig accessoire voor je kinderwagen. De universele bekerhouder is makkelijk te monteren en geschikt de Joolz Day 2+3, Joolz Hub en Joolz Geo 1+2.

  24,95

  14,97

 • Quick view

  Joolz Essentials Matrashoes 34 x 75 cm

  De Joolz Essentials Matrashoes is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. De hoes is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  17,95
 • Quick view

  Joolz Geo 3 Bumper Bar

  De Joolz Geo 3 Bumper Bar geeft je kindje houvast tijdens de wandeling en bevestig je eenvoudig op de reiswieg of het stoeltje. De beugel is geschikt voor de Geo 3 kinderwagen en is veilig in gebruik.

  29,95

  29,94

 • Quick view

  Joolz Organizer Zwart

  De stijlvolle Joolz Organizer Zwart zorgt ervoor dat je tijdens een wandeling met je kindje alles op een georganiseerde manier bij de hand hebt. Ideaal voor een fles, luieretui of sleutels. Dat voorkomt zoeken!
  49,95
 • Quick view

  Joolz Geo 3 Duo Uitbreidingsset

  De Joolz Geo 3 Duo Uitbreidingsset is alles wat je nodig hebt om met twee kinderen op pad te gaan. De set is geschikt voor de Joolz Geo 3 kinderwagen en inclusief adapters, zonnekap en veiligheidsbeugel.

  Normale prijs: 147,95

  Special Price 132,95

 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 Multi Terrein Zwenkwielen Silver

  De Joolz Day 2 / Day 3 Multi Terrein Zwenkwielen Silver zijn ideaal voor bospaden of andere oneffen wegen. Met deze extra wielen wordt jouw Joolz Day 2 / Day 3 nog veelzijdiger. Door wielen zwenken blijft de kinderwagen wendbaar.

  94,95

  86,49

 • Quick view

  Joolz Geo 3 All Terrain Luchtbanden Achter

  De Joolz Geo 3 All Terrain Luchtbanden zijn ideaal voor hobbelige bospaden of andere oneffen wegen. De all-terrain achterwielen zijn eenvoudig op te blazen en maken jouw Joolz Geo 3, Day 3 en Day+ kinderwagen nog veelzijdiger.
  89,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Laken

  Het Joolz Essentials Laken is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. Het laken is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  19,95
 • Quick view

  Joolz Bekerhouder

  Deze stijlvolle Joolz Bekerhouder is een handig accessoire voor je kinderwagen. De universele bekerhouder is makkelijk te monteren en geschikt de Joolz Aer, Day2, Day3, Day+, Hub, Hub+ en Geo3 kinderwagens.
  24,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Laken Grey Melange

  Het Joolz Essentials Laken is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo wieg. Het laken is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  19,95
 • Quick view

  Joolz Geo 3 Led Verlichting

  Met de Joolz Geo 3 Led Verlichting kan je ook in het donker veilig op pad met je kindje. Je hebt zelf beter zicht op de weg voor je en ook voor anderen ben je beter zichtbaar. Het lampje is eenvoudig te bevestigen.
  39,95
13 Resultaten
Trustpilot