Joolz accessoires in de aanbieding bij Babypark

 

Joolz
Van de zwangerschap tot aan de kleuterschool biedt Joolz allerlei handige producten die deze periode zo fijn en aangenaam mogelijk maken voor zowel jou als je kindje. Onder andere diverse buggy's en kinderwagens maken deel uit van de collectie van Joolz. Dit Nederlandse merk, dat in 2005 is opgericht, zorgt er daarbij voor dat kwaliteit, klasse en functionaliteit hand in hand gaan. Tussen de producten van Joolz vind je allerlei praktische middelen die van pas komen wanneer je met je kindje op pad gaat en die er daarbij voor zorgen dat alles op een zo comfortabel mogelijke manier verloopt.

Lees meer...

 

Joolz accessoires overzichtelijk online op Babypark.nl
Bij ons kan je diverse accessoires van Joolz kopen, zodat ook jij optimaal voorbereid met je baby, peuter of kleuter de deur uit kan. Deze accessoires van Joolz helpen je om de buggy of kinderwagen compleet te maken en zorgen er daarbij voor dat het jullie aan niets ontbreekt.

 

Neem een kijkje in ons huidige assortiment om te zien welke accessoires we je op dit moment van Joolz aanbieden. Bedenk dan zelf welke toegevoegde waarde ze voor jou hebben en kom tot de conclusie dat ook jij niet zonder kunt!

Lees minder...
8 Resultaten
 • Quick view

  Joolz Organizer Zwart

  De stijlvolle Joolz Organizer Zwart zorgt ervoor dat je tijdens een wandeling met je kindje alles op een georganiseerde manier bij de hand hebt. Ideaal voor een fles, luieretui of sleutels. Dat voorkomt zoeken!
  47,95
 • Quick view

  Joolz Snack Tray

  De Joolz Snack Tray is gemakkelijk te bevestigen aan de Joolz kinderwagen. Met deze snack tray heeft je kindje onderweg in de Joolz kinderwagen een handig tafelblad voor tussendoortjes en wat drinken.
  47,95
 • Quick view

  Joolz Day² / Day³ Multi Terrein Zwenkwielen Zwart

  De Joolz Day² / Day³ Multi Terrein Zwenkwielen zijn ideaal voor bospaden of andere oneffen wegen. De wielen zwenken, zijn ultra-licht én 100% anti-lek. De wielen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  94,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Laken

  Het Joolz Essentials Laken is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. Het laken is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  19,95
 • Quick view

  Joolz Day 2 / Day 3 Multi Terrein Zwenkwielen Silver

  De Joolz Day 2 / Day 3 Multi Terrein Zwenkwielen Silver zijn ideaal voor bospaden of andere oneffen wegen. Met deze extra wielen wordt jouw Joolz Day 2 / Day 3 nog veelzijdiger. Door wielen zwenken blijft de kinderwagen wendbaar.
  94,95
 • Quick view

  Joolz Essentials Matrashoes 34 x 75 cm

  De Joolz Essentials Matrashoes is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo reiswieg. De hoes is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  17,95
 • Quick view

  Joolz Bekerhouder Universeel

  Deze Joolz Bekerhouder Universeel is een handig accessoire voor je kinderwagen. De universele bekerhouder is makkelijk te monteren en geschikt de Joolz Day 2+3, Joolz Hub en Joolz Geo 1+2.

  21,95

  17,99

 • Quick view

  Joolz Essentials Laken Grey Melange

  Het Joolz Essentials Laken is een aanwinst voor jouw Joolz Day of Joolz Geo wieg. Het laken is gemaakt van fijne jersey en voelt extreem zacht aan. Ideaal dus voor een comfortabel plekje voor je kindje!
  19,95
8 Resultaten
Trustpilot