6 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby SnugSeat

  De UPPAbaby SnugSeat is compatibel met een UPPAbaby kinderwagen en is geschikt vanaf ongeveer 3 of 4 maanden. De inleg biedt goede ondersteuning aan de nek en de rug van je kindje. Dat zit comfortabel!
  44,-
 • Quick view

  UPPAbaby Bekerhouder VISTA / CRUZ / MINU

  De UPPAbaby Bekerhouder VISTA / CRUZ / MINU is een uitkomst wanneer je regelmatig met de fles van je kind loopt. De bekerhouder is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor diverse maten flessen en bekers.
  30,-
 • Quick view

  UPPAbaby Eetblad

  Het UPPAbaby Eetblad is een praktische accessoire voor de UPPAbaby Vista of Cruz Kinderwagen. Dankzij het eetblad heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten en drinken. Het eetblad is gemakkelijk te bevestigen.
  53,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA / CRUZ Lederen Beugelhoes

  De UPPAbaby VISTA / CRUZ Lederen Beugelhoes is geschikt voor de UPPAbaby VISTA, CRUZ en RumbleSeat en kan je eenvoudig bevestigen. De beugelhoes zorgt voor een stijlvolle uitstraling van de kinderwagen.
  47,50
 • Quick view

  UPPAbaby Vista / Cruz Seat Liner

  Met deze zachte UPPAbaby Vista / Cruz Seat Liner ligt je kindje comfortabel in de UPPAbaby vista of Cruz kinderwagen. De seat liner is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  45,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Lederen Duwbeugelhoes

  De UPPAbaby VISTA Lederen Duwbeugelhoes is geschikt voor de UPPAbaby CRUZ en kan je eenvoudig bevestigen. De duwbeugelhoes zorgt voor een stijlvolle uitstraling en extra grip tijdens het wandelen.
  47,50
6 Resultaten