13 Resultaten
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA V2 / CRUZ V2 Basket Cover

  Met de UPPAbaby VISTA V2 / CRUZ V2 Basket Cover blijven de boodschappen in jouw UPPAbaby VISTA V2 of CRUZ V2 kinderwagen schoon en droog. De waterdichte cover is gemakkelijk te bevestigen over de boodschappenmand.
  39,95
 • Quick view

  UPPAbaby Bekerhouder VISTA / CRUZ / MINU

  De UPPAbaby Bekerhouder VISTA / CRUZ / MINU is een uitkomst wanneer je regelmatig met de fles van je kind loopt. De bekerhouder is eenvoudig te bevestigen en geschikt voor diverse maten flessen en bekers.
  30,-
 • Quick view

  UPPAbaby Vista Wielreflectoren

  De UPPAbaby Vista Wielreflectoren kan je gemakkelijk bevestigen op de bestaande wielen van de UPPAbaby Vista dankzij de clip-on bevestiging. De onderdelen zorgen dat je beter zichtbaar bent in het donker.
  19,95
 • Quick view

  UPPAbaby Vista / Cruz Seat Liner

  Met deze zachte UPPAbaby Vista / Cruz Seat Liner ligt je kindje comfortabel in de UPPAbaby vista of Cruz kinderwagen. De seat liner is gemaakt van zacht en hoogwaardig materiaal.
  49,50
 • Quick view

  UPPAbaby Eetblad

  Het UPPAbaby Eetblad is een praktische accessoire voor de UPPAbaby Vista of Cruz Kinderwagen. Dankzij het eetblad heeft je kindje een tafeltje voor zijn eten en drinken. Het eetblad is gemakkelijk te bevestigen.
  55,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA Lederen Duwbeugelhoes

  De UPPAbaby VISTA Lederen Duwbeugelhoes is geschikt voor de UPPAbaby CRUZ en kan je eenvoudig bevestigen. De duwbeugelhoes zorgt voor een stijlvolle uitstraling en extra grip tijdens het wandelen.
  55,-
 • Quick view

  UPPAbaby VISTA / CRUZ Lederen Beugelhoes

  De UPPAbaby VISTA / CRUZ Lederen Beugelhoes is geschikt voor de UPPAbaby VISTA, CRUZ en RumbleSeat en kan je eenvoudig bevestigen. De beugelhoes zorgt voor een stijlvolle uitstraling van de kinderwagen.
  39,-
 • Quick view

  UPPAbaby CRUZ Basket Cover

  Met de UPPAbaby CRUZ Basket Cover blijven de boodschappen in jouw UPPAbaby CRUZ kinderwagen altijd schoon en droog. De waterdichte cover is gemakkelijk te bevestigen over de boodschappenmand van de kinderwagen.
  29,95
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Bumper Bar

  De UPPAbaby RIDGE Bumper Bar geeft je kindje houvast tijdens de wandeling en bevestig je eenvoudig op het frame. De beugel is geschikt voor de UPPAbaby Rigde kinderwagen en is zowel praktisch als veilig in gebruik.
  35,-
 • Quick view

  UPPAbaby Cozy HandMuffs

  De UPPAbaby Cozy HandMuffs houden je handen heerlijk warm als het buiten koud is. Bovendien zijn de praktische handschoenen water- en winddicht. De handschoenen zijn geschikt voor alle UPPAbaby kinderwagens.
  48,-
 • Quick view

  UPPAbaby CRUZ Leren Cover Veiligheidsbeugel

  De UPPAbaby CRUZ Leren Cover Veiligheidsbeugel zorgt voor extra grip als je kindje zich vast pakt aan de veiligheidsbeugel. Door middel van de ritssluiting bevestig je de cover eenvoudig om de beugel heen.
  39,-
 • Quick view

  UPPAbaby RIDGE Opvouwbare Cup Holder

  De UPPAbaby RIDGE Opvouwbare Cup Holder kan eenvoudig bevestigd worden aan de duwstang van de UPPAbaby RIDGE kinderwagen. Met deze cup holder heb je altijd wat drinken bij de hand. Ideaal voor onderweg!
  25,-
 • Quick view

  UPPAbaby Vista / Cruz Newborn Comfort Inleg

  Met deze UPPAbaby Vista / Cruz Newborn Comfort Inleg maak je jouw UPPAbaby kinderwagen klaar voor je pasgeboren kindje. De inleg is bedoeld om de zitting om te bouwen en biedt een zacht en comfortabel plekje.
  67,50
13 Resultaten
Trustpilot