Bugaboo Travel bags

Neem jouw Bugaboo kinderwagen mee in een handige Bugaboo travel bag. De Bugaboo travel bag is onder meer handig om de Bugaboo kinderwagen mee te nemen in het vliegtuig. In de productbeschrijvingen lees je voor welke Bugaboo kinderwagens de Bugaboo travel bags geschikt zijn. Lees meer...

Compacte Bugaboo travel bag

De Bugaboo travel bag is op meerdere manieren te gebruiken. Allereerst kun je de Bugaboo travel bag gewoon als tas gebruiken. Op die manier is de Bugaboo travel bag het meest compact. Dat is ideaal als je de Bugaboo travel bag meeneemt in het vliegtuig.

Bugaboo travel bag op wieltjes

Voor de reis naar het vliegtuig toe of voor de wandeling van de luchthaven naar de taxistandplaats, kun je de travel bag het beste transformeren in een koffer op wieltjes. Je ritst de Bugaboo travel bag vanonderen open en laat die wielen van de kinderwagen uit de tas komen. Zo hebt je een travel bag op wieltjes. Nu kun je de Bugaboo travel bag gemakkelijk achter je aan trekken.Lees minder...
2 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Comfort Transporttas Zwart / Rood

  Deze transporttas van Bugaboo is geschikt voor alle Bugaboo kinderwagens. De tas is bestendig, erg praktisch en gebruiksvriendelijk, zodat deze uitstekend geschikt is voor op reis.

  164,95

  149,-

 • Quick view

  Bugaboo Compact Transporttas

  De Bugaboo Compact Transporttas is een gebruiksvriendelijke transporttas voor jouw Bugaboo Bee³. De tas kan zelfstandig staan en is gemakkelijk schoon te maken. Bovendien is de tas compact opvouwbaar.

  99,95

  89,-

2 Resultaten
Trustpilot