Thule Kinderwagen travel bag

Vervoer jouw Thule kinderwagen in een Thule kinderwagen travel bag. Zo kun je jouw Thule kinderwagen gemakkelijk meenemen in bijvoorbeeld het vliegtuig. Verder beschermt deze reistas jouw Thule kinderwagen tegen vuil en krassen. Lees meer...

Handzame Thule kinderwagen travel bag

Aan de Thule kinderwagen travel bag zit een handgreep om de tas aan vast te houden. Dankzij wieltjes onder de Thule kinderwagen travel bag, trek je de tas heel heel gemakkelijk achter je aan. Dat maakt de wandeling van het vliegveld naar de auto of de taxi een stuk eenvoudiger.

Waterafstotend materiaal

Thule kinderwagen travel bags zijn in principe gemaakt van waterafstotend materiaal. Mocht je met de Thule kinderwagen travel bag in de regen lopen, dat wordt jouw kinderwagen dus niet zomaar nat. Wacht niet langer en bestel vandaag nog een handige, beschermende Thule kinderwagen travel bag. Je zult heel veel plezier hebben van deze aankoop!Lees minder...
3 Resultaten
 • Quick view

  Thule Sleek Kinderwagen Reistas

  De Thule Sleek Kinderwagen Reistas beschermt jouw Thule Sleek kinderwagen tijdens het reizen tegen vuil en krassen. De travel bag is praktisch in gebruik en gemaakt van stevige, waterafstotende materialen.
  129,95
 • Quick view

  Thule Spring Kinderwagen Reistas

  De Thule Spring Kinderwagen Reistas beschermt jouw Thule Spring kinderwagen tijdens het reizen tegen vuil en krassen. De travel bag is praktisch in gebruik en gemaakt van stevige, waterafstotende materialen.
  74,95
 • Quick view

  Thule Spira Weekendtas

  Deze Thule Spira Weekendtas is een praktische en stijlvolle tas waar je goed mee voor de dag kunt komen. De weekendtas beschikt over voldoende ruimte om alle verzorgingsspullen van je kindje mee te nemen.
  199,95
3 Resultaten