Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dubatti kinderwagens

De Dubatti kinderwagen is een hele stijlvolle en praktische kinderwagen. Het is mogelijk om deze wagen helemaal aan jouw wensen aan te passen. Bij de Dubatti One bepaal je bijvoorbeeld helemaal zelf welke kleur de bekleding, het frame en de duwbeugel wordt. Ook is het bij de Dubatti One mogelijk om uit twee soorten wielen te kiezen. Een Dubatti kinderwagen heeft trouwens zwenkwielen die je vast kunt zetten. Met zwenkwielen rijd je gemakkelijker langs smalle bochten. Rijd je op ruiger terrein of rijd je vooral rechtdoor, dan zet je de zwenkwielen heel eenvoudig vast.

Lees meer...

Het comfort van een Dubatti kinderwagen

En dat niet alleen, de wagen zelf is ook in hoogte verstelbaar. Ideaal voor als je je kindje gezellig erbij wilt hebben zitten aan tafel. Het zitje is ergonomisch gevormd en eenvoudig verstelbaar in 4 standen. Jouw kindje zal dus altijd heerlijk zitten in de Dubatti. De duwbeugel van een Dubatti kinderwagen is in hoogte verstelbaar. Hierdoor kun je altijd heel comfortabel achter de wagen lopen, ongeacht je lengte. Verder is een Dubatti kinderwagen prima te combineren met een autostoeltje. Er zijn adapters verkrijgbaar waarmee je heel eenvoudig een baby-autostoeltje op het frame van een Dubatti kinderwagen zet. Op een Dubatti One passen zelfs autostoeltjes van meerdere merken. Het is handig om een autostoeltje in combinatie met de Dubatti kinderwagen te gebruiken als je even een snelle boodschap gaat doen. Je hoeft dan je kind niet over te plaatsen van het autostoeltje naar de kinderwagen. In plaats daarvan haal je gewoon het autostoeltje met kind en al uit de auto en klikt deze op het frame van de kinderwagen.

Het inklapsysteem van een Dubatti kinderwagen

De Dubatti kinderwagen is ook heel gebruiksvriendelijk. Je klapt de wagen met slechts één hand in tot een compact, rechtopstaand pakketje. Dubatti kinderwagens en bijbehorende accessoires zijn online te bestellen via onze webshop. Wij bezorgen de artikelen zo snel mogelijk bij je thuis op het moment dat jou het beste uitkomt!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader