Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Cybex Zeno kinderwagens

De Cybex Zeno geeft je de vrijheid om te bewegen op de manier die jij wilt. Achter deze unieke kinderwagen kun je joggen of skiën. Hiervoor dien je een extra uitbreidingsset aan te schaffen. Je kunt de wagen ook gebruiken bij het fietsen. De Cybex Zeno fungeert dan min of meer als een fietskar. Ook hiervoor heb je een uitbreidingsset nodig. De Cybex Zeno is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden oud en kan een maximaal gewicht van 22 kg aan. Dankzij de reflecterende details is de hardloop kinderwagen Cybex Zeno, zoals je deze gerust kunt noemen, beter te zien in het donker. Dit zorgt natuurlijk voor meer veiligheid.

Lees meer...

Gebruiksvriendelijke Cybex Zeno kinderwagen

De Cybex Zeno kinderwagen is heel gemakkelijk in gebruik. Je vouwt deze wagen heel gemakkelijk op tot een compact pakketje. Wil je de wagen weer gebruiken, dan is deze in een mum van tijd weer gereed te maken voor een nieuw avontuur met je kindje. De kleine zit heel comfortabel in de Cybex Zeno kinderwagen. Het zitje heeft een ventilerende bovenkant en een rugleuning die in meerdere posities is te verstellen. Verder is het afsluitbare opbergvak van de Cybex Zeno heel handig.

Over Cybex

Cybex ontwerpt en maakt naast hardloop kinderwagens ook ‘gewone’ kinderwagens. Andere producten van Cybex zijn autostoeltjes, babydraagzakken en kindermeubels. Deze artikelen zijn over het algemeen ook te vinden op onze webshop. Cybex werkt volgens het CYBEX DSF innovatie principe (Design Safety Functionality): een uniek design, onovertroffen veiligheid en kwaliteit en intelligente functionaliteit. Deze aanpak heeft Cybex meerdere prijswinnende ontwerpen gebracht, zoals het unieke autostoeltje Sirona dat kan ronddraaien. Je kunt dit autostoeltje dus naar je toe draaien om je kindje erin te zetten. Ook zijn inmiddels meerdere producten van Cybex bekroond met een Red Dot Design award. De Cybex Zeno kinderwagen en andere producten van Cybex zijn online te bestellen via Babypark.nl. Dankzij onze laatste prijsgarantie weet je zeker dat je nooit teveel betaalt voor de hardloop kinderwagen of fietskar Cybex Zeno.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader