Kolfmachine

Bij Babypark hebben we verschillende opties op het gebied van handkolven maar wanneer je vaak kolft, dan is een elektrische kolfmachine aan te raden. Je kunt dit type kolfmachine bij Babypark kopen tegen de laagste prijzen van Nederland. Met een elektrische kolfmachine kun je supersnel en op een comfortabele wijze kolven. Bekijk ons assortiment A-merken en bestel je kolfmachine vandaag nog zodat je het snel in huis hebt.

Lees meer...

Elektrische kolfmachine van Medela

In ons assortiment vind je de elektrische kolfmachine van het merk Medela. Door de flex-technologie en de overloopbeveiliging kun je kolven in een houding die jij prettig vindt. Het gladde ovale borstschild is draaibaar en zorgt daardoor voor een ideale pasvorm bij elke vrouw. Er worden borstschilden meegeleverd en los zijn er nog grotere maten verkrijgbaar. We hebben ook sets van de Medela kolfmachine met meerdere accessoires. De Medela kolfmachine kolft in twee fasen waarbij het zuiggedrag van je kindje op natuurlijke wijze gesimuleerd wordt. Bekijk deze en de verschillende andere uitvoeringen in ons assortiment. Hier vind je bijvoorbeeld ook andere merken en dubbel uitgevoerde kolfmachines.

Kolfmachine online kopen

Je kunt je kolfmachine bestellen vanuit de webshop van Babypark. Doe je dat voor 23:59 uur dan kunnen we het vaak nog dezelfde werkdag verzenden. Bestellingen vanaf 20 euro verzenden we gratis. In onze megastores kun je ons assortiment ook zelf komen bewonderen. Je vindt een overzicht van alle vestigingen met adresgegevens en openingstijden op onze website. In elke megastore is een team van verkoopspecialisten aanwezig voor het beantwoorden van al je vragen.

Lees minder...
14 Resultaten
 • Quick view

  Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Solo Enkele Elektrische Borstkolf is perfect om thuis en onderweg comfortabel te kolven. Met een opgeladen accu kun je tot wel 6 sessies afkolven. Verder is de compacte borstkolf eenvoudig in gebruik.

  179,-

  152,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met Flex-technologie waardoor je comfortabel in iedere gewenste houding kunt kolven. Bovendien is de borstkolf compact en erg gebruiksvriendelijk.

  Normale prijs: 279,-

  Special Price 199,-

 • Quick view

  Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf

  De Lola & Lykke Smart Elektrische Borstkolf is lichtgewicht en maakt weinig geluid tijdens het kolven. De kolf beschikt over 6 stimulatie- en 9 expressie standen die je makkelijk bedient met het Smart touch screen.

  159,-

  143,10

 • Quick view

  Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit

  De Lola & Lykke Borstvoeding Starter Kit bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om te kolven. De kolf is uitgerust met 15 kolfcombinaties die je bedient met het Smart Touch Screen.
  279,-
 • Quick view

  Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Alyssa Dubbelzijdige Borstkolf heeft unieke eigenschappen zoals het opslaan van de kolfgeschiedenis en een Power Pumping-programma voor clusterkolven. Dankzij geïntegreerde batterij kun je overal kolven.

  279,-

  229,-

 • Quick view

  Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Elvie Pump Dubbele Elektrische Borstkolf is uniek doordat de kolf geluid- en draadloos is. Hierdoor heb jij als mama onder het kolven je handen vrij. De kolf wordt compleet geleverd en is makkelijk te reinigen.
  599,-
 • Quick view

  Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf

  Met de Elvie Pump Enkele Elektrische Borstkolf kun je op een comfortabele manier kolven doordat de kolf draad- en geluidloos is. De kolf is eenvoudig te reinigen doordat de kolf uit slechts 5 onderdelen bestaat.
  329,-
 • Quick view

  Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Freestyle Flex Dubbele Elektrische Borstkolf beschikt over unieke en handige eigenschappen zoals de Flex-technologie (levert 11% meer melk), pauze-functie, USB aansluiting en de bijpassende MyMedela app.

  389,-

  299,-

 • Quick view

  Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Maxi Flex Dubbele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  279,-

  179,-

 • Quick view

  Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf

  De Medela Swing Flex Enkele Elektrische Borstkolf is uitgevoerd met de nieuwe Flex-technologie waardoor je op een comfortabele manier in iedere gewenste houding kunt kolven. Inclusief accessoires.

  179,-

  119,-

 • Quick view

  Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf

  De Hegen Dubbele Elektrische Borstkolf bestaat uit een set met accessoires en onderdelen die je nodig hebt om comfortabel te kolven. De kolf is uitgerust met 36 kolfcombinaties en een ontspannende massage modus.
  296,95
 • Quick view

  Ardo Calypso Double Plus Borstkolf

  De Ardo Calypso Double Plus Borstkolf maakt dubbelzijdig kolven op een comfortabele manier mogelijk. De borstkolf maakt nauwelijks geluid en wordt geleverd inclusief borstschelpen en andere accessoires.
  229,-
 • Quick view

  Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso To Go Dubbelzijdige Borstkolf wordt geleverd met alle accessoires zoals een tas, diverse borstschilden en een koeltas. Deze complete set neem je makkelijk mee zodat je overal kunt kolven.

  299,-

  229,-

 • Quick view

  Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf

  De Ardo Calypso Enkelzijdige Borstkolf is praktisch en veilig en maakt weinig geluid zodat je discreet kunt kolven. De borstkolf werkt met twee fases en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.
  169,-
14 Resultaten
Trustpilot