Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

 

 

Live advies? We helpen je graag, direct vanuit een megastore!


Ben je op zoek naar deskundig advies? Ervaar de voordelen van winkelen vanuit je eigen huis. Neem contact op met een van onze productexperts die je kunnen helpen bij het beantwoorden van alle vragen. Van productdemonstraties tot een tour door onze megastore. Dit is live winkelen dat bij je past.

 

 

 

1. Ga naar ‘Live verkoopadvies’

Rechts onderin je scherm is een pop-up zichtbaar als de videocall beschikbaar is. Onze experts staan in de winkel klaar om je te helpen met alle productvragen.

 

 

 

2. Je wordt verbonden met een live videogesprek

Het enige dat je nodig hebt, is een microfoon op jouw computer of mobiele apparaat. Video is niet verplicht, maar onze verkopers zijn wel altijd in beeld voor jou.

 

 

 

3. Deskundig advies

Ontvang deskundig advies, productdemo's en antwoorden op al je vragen van ons winkelpersoneel. Onze experts staan tijdens de reguliere openingstijden klaar om je vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

 

 

 

 

Liever op afspraak?

Wil je liever advies op een moment dat het jou uitkomt? Klik op onderstaande button en geef de gewenste datum en tijd door. Wij plannen een afspraak voor je in en je krijgt hiervan een bevestiging met een persoonlijke link per mail. Via deze link kom je in onze virtuele wachtkamer en word je op de geplande datum en tijd door een van onze productexperts geholpen.

 

 

 

 

Veilig

Veiligheid staat bij ons voorop. Je privacy is gewaarborgd. Wij slaan geen data op en onze videocalls draaien op Nederlandse servers. Daarnaast is het volledig AVG-proof en ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

 

 

Scroll naar boven
Oval loader