Loopwagen 1 jaar

Zoek je een loopwagen voor je kindje? Dan kun je in het assortiment van Babypark terecht. Wij hebben een geschikte loopwagen voor een baby van 1 jaar maar ook loopauto’s die geschikt zijn vanaf 2 jaar. Bij Babypark voeren wij enkel artikelen van A-merken zodat je gegarandeerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. Door onze laagsteprijsgarantie die geldt voor ons complete assortiment, betaal je er ook nooit teveel voor.

Lees meer...

Assortiment loopwagen vanaf 1 jaar

In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld een loopwagen voor 1 jaar die ook al te gebruiken is als jouw kindje 6 maanden is. Het heeft vrolijke kleurtjes en verschillende speel tributen waar jouw kindje van zes maanden ook zittend een tijd zoet mee zal zijn. Wordt het iets ouder en kan het al staan en lopen dan kan de wagen als loopwagen worden gebruikt. Dat kan tot een jaar of drie. Door een verstelbare loopbeugel naar beneden en boven kan jouw kindje ofwel staan of zittend spelen met de loopwagen. De loopwagen beschikt ook over 4 melodieën en 16 geluidseffecten die op AA-batterijen werken. Zo stimuleert het ook het gehoor. Door de compacte afmetingen kun je de loopwagen ook eenvoudig overal mee naar toe nemen

Bestellen loopwagen vanaf 1 jaar

Bestel de loopwagen eenvoudig via onze webshop. Doe je dat voor 20:00 uur dan versturen we de loopwagen nog dezelfde dag. Uiteraard dient het wel op voorraad te zijn maar door onze ruime voorraden is dat vaak ook het geval. Voor bestellingen met een bestelwaarde van 20 euro of meer rekent Babypark geen verzendkosten. Dit geldt op het hele assortiment en dus ook op de loopwagen. Wil je eens ervaren of de loopwagen voor jouw baby van 1 jaar geschikt is? Dan kun je ook altijd even langs een van onze 10 megastores gaan. Daar vind je ons assortiment overzichtelijk gepresenteerd en kan ons team van verkoopspecialisten jou helpen met alle vragen die je nog hebt.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Qute Q-Limo Loopstoel

  De Qute Q-Limo Loopstoel is verstelbaar in verschillende hoogtes en kan gebruikt worden om je kindje in te zetten of er achter te laten lopen. Multifunctioneel dus! Geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden.
  34,95
 • Quick view

  Wheelybug Bij Loopwagen Small

  De Wheelybug Bij Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke Wheelybug loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,90

 • Quick view

  Wheelybug Biggetje Loopwagen Small

  De Wheelybug Biggetje Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,90

 • Quick view

  Wheelybug Tijger Loopwagen Small

  De Wheelybug Tijger Loopwagen Small zorgt voor jarenlang speelplezier voor je kindje. De vrolijke loopwagen is geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden en is dankzij de 360° zwenkwieltjes enorm wendbaar.

  69,95

  68,90

 • Quick view

  Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen

  De Bright Starts Ford F-150 3-in-1 Loopwagen beschikt over een inklapbaar frame en kan op verschillende manieren worden gebruikt. Het afneembare speelblad is voorzien van autogeluiden en verlichting.
  124,95
5 Resultaten