Luiers

Weleens nagedacht over een herbruikbare luier voor je kindje? Of ben je op zoek naar een herbruikbaar ‘oefenbroekje’ dat urine grotendeels opvangt maar minder comfortabel aanvoelt dan een gewone luier? Op deze pagina tref je ons assortiment herbruikbare luiers en oefenbroekjes aan.

Lees meer...

Wasbare luiers

Misschien denk je bij ‘wasbare luiers’ meteen aan de hydrofiele doeken van vroeger, die je met een veiligheidsspeld vast moest maken. Moderne wasbare luiers zijn echter heel gebruiksvriendelijk. Onze herbruikbare luiers zijn net zo eenvoudig te gebruiken als wegwerpluiers. Meestal hebben deze luiers een klittenbandsluiting. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om de maat van de luier te verstellen. Dit doe je met behulp van drukknopen. De luiers hebben vaak ook dubbele lekgoten bij de beentjes, om te voorkomen dat de luier daar lekt. Onze wasbare luiers zijn meestal uit te wassen op maximaal 60 graden. Meer informatie vind je de productbeschrijvingen.

Oefenbroekjes

Tijdens de zindelijkheidstraining kun je een oefenbroekje overwegen. Een HappyBear oefenbroekje neemt urine op, maar voelt stukken minder comfortabel aan voor je kind. Hierdoor zal je kind het sneller opmerken als het heeft geplast, wat het zindelijk worden stimuleert. Om ervoor te zorgen dat het oefenbroekje meer urine opvangt, kun je eventueel een extra bamboe-inlegger gebruiken. De oefenbroekjes bevatten meestal stretchy stof waardoor zowel peuters als kleuters deze passen. HappyBear oefenbroekjes zijn veelal geschikt voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Wacht niet langer en bestel vandaag nog wasbare luiers of oefenbroekjes voor je kind online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je bestelling jou zo snel mogelijk bereikt. Ontvangen wij jouw online order en betaling vandaag nog vóór 20.00 uur, dan doen wij de luiers of oefenbroekjes meestal diezelfde avond nog op de post, zodat jij deze artikelen morgen al in huis hebt.

Lees minder...
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 • Quick view

  Laessig Swaddle Olive/Milky/Rust 3 Stuks

  De Laessig Swaddle Olive/Milky/Rust 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende kleuren.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Forest Rabbit Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Rabbit Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Hydrofieldoek 80 x 80 cm 2 Stuks

  De Laessig Hydrofieldoek 80 x 80 cm 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De hydrofieldoeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De zachte doeken worden geleverd per 2 stuks en een opbergzakje.

  34,95

  19,95

 • Quick view

  Laessig Hydrofieldoek 60 x 60 cm 2 Stuks

  De Laessig Hydrofieldoek 60 x 60 cm 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De hydrofieldoeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De zachte doeken worden geleverd per 2 stuks en een opbergzakje.

  29,95

  19,95

 • Quick view

  Bamboom Clinica Wafel Wikkeldoek

  De Bamboom Clinica Wafel Wikkeldoek is een stijlvolle deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk comfortabel aanvoelt.

  47,95

  29,95

 • Quick view

  Laessig Little Forest Fox Swaddle 3 Stuks

  De Laessig Little Forest Fox Swaddle 3 Stuks zijn gemaakt van super zacht en absorberend materiaal. De swaddles kunnen gewassen worden op 60 °C en worden geleverd in een set van 3 stuks met verschillende patronen.
  19,95
 • Quick view

  Bamboom Roses Swaddle Wikkeldoek

  De Bamboom Roses Swaddle Wikkeldoek is een stijlvolle deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat heerlijk zacht en comfortabel aanvoelt.
  29,95
 • Quick view

  Meyco Uni Swaddle Offwhite 2 Stuks

  De Meyco Uni Swaddle Offwhite 2 Stuks zijn een echte musthave. De doeken zijn multifunctioneel en nemen vocht zeer goed op. De doeken zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  14,95
 • Quick view

  Laessig Little Mateys Hydrofieldoek Royal Blue 85 x 85 cm 3 Stuks

  De Laessig Little Mateys Hydrofieldoek Royal Blue 85 x 85 cm 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De zachte hydrofieldoeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en worden geleverd per 3 stuks.
  26,95
 • Quick view

  Laessig Little Matey Hydrofieldoek Royal Blue 60 x 60 cm 3 Stuks

  De Laessig Little Matey Hydrofieldoek Royal Blue 60 x 60 cm 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De zachte hydrofieldoeken zijn multifunctioneel, nemen goed vocht op en worden geleverd per 3 stuks.
  19,95
 • Quick view

  Meyco Branches Hydrofiel Luiers Sand 3 Stuks

  De Meyco Branches Hydrofiel Luiers Sand 3 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 3 stuks.

  8,95

  7,25

 • Quick view

  Meyco Branches Swaddle Sand 2 Stuks

  De Meyco Branches Swaddle Sand 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  16,95
 • Quick view

  Meyco Mini Panter Swaddle Soft Pink 2 Stuks

  De Meyco Mini Panter Swaddle Soft Pink 2 Stuks zijn een echte musthave. De doeken zijn multifunctioneel en nemen vocht zeer goed op. De doeken zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  17,50
 • Quick view

  Meyco Mini Panter Swaddle Toffee 2 Stuks

  De Meyco Mini Panter Swaddle Toffee 2 Stuks zijn een echte musthave. De doeken zijn multifunctioneel en nemen vocht zeer goed op. De doeken zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  17,50
 • Quick view

  Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks

  De Basicline Bubble Hydrofiel Luiers 6 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 6 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks

  De Basicline Bubble Swaddle 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken zijn multifunctioneel en nemen goed vocht op. De swaddles zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  12,95
 • Quick view

  Done By Deer Dreamy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Dreamy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  12,95
 • Quick view

  Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Contour Hydrofiel Luier 2 Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  10,49
 • Quick view

  Briljant Baby Organic Hydrofiele Swaddle Botanic 2 Stuks

  De Briljant Baby Organic Hydrofiele Swaddle Botanic 2 Stuks is voorzien van een stijlvol design en is machine wasbaar tot 40 graden. Gemaakt van 100% organisch katoen. De swaddle voelt heerlijk zacht aan.
  22,95
 • Quick view

  Jollein Hydrofiel Luier 4 Stuks

  De stijlvolle Jollein Hydrofiel Luier 4 Stuks is een musthave voor iedere ouder met een pasgeboren kindje. Dankzij de grootte van de doek kan het uitstekend gebruikt worden als inbakerdoek of handdoek.
  14,45
 • Quick view

  Done By Deer Happy Dots Hydrofiel Luier 2 Stuks

  De Done By Deer Happy Dots Hydrofiel Luier 2-Stuks zijn erg handig bij verzorgen van je baby. De luiers zijn gemaakt van hydrofiel katoen en wasbaar in de wasmachine. Dit handige set bestaat uit twee luiers.
  10,49
 • Quick view

  Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral

  Met de Meyco Panter Swaddle Inbakerdoek Neutral voelt je kindje zich warm en geborgen. De inbakerdoek voelt comfortabel aan en beschikt over een klittenbandsluiting zodat je je kindje eenvoudig kan inbakeren.
  14,95
 • Quick view

  Bamboom Swaddle Wikkeldoek

  De Bamboom Swaddle Wikkeldoek is een stijlvolle deken dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. De deken is gemaakt van hoogwaardig materiaal wat comfortabel aanvoelt. Geschikt voor alle seizoenen.
  29,95
 • Quick view

  Done by Deer Sea Friends Hydrofiel Luiers 2 Stuks

  De stijlvolle Done by Deer Sea Friends Hydrofiel Luiers 2 Stuks is de musthave voor iedere ouder. De doeken nemen goed vocht op. De luiers zijn gemaakt van zacht materiaal en worden geleverd per 2 stuks.
  12,95
80 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Trustpilot