Magnetron sterilisator

Voor het steriliseren van flesjes kun je de magnetron sterilisator gebruiken. Hierin worden de schadelijke bacteriën in flessen, spenen en flesonderdelen gedesinfecteerd door de stoom. Tegenwoordig vind je bijna overal een magnetron zodat je zowel bij de oppas als ook op vakantie jouw flesjes kunt laten desinfecteren. In ons assortiment vind je verschillende magnetron sterilisators van topmerken die je tegen de scherpste prijzen in onze webshop kunt bestellen. Het hele assortiment van Babypark is namelijk gedekt door onze laagsteprijsgarantie. Zo weet je zeker dat je de beste prijs betaalt voor welke sterilisator voor de magnetron je ook gaat.

Lees meer...

Assortiment magnetron sterilisators

We hebben van verschillende merken een sterilisator voor de magnetron beschikbaar. Met de A3 magnetronsterilisator kunnen er bijvoorbeeld vier zuigflessen van 340ml en alle accessoires geplaatst worden. Het desinfecteren duurt 4 tot 8 minuten afhankelijk van het vermogen van de magnetron (4 minuten op 1100 watt). Na het desinfecteren blijft het 24 lang gesteriliseerd wanneer het met gesloten deksel wordt bewaard. Verder hebben we ook een magnetron sterilisator met een print op de deksel die niet alleen een esthetische waarde heeft. De print geeft ook de temperatuur aan van de deksel. Zo brand je niet zo snel je handen.

Bestellen magnetron sterilisator

Wil je ook een sterilisator voor de magnetron bestellen zodat je altijd in no time de beschikking hebt over brandschone flessen? Bestel ze dan eenvoudig via onze webshop. Naast de laagsteprijsgarantie verzenden we bestellingen van 20 euro of meer ook nog eens gratis. Bestel je op een werkdag voor 20:00 uur dan zorgt onze eigen bezorgdienst er voor dat het nog dezelfde dag verzonden wordt. Je bent ook altijd welkom om een kijkje te nemen in een van onze 10 megastores. Daar vind je duizenden vierkante meters showroom en helpt een team van productspecialisten je graag verder. Je vindt de adresgegevens op onze website.

Lees minder...
5 Resultaten
 • Quick view

  Difrax Magnetronsterilisator

  Deze Difrax magnetronsterilisator steriliseert flessen en accessoires in slechts enkele minuten. In de sterilisator kunnen 4 S-babyflessen, spenen, fopspenen, borstkolf onderdelen en accessoires, handig toch?

  34,99

  27,99

 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetronsterilisator

  Met de Dr. Brown’s Magnetronsterilisator kun je wel vier flessen en bijbehorende onderdelen tegelijk steriliseren. De sterilisator werkt veilig, eenvoudig en snel en is een aanvulling op de babyuitzet.

  37,99

  26,03

 • Quick view

  Medela Quick Clean Magnetronsterilisatiezakken

  Snel, veilig en handig een fantastische manier om thuis te steriliseren met deze magnetronzakken van Medela.

  14,45

  11,56

 • Quick view

  Ardo Easy Clean Magnetronzak 5 Stuks

  De Ardo Easy Clean Magnetronzakken worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.
  12,50
 • Quick view

  Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes 5 Stuks

  De Dr. Brown's Magnetron Sterilisatiezakjes worden geleverd in een set van 5 stuks. De ruimtebesparende magnetronzak is geschikt voor 20 reinigingsbeurten in de magnetron van babyflessen en borstkolf accessoires.

  13,99

  11,01

5 Resultaten
Trustpilot