Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bombol

Bombol

Bombol is een label van simpele, functionele en mooie producten voor jonge kinderen, waaronder de Bamboo, een multifunctionele wipstoel die een kind van 5 jaar kan gebruiken als stoel. Bombol producten hebben een praktisch en simpel design en zijn heel duurzaam.

Lees meer...

Bombol Bamboo wipstoel én kleuterstoel

De Bombol Bamboo wipstoel is te gebruiken vanaf de geboorte totdat je kind 5 jaar oud is. De comfortabele mesh bekleding voelt voor je pasgeboren baby als soort hangmat. Je kunt de rugleuning helemaal horizontaal leggen, maar ook rechtop zetten. Een ouder kind kan de Bambol Bamboo gebruiken als een relaxte stoel. Je kunt deze wipstoel dus elke nieuwe levensfase van je kindje weer gebruiken. Een ander pluspunt van de Bombol Bamboo wipstoel is dat deze heel gemakkelijk in te klappen is tot een gemakkelijk mee te nemen pakketje.

Gemaakt door ouders en uitvinders

Bombol is in 2008 opgericht door Paulina en Frédéric in Italië. Toen ze naar Hong Kong verhuisden, sloot Francesco zich bij het team aan. Zij zijn allemaal ouder, maar voordat ze kinderen kregen, waren ze ingenieurs, uitvinders en industrieel ontwerpers. Ze noemen zich ook als eerste ‘uitvinder’ en dan pas ‘ouder’. Zowel Paulina, Frédéric als Francesco hebben veel ervaring in het ontwerpen van mooie en functionele producten. Frédéric heeft meer dan 17 jaar ervaring in het creëren van producten voor topontwerpers zoals Philippe Starck en wereldwijde merken zoals Alessi, China Southern Airlines, Seiko en Levis. Paulina werkte in de detailhandel en merchandising voor Gucci, Prada en Bottega Veneta. Hierdoor weet ze precies hoe ze kwalitatief goede producten moet ontwerpen die eenvoudig, functioneel en stijlvol zijn. Ook Francesco weet wat hierbij komt kijken. Hij heeft jaren gewerkt voor onder meer Tiffany & Co, Veneta Cucine en Philippe Starck. Het is aan de Bombol Bamboo te zien dat deze is ontworpen door ervaren ontwerpers. Dit wipstoeltje is comfortabel, praktisch, duurzaam en mooi. De Bombol Bamboo is dan ook echt aan te bevelen. Bestel deze multifunctionele wipstoel vandaag nog online via onze webshop en profiteer van onze aantrekkelijke bezorgservice en onze Laagste Prijsgarantie!

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Bombol Bamboo 3DKnit Bouncer
    194,35 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader