1 Resultaten
  • Quick view Bombol Bamboo Verkleiner

    Bombol Bamboo Verkleiner

    Uit voorraad leverbaar
    42,-
1 Resultaten

Wipstoelen van Bombol

 

Bombol wipstoeltjes en toebehoren bij Babypark
Bombol heeft diverse wipstoeltjes te verkrijgen en daarbij behorende accessoires. Deze zijn alle te vinden in de Bombol webshop van Babypark, zodat je tegelijkertijd gebruik kunt maken van de service en voordeligheid van Babypark en de kwaliteit van Bombol.

 

Comfortabel en uiterst functioneel
Bombol wipstoeltjes zijn gemaakt van sterke materialen en een zachte bovenlaag, waardoor de wipstoeltjes niet alleen heel stevig zijn maar ook erg comfortabel. Je baby heeft zelf de mogelijkheid in het wipstoeltje te bewegen, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je baby eruit valt. Door de veiligheidsgordel blijft je baby immers stevig vast zitten.

 

Slapen, spelen, eten...
Bombol wipstoeltjes zijn multifunctioneel. Je baby kan er lekker in spelen, slapen of eten en kan het stoeltje zelf laten wippen wanneer hij of zij dat wil. Zo kan je baby al wippend spelen of zichzelf in slaap wiegen.

 

Bombol online shop van Babypark
Bij Babypark kan je de diverse wipstoeltjes en toebehoren van Bombol kopen. Voor een goede Bombol aanbieding kun je de website in de gaten houden. Gegarandeerd vind je altijd verschillende mogelijkheden die aansluiten bij je verwachtingen.