Bugaboo

 
11 Resultaten
 • Quick view

  Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match

  De Bugaboo Fox 2 Kinderwagen 2-in-1 Mix and Match is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De kinderwagen is verkrijgbaar in allerlei kleurenopties. Mix and match jouw favoriet!
  1.149,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters

  Met deze handige Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx Autostoel Adapters kun je een baby autostoeltje van vrijwel alle merken eenvoudig op het frame van jouw Bugaboo Fox / Buffalo / Lynx kinderwagen bevestigen.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Tray Met Schuifdeksel

  De Bugaboo Fox Tray Met Schuifdeksel is een ideale accessoire voor je Bugaboo Fox kinderwagen. De tray is eenvoudig te bevestigen en te reinigen. Met de tray ben je het flesje van je kleintje nooit meer kwijt.
  44,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Wiegbekleding Zwart

  De Bugaboo Fox Wiegbekleding Zwart gebruik je altijd in combinatie met de apart verkrijgbare Bugaboo Fox Wiegbasis. Een extra set wiegbekleding is een aanrader wanneer je eens wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  125,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox Wiegbekleding Red Melange

  De Bugaboo Fox Wiegbekleding Red Melange gebruik je altijd in combinatie met de apart verkrijgbare Bugaboo Fox Wiegbasis. Een extra set wiegbekleding is een aanrader wanneer je eens wilt wisselen van kleur van de reiswieg.
  125,-
 • Quick view

  Bugaboo Fox 2 / Lynx Zonnekap

  Met een extra Bugaboo Fox 2 / Lynx Zonnekap kan je gemakkelijk de look van je Bugaboo kinderwagen aanpassen. De stijlvolle zonnekap van Bugaboo is geschikt voor de Bugaboo Fox 2 en Lynx kinderwagens.
  89,95
 • Quick view

  Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm Black

  Het Bugaboo Cameleon / Fox High Performance Regenscherm Black is geschikt voor de Bugaboo Cameleon en Fox kinderwagen en beschikt over een 180° reflecterende strip voor zichtbaarheid in het donker.
  64,95
 • Quick view

  Bugaboo Fox Style Set Mineral Compleet

  De Bugaboo Fox Style Set Mineral Compleet is een aanvulling op jouw Bugaboo Fox. Leuk voor als je eens wilt wisselen van kleur of reserve stoelbekleding wilt hebben! De set bevat 8 onderdelen van de Bugaboo Fox.

  429,80

  386,49

 • 20% Korting
  Quick view

  Bugaboo Fox Wieldoppen

  Met de Bugaboo Fox Wieldoppen creëer je heel eenvoudig een nieuwe en frisse look voor de wielen van jouw Bugaboo Fox kinderwagen. De wieldoppen zijn gemakkelijk te bevestigen en weer los te klikken.
  19,95
 • 20% Korting
  Quick view

  Bugaboo Fox Lederlook Handgrepen

  Met de Bugaboo Fox Lederlook Handgrepen personaliseer je gemakkelijk de look van je Bugaboo Fox kinderwagen. De handgrepen zijn eenvoudig te bevestigen en kunnen zelfs worden gewassen in de wasmachine.
  29,95
 • + Gratis accessoires
  Quick view

  Bugaboo Fox Kinderwagen Alu 2-in-1 Mineral

  De Bugaboo Fox Kinderwagen Alu 2-in-1 Mineral is een comfortabele combinatie van een all-terrain en een stadskinderwagen. De Mineral limited edition kenmerkt zich door gemêleerde materialen met linnenlook voering.

  1.279,-

  1.219,-

11 Resultaten