Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Covers & Co

Covers & Co

Ontdek Covers & Co! Met de vrolijke dekbedovertrekken en accessoires van Covers & Co maak je de kamer van je kindje in één keer vrolijk, hip en modern. Kan de kinderkamer bij jou thuis wel een upgrade gebruiken? Bekijk dan eens het verrassende Covers & Co assortiment. Op deze pagina vind je de leukste overtrekken en decoratie items voor de kinderkamer. Je vindt hier veel verschillende printjes en designs, voor ieder wat wils dus!

Lees meer...

Kinderdekbedovertrekken van Covers & Co online bestellen

Heb je in het uitgebreide assortiment van Babypark een kinderdekbedovertrek van Covers & Co kunnen vinden? Dan kun je deze zowel online als in één van onze megastores bestellen. Wanneer het overtrek uit voorraad leverbaar is en besteld wordt op een werkdag voor 20 uur, dan kan deze dezelfde dag nog verzonden worden. Bovendien worden alle bestellingen vanaf €20,- gratis thuisbezorgd. Zo eenvoudig kan het bestellen van een kinderdekbedovertrek zijn!

Overtrekken in verschillende afmetingen

De Covers & Co kinderdekbedovertrekken zijn verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk 120 x 150 cm, 140 x 220 cm en 200 x 220 cm. Het grootste aanbod is in de maat 140 x 220 cm. Deze maat is geschikt voor een eenpersoonsbed met standaard afmetingen. Veel kinderen gaan na hun babybedje van 60 x 120 cm of 70 x 140 cm meteen over naar een eenpersoonsbed, al is een peuterbed ook een populaire optie. Omdat de dekbedovertrekken van Covers & Co in verschillende maten verkrijgbaar zijn sluit het assortiment aan bij diverse leeftijdsdoelgroepen.

Lees minder...
Filteren

1 product

Populariteit
  • Covers & Co Absolutely Dot Dekbedovertrek Mint
    65,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

1 product

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader