Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Dr. Brown's

Dr. Brown's

In het brede assortiment van Dr. Brown's vind je babyflessen en drinkbekers maar ook fopspenen en bijtringen. Ook zijn er verschillende accessoires voor de Dr. Brown's flessen verkrijgbaar. Met de innovatieve babyproducten van Dr. Brown's kun je je kindje op een gezonde en comfortabele manier voeden. De Dr. Brown’s fles is ontworpen door de Amerikaanse arts Craig Brown. Deze babyfles heeft een gepatenteerd ventielsysteem waar veel kindjes - en hun ouders - baat bij hebben.

Lees meer...

Verschillende soorten Dr. Brown's flessen

Dr. Brown's flessen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor een standaard maar ook voor een brede halsfles. Van sommige flessen is er ook een (extra hygienische) glazen uitvoering verkrijgbaar. Het ventielsysteem in de Dr. Brown's flessen zorgt ervoor dat vitamine C, A en E in borst- en flesvoeding bewaard blijven zodat je kindje melk binnenkrijgt met alle belangrijke voedingsstoffen die nodig zijn. Dit ventielsysteem helpt tevens om darmkrampjes, overgeven, boertjes en winderigheid te verminderen.

Dr. Brown's flessen en accessoires online bestellen

Alle Dr. Brown's artikelen op deze pagina zijn eenvoudig online te bestellen. Ben je in het bezit van een Dr. Brown's fles? Zorg er dan voor dat je iedere 6 weken de speen van de fles vervangt of eerder wanneer deze tekenen van slijtage vertoont. Nieuwe speentjes maar ook losse onderdelen zoals een ventiel of reinigingsborsteltjes kun je ook eenvoudig online bestellen. Bij Babypark profiteer je bovendien van de laagste prijsgarantie en worden bestellingen vanaf 20 euro gratis verzonden. Plaats vandaag nog jouw Dr. Brown's bestelling en profiteer van de vele voordelen die de Dr. Brown's flessen en babyartikelen bieden.

Lees minder...

Filters

Prijs
Filteren
Pagina

1-36 van 63 producten 63 producten

Populariteit
 • Dr. Brown's Standaardfles Giftset
  55,19 Adviesprijs 0,-
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
 • Laagste prijsgarantie, altijd de goedkoopste
  Gratis verzending vanaf 35,-
  Supersnelle levering
 • Gratis verzending vanaf 35,-
 • Dr. Brown’s Olifant Tandenborstel
  7,49 Adviesprijs 0,-
 • Supersnelle levering
Filteren
Pagina

1-36 van 63 producten 63 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader