Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Fabrikten

Fabrikten

Het assortiment van Fabrikten bestaat uit prachtig vormgegeven planners en kalenders die onmisbaar zijn in een druk gezinsleven. Ook voor artikelen voor een babyshower kun je bij Fabrikten terecht. Ben jij benieuwd of er iets voor jou bij zit? Bekijk dan snel het assortiment op deze pagina of kom gezellig langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Het perfecte negenmaandendagboek

De zwangerschap van je kindje zijn heel bijzondere maanden. Of je zwangerschap nu soepel of allesbehalve vlekkeloos verloopt; het is de moeite waard om deze bijzondere periode vast te leggen in een negenmaandendagboek. Het negenmaandendagboek van Fabrikten biedt veel ruimte aan de vader en moeder van de baby om allerlei leuke feitjes tijdens de zwangerschap te noteren als waardevolle herinnering voor later.

Fabrikten online bestellen

Op deze pagina vind je de artikelen van Fabrikten in ons assortiment. Alle artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen heel snel bij jou thuisbezorgd worden. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 20 uur, dan staat de bezorger de volgende dag al met jouw  Fabrikten bestelling op de stoep. Bovendien betaal je voor bestellingen vanaf €20,- geen verzendkosten. Heb jij je keuze kunnen maken? Plaats jouw Fabrikten bestelling dan vandaag nog!

Lees minder...
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Fabrikten Babyshower Kaarten 20 Stuks
    10,45 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader