Fabrikten

Het assortiment van Fabrikten bestaat uit prachtig vormgegeven planners en kalenders die onmisbaar zijn in een druk gezinsleven. Ook voor artikelen voor een babyshower kun je bij Fabrikten terecht. Ben jij benieuwd of er iets voor jou bij zit? Bekijk dan snel het assortiment op deze pagina of kom gezellig langs in één van onze megastores.

Lees meer...

Het perfecte negenmaandendagboek

De zwangerschap van je kindje zijn heel bijzondere maanden. Of je zwangerschap nu soepel of allesbehalve vlekkeloos verloopt; het is de moeite waard om deze bijzondere periode vast te leggen in een negenmaandendagboek. Het negenmaandendagboek van Fabrikten biedt veel ruimte aan de vader en moeder van de baby om allerlei leuke feitjes tijdens de zwangerschap te noteren als waardevolle herinnering voor later.

Fabrikten online bestellen

Op deze pagina vind je de artikelen van Fabrikten in ons assortiment. Alle artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen heel snel bij jou thuisbezorgd worden. Plaats je jouw bestelling op een werkdag voor 20 uur, dan staat de bezorger de volgende dag al met jouw  Fabrikten bestelling op de stoep. Bovendien betaal je voor bestellingen vanaf €20,- geen verzendkosten. Heb jij je keuze kunnen maken? Plaats jouw Fabrikten bestelling dan vandaag nog!

Lees minder...
6 Resultaten
 • Quick view

  Fabrikten Watercolour Jaarkalender

  Met Fabrikten Watercolour Jaarkalender zal je een verjaardag van je familie, vrienden en kennissen niet gauw vergeten. Hierin worden alle maanden weergegeven waar deze verjaardagen ingevuld kunnen worden.
  14,95
 • Quick view

  Fabrikten Watercolour Weekplanner

  Met de Fabrikten Watercolour Weekplanner zal je de afspraken van de leden van je gezin niet gauw vergeten. Per vel staan de vijf dagen, waaronder het een ander ingevuld zou kunnen worden, waardoor er overzicht komt.
  9,95
 • Quick view

  Fabrikten Ansichkaarten 8 Stuks

  De Fabrikten Ansichkaarten 8 Stuks zijn verschillende kaarten die naar mensen gestuurd kunnen worden. Ieder kaart heeft een vrolijke look met daarop een leuke tekst. Het set bestaat uit 8 kaarten die allemaal anders zijn.
  9,95
 • Quick view

  Fabrikten Babyshowerboek

  Met de Fabrikten Babyshowerboek blijft je babyshower een leuke herinnering. Hierin kunnen allerlei momenten geschreven worden en ook kan je verschillende foto`s plakken. Een leuk item om te hebben bij je babyshower.
  29,95
 • Quick view

  Fabrikten Babyshower Kaarten 20 Stuks

  De Fabrikten Babyshower Kaarten 20 Stuks zijn leuke invulkaarten die en herinnering geven voor later. Familie, vrienden en kennissen kunnen deze kaarten invullen als de babyshower gegeven wordt.
  14,95
 • Quick view

  Fabrikten Negen Maanden Boek Luxe

  Het Fabrikten Negen Maanden Boek Luxe is een echte musthave wanneer je pas zwanger bent. In het boek kan je verschillende vragen beantwoorden en foto's plakken. Leuk voor nu en later!
  29,95
6 Resultaten
Trustpilot