Kidsmill

9 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Wit

  De Kidsmill Chateau Babykamer Wit is tijdloos elegant. De uitstekende, maar toch betaalbare kwaliteit kenmerkt zich door de onderhoudsvriendelijke, gelakte oppervlakken. Deze zijn ongevoelig voor krassen.

  823,-

  59,-

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babykamer Oatmeal

  De Kidsmill Chateau Babykamer Oatmeal is een praktische kamer en een echte eyecatcher in de kamer van je kindje. De meubels zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voldoen aan de Europese veiligheidseisen.

  1.745,47

  59,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Bladvergroter Oatmeal

  Met deze Kidsmill Chateau Bladvergroter Oatmeal creëer je een aanzienlijk oppervlak om je kindje makkelijk te verschonen. De bladvergroter is gemaakt van MDF en goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm.

  65,-

  59,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Commode Oatmeal

  De Kidsmill Chateau Commode Oatmeal is een nostalgische commode welke is gemaakt van MDF materiaal en vurenhout. De commode beschikt over een ruim blad om je kindje te verschonen en heeft maar liefst 6 laden.

  599,-

  549,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Kledingkast 2-Deurs Oatmeal

  De Kidsmill Chateau Kledingkast 2-Deurs Oatmeal is een nostalgische kledingkast die gemaakt is van hoogwaardig MDF materiaal en vurenhout. De kast beschikt over twee grote, openslaande deuren en twee lades.

  702,49

  649,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babybed Oatmeal 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Chateau Babybed Oatmeal 60 x 120 cm is een eyecatcher in élke babykamer. Het ledikant heeft verschillende structuren, is verstelbaar in twee standen en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  442,99

  399,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Babybed Oatmeal 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Chateau Babybed Oatmeal 70 x 140 cm is een eyecatcher in élke babykamer. Het ledikant heeft verschillende structuren, is verstelbaar in twee standen en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  510,-

  499,-

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Wandrek Oatmeal

  Het Kidsmill Chateau Wandrek Oatmeal is een must-have wanneer je in het bezit bent van de Chateau Commode. Het wandrek biedt extra ruimte voor bijvoorbeeld accessoires of verzorgingsproducten. Erg handig dus!

  109,-

  99,99

 • Quick view

  Kidsmill Chateau Kinderkamer Wit

  De Kidsmill Chateau Kinderkamer Wit is een kamer in een nostalgische look. Gemaakt van kwalitatief MDF wat is gecombineerd met vurenhout. Een kinderkamer waar je veel plezier mee hebt.
  801,-
9 Resultaten
Trustpilot