Kidsmill

17 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Babykamer Grijs Eiken is een babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  871,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Riet

  De Kidsmill La Première Babykamer Riet is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  882,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babykamer Wit

  De Kidsmill La Première Babykamer Wit is een handgeschilderde babykamer in landelijke, Franse stijl. De lades geven de kamer een knusse uitstraling en zorgen ervoor dat er genoeg opbergruimte is voor alle babyspullen.

  841,-

  69,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Wandrek Wit

  Het Kidsmill La Première Wandrek Wit is een mooie aanvulling op de babykamer van je kindje en is ideaal om wat verzorgingsproducten of decoratie op te zetten. Het wandrek voldoet aan de veiligheidseisen.

  99,99

  89,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babybed Wit 70 x 140 cm

  Het Kidsmill La Première Babybed Wit 70 x 140 cm heeft een nostalgische Franse uitstraling. Wanneer je kindje het ledikantje is ontgroeid kan het omgebouwd worden tot een juniorbed. Heel handig dus!

  529,99

  479,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Speelgoedkist

  Kidsmill La Première Speelgoedkist biedt de mogelijkheid om al het los slingerend speelgoed op te bergen. De speelgoedkist heeft een landelijke, Franse stijl en is gemaakt van MDF.

  139,99

  129,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Wit

  De Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Wit biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  644,95

  577,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Wit

  De Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Wit biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  859,94

  767,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Commode Wit

  De Kidsmill La Première Commode Wit straalt een Franse landelijke sfeer uit. Er is genoeg ruimte op het commodeblad om je kindje te verschonen en ook veel opbergruimte voor diverse spulletjes.

  599,94

  533,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Grijs Eiken biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  879,94

  787,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Riet

  De Kidsmill La Première Kledingkast 2-Deurs Riet biedt veel opbergruimte voor de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  854,97

  773,99

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Grijs Eiken biedt veel ruimte aan de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  664,95

  597,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Commode Grijs Eiken

  De Kidsmill La Première Commode Grijs Eiken straalt een Franse landelijke sfeer uit. Er is genoeg ruimte op het commodeblad om je kindje te verschonen en ook veel opbergruimte voor diverse spulletjes.

  609,94

  547,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Babybed Wit 60 x 120 cm

  Ben je op zoek naar een babybed in landelijke Franse stijl? Kies dan voor het Kidsmill La Première Babybed Wit 60 x 120 cm. Dit ledikant is te combineren met andere meubels uit de serie La Première Wit.

  409,99

  375,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Nachtkastje Wit

  Het Kidsmill La Première Nachtkastje Wit is de ideale accessoire op de kinderkamer om naast een ledikant te zetten. Het nachtkastje beschikt over een deur met softclose en voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.

  234,98

  208,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Bureau Wit

  Het Kidsmill La Première Bureau Wit mag niet gemist worden op de kinderkamer, ideaal voor al het huiswerk van je kindje. Het bureau is gemaakt van stevig materiaal en beschikt over een handige deur met softclose.

  454,98

  408,-

 • Quick view

  Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Riet

  De Kidsmill La Première Kledingkast 1-Deurs Riet biedt veel opbergruimte voor de spullen van je kindje. Deze kledingkast in landelijke stijl is perfect te combineren met andere meubels uit de La Première serie.

  654,97

  593,99

17 Resultaten
Trustpilot