Kidsmill

12 Resultaten
 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Babykamer Zwart Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Babykamer Zwart Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal. Verder voldoen de meubels van de Pure Wood babykamer aan de Europese veiligheidseisen.

  778,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Wandrek Zwart Geborsteld

  Het Kidsmill Pure Wood Wandrek Zwart Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Het wandrek is voorzien van een stijlvol design.

  49,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Kledingkast 2-Deurs Zwart Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Kledingkast 2-Deurs Zwart Geborsteld beschikt over voldoende opbergruimte voor de kleren van je kindje. Verder is de kast voorzien van een soft-close systeem en magnetische sluitingen.

  699,-

  649,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Bladvergroter Zwart Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Bladvergroter Zwart Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. De bladvergroter is praktisch in gebruik.

  79,99

  74,99

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Juniorzijde Zwart Geborsteld

  Het Kidsmill Pure Wood Juniorzijde Zwart Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Voorzien van een uniek houtstructuur.

  59,99

  54,99

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Commode Zwart Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Commode Zwart Geborsteld beschikt over 3 laden met voldoende opbergruimte. Verder is de commode voorzien van een soft-close systeem. Gemaakt van hoogwaardig grenen en beuken materiaal.

  499,-

  449,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Babykamer Leaf Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Babykamer Leaf Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal. Verder voldoen de meubels van de Pure Wood babykamer aan de Europese veiligheidseisen.

  798,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Wandrek Leaf Geborsteld

  Het Kidsmill Pure Wood Wandrek Leaf Geborsteld is gemaakt van grenen in combinatie met hoogwaardig beuken materiaal en voldoet aan de Europese veiligheidseisen. Het wandrek is voorzien van een stijlvol design.

  49,-

  39,99

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Kledingkast 2-Deurs Leaf Geborsteld

  De Kidsmill Pure Wood Kledingkast 2-Deurs Leaf Geborsteld beschikt over voldoende opbergruimte voor de kleren van je kindje. Verder is de kast voorzien van een soft-close systeem en magnetische sluitingen.

  699,-

  649,-

 • Quick view

  Enter Showmodel Kidsmill Pure Wood Babykamer Leaf

  Dit product is niet online te bestellen maar alleen verkrijgbaar in Babypark Enter. Een showmodel product kan afwijken van de getoonde product afbeelding. Neem contact op met Babypark Enter voor meer informatie.

  1.399,-

  1.099,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Ledikant Zwart Geborsteld 60 x 120 Cm

  Het Kidsmill Pure Wood Ledikant Zwart Geborsteld 60 x 120 Cm is in 3 verschillende hoogtes verstelbaar. Verder is het ledikant perfect te combineren met andere producten van de Kidsmill Pure Wood collectie.

  279,-

  259,-

 • Quick view

  Kidsmill Pure Wood Ledikant Zwart Geborsteld 70 x 140 cm

  Het Kidsmill Pure Wood Ledikant Zwart Geborsteld 70 x 140 cm is perfect te combineren met de Pure Wood juniorzijde. Verder is het ledikant 70 x 140 cm gemaakt van grenen in combinatie met beuken materiaal.

  299,-

  279,-

12 Resultaten
Trustpilot