Kidsmill

31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Grijs

  De Kidsmill Savigno Babykamer Grijs is een stijlvolle en landelijke babykamer. Deze meubels van de babykamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de babykamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  868,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Grijs Met Kruis

  De Kidsmill Savigno Babykamer Grijs Met Kruis is een stijlvolle en landelijke babykamer. Deze meubels van de babykamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.633,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Wit

  De Kidsmill Savigno Babykamer Wit is een stijlvolle en landelijke babykamer. Deze meubels van de babykamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de babykamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  790,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babykamer Wit Met Kruis

  De Kidsmill Savigno Babykamer Wit Met Kruis is stijlvol en landelijk. De meubels zijn voorzien van eenvoudige en fijne handgrepen. Verder is de babykamer van Kidsmill gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  805,-

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Grijs

  Met deze handige bladvergroter verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  185,90

  169,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Met Kruis Grijs

  De stijlvolle kledingkast Savigno met Kruis Grijs. De kledingkast beschikt over twee deuren waarin twee vlakken met een kruis zijn verwerkt.

  1.003,-

  907,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babybed 70 x 140 cm Wit Met Kruis

  Het Savigno Ledikant Wit Met Kruis is met haar landelijke uitstraling een aanwinst voor de babykamer. Het ledikant is netjes afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  571,-

  514,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babybed 70 x 140 cm Grijs Met Kruis

  Het Kidsmill Savigno Babybed Grijs Met Kruis is met haar landelijke uitstraling een aanwinst voor de babykamer. Het ledikant is netjes afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  609,-

  548,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babybed 60 x 120 cm Wit Zonder Kruis

  Het Kidsmill Savigno Babybed 60 x 120 cm Wit Zonder Kruis is met haar landelijke uitstraling een aanwinst voor de babykamer. Het ledikant is netjes afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  455,-

  414,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Grijs

  Een Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Grijs uit de Savigno serie. De linnenkast beschikt over twee deuren en drie laden, ideaal om al je spulletjes van je kindje in op te bergen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  992,-

  897,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babybed Grijs Zonder Kruis 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Savigno Babybed Grijs Zonder Kruis 60 x 120 cm is met haar landelijke uitstraling een aanwinst voor de babykamer. Het babybed is netjes afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  482,-

  438,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kinderkamer Grijs | Bed 90 x 200 cm + Bureau + Kast 2-Deurs

  De Kidsmill Savigno Kinderkamer Grijs is een stijlvolle en landelijke kinderkamer. Deze meubels van de kinderkamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de kinderkamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  2.129,-

  1.921,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babybed Met Kruis Grijs 60 x 120 cm

  Het Kidsmill Savigno Babybed Grijs Met Kruis is met haar landelijke uitstraling een aanwinst voor de babykamer. Het ledikant is netjes afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.
  448,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babybed 70 x 140 cm Wit Zonder Kruis

  Het Kidsmill Savigno Babybed 70 x 140 cm Wit Zonder Kruis is met haar landelijke uitstraling een aanwinst voor de babykamer. Het ledikant is netjes afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  571,-

  514,-

 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Wit Met Kruis - Bed - Bureau - Kast

  Een mooie, landelijke kinderkamer gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Inclusief bed 90 x 200 cm, bureau en 2-Deurs kast.

  1.891,-

  1.707,-

 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Wit - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Savigno Wit is een stijlvolle en landelijke kinderkamer. Deze meubels van de kinderkamer zijn voorzien van eenvoudige, fijne handgrepen. Verder is de kinderkamer gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  1.862,-

  1.681,-

 • Quick view

  Kinderkamer Savigno Grijs Met Kruis - Bed - Bureau - Kast

  De Kinderkamer Savigno Grijs Met Kruis, bestaande uit een bed, bureau en kast, is een mooie landelijke kinderkamer gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal. Inclusief bed 90 x 200 cm, bureau en 2-deurs kast.
  1.947,-
 • Quick view

  Kidsmill Savigno Wandrek Wit

  Deze Kidsmill Savigno Wandrek Wit maakt de babykamer compleet. Het wandrek is gemaakt van hoogwaardig materiaal en ideaal om spulletjes van je kindje erop te plaatsen.

  86,90

  79,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Bladvergroter Wit

  Met deze handige Kidsmill Savigno Bladvergroter Wit verleng je eenvoudig je Savigno commode. De bladvergroter wordt eenvoudig aan de achterzijde van de commode gemonteerd en je profiteert direct van extra ruimte.

  119,90

  109,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Met Kruis Wit

  Deze Kidsmill Savigno Kledingkast 2-Deurs Met Kruis Wit beschikt over twee deuren, waarin twee vlakken met een kruis zijn verwerkt.

  891,-

  807,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Commode Grijs Met Kruis

  De stijlvolle Kidsmill Savigno Commode Grijs Met Kruis beschikt over 3 laden en twee deuren. Ideaal om al je spulletjes netjes in op te bergen! Het is een meubel wat is gemaakt van kwalitatief MDF.

  797,25

  723,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Commode Wit Zonder Kruis

  De stijlvolle Kidsmill Savigno Commode Wit Zonder Kruis beschikt over 3 laden en twee deuren. Ideaal om al je spulletjes netjes in op te bergen!

  687,-

  623,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Kledingkast 3-Deurs Grijs

  Met deze kledingkast ben je direct voorzien van enorm veel opbergruimte. De kast beschikt over drie deuren en drie laden. De kast is gemaakt van hoogwaardig MDF.st beschikt over twee deuren en drie laden, ideaal om al je spulletjes in op te bergen.

  1.263,-

  1.137,-

 • Quick view

  Kidsmill Savigno Babybed 60 x 120 cm Wit Met Kruis

  Het Kidsmill Savigno Babybed Wit Met Kruis is met haar landelijke uitstraling een aanwinst voor de babykamer. Het ledikant is netjes afgewerkt en voldoet aan de Europese veiligheidseisen.

  469,-

  424,-

31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot