Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Koelstra

Koelstra

Al tachtig jaar lang maakt Koelstra kinderwagens en andere babyproducten. De eenvoud van de designs maakt de producten zo mooi. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan, vraagt Koelstra zich af. Lange pagina’s met gebruiksaanwijzingen kom je bij Koelstra niet tegen. In een handomdraai zet je de producten in elkaar.

Lees meer...

Gebruiksgemak

Een Koelstra is eenvoudig in gebruik. Voortdurend zoeken de ontwerpers naar een manier waarop het slimmer en gemakkelijker kan. En met succes. In elk product komen bedieningsgemak, veiligheid, duurzaamheid en comfort samen. Met de praktische techniek kun jij helemaal uit de voeten. Neem de Koelstra Dino. Bij deze kinderstoel kom je geen onnodige toeters en bellen tegen. Het hele ontwerp is erop gemaakt om jou zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, zodat jij en je kindje heerlijk kunnen genieten. Moeiteloos verwijder of plaats je het grote eet- en speelblad. Onhandige gleuven of uitstekende onderdelen kom je bij de Dino niet tegen. Het schoonmaken van de stoel is dan ook een fluitje van een cent. De zitting is zelfs uitwasbaar.

Duurzaamheid

Een Koelstra gebruik je lange tijd, soms zelfs vier jaar of langer. Bijvoorbeeld de Koelstra kinderwagen. Meteen na de geboorte gebruik je de reiswieg. Is je kindje groot genoeg, dan verwissel je de reiswieg met de zitting. Dankzij het centrale adaptersysteem kost dit nauwelijks moeite. Wil je met de wagen veel boodschappen meenemen, plaats dan een Maxi-Cosi autostoel in combinatie met de ruime boodschappenmand miBasket op het frame.

Veiligheid

De producten van Koelstra zijn stevig en stabiel. Ze beschermen je kindje op een slimme, vindingrijke manier. Veiligheid heeft bij Koelstra grote prioriteit. In een kinderstoel, kinderwagen, buggy of wipstoel zit je kindje stevig vast. Een Koelstra gebruik je met een gerust hart, omdat je weet dat aan alle Europese veiligheidseisen is voldaan.

Bestel eenvoudig online

Alle producten van Koelstra bestel je eenvoudig en snel online. Wanneer het artikel op voorraad is wordt het dezelfde dag nog verstuurd. Dan heb je het de volgende dag al in huis. Handig!

Lees minder...

Filters

Prijs
Geschikt als handbagage
Maximaal draaggewicht
Filteren

2 producten

Populariteit
  • Koelstra Gen Buggy
    166,49 Adviesprijs 0,-
  • Koelstra Re-act Buggy
    249,95 Adviesprijs 0,-
Filteren

2 producten

Populariteit
Scroll naar boven
Oval loader