Little Dutch

Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend merk voor de allerkleinsten. De producten zijn gemaakt in een typisch Nederlands design. De leuke ontwerpen komen vrolijk en tegelijkertijd ook heel rustgevend over door het kleurgebruik in combinatie met de motieven. Little Dutch is een merk waar je blij van wordt!

Lees meer...

Kleurrijke patroontjes

Alle Little Dutch accessoires zijn met grote zorg en toewijding gemaakt voor baby- en kinderkamers. De mooie designs vallen op door de kleurrijke figuurtjes- en bloemetjespatronen. De producten zijn zodanig ontworpen dat je ze gemakkelijk onderling combineert. Zo maak je eenvoudig een prachtig paleisje voor jouw kindje.

Goede kwaliteit

Alle Little Dutch producten zijn gemaakt van goede, duurzame materialen. Een Little Dutch slaapzak, dekbedovertrek, hoeslaken, luieretui of welk product dan ook, blijft lange tijd mooi. Meer informatie over de gebruikte materialen en andere details vind je terug in productbeschrijvingen. Bestel vandaag nog het Little Dutch product van jouw wensen online via Babypark.nl.

Lees minder...
486 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 21
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Flowers & Butterflies 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  11,95

  9,50

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Memory

  Met de schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Memory hoeft je kindje zich niet meer te vervelen! Dankzij het spel ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden zoals: concentratie, geduld en geheugen.

  11,95

  9,56

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkenset

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkenset kan je kindje heerlijk spelen. De blokjes worden geleverd per 4 stuks en bevorderen de vaardigheden. Verder zijn de blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 20 cm

  De Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 20 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Vormenstoof Blue

  Met de Little Dutch Ocean Houten Vormenstoof Blue kan je kindje heerlijk spelen. Het spel is goed voor de ontwikkeling van je kindje. De vormenstoof beschikt verder over 4 blokken in verschillende vormen.
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel

  De schattige Little Dutch Flowers & Butterflies Duo Puzzel draagt bij aan de concentratie en motoriek van je kindje. Bij de puzzel zijn 10 verschillende combinaties mogelijk. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Autobaan Blue

  Met de Little Dutch Ocean Houten Autobaan Blue komt de fantasie van je kindje tot leven. De autobaan bestaat uit 4 verdiepingen en 4 gekleurde autootjes. Verder is de baan gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Wild Flowers Houten Tuimelaar Pink

  Met de Little Dutch Wild Flowers Houten Tuimelaar Pink bestaande uit vijf ringen in verschillende kleuren houdt je kindje zich wel even bezig. De tuimelaar is gemaakt van stevig materiaal en geschikt vanaf 1 jaar.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Sportauto Rust

  De Little Dutch Houten Sportauto Rust is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de sportauto ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  6,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Blokkentrein

  Met de kleurrijke Little Dutch Sailors Bay Blokkentrein maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen met elkaar te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Klokpuzzel

  Met de Little Dutch Klokpuzzel leert je kindje tellen en het herkennen van cijfers en kleuren. De klokpuzzel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een stijlvol ontwerp wat het leren nog leuker maakt.
  12,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel

  De Little Dutch Sailors Bay 6-in-1 puzzel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De set bestaat uit 6 verschillende soorten puzzels gemaakt van stevig karton. Geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.

  11,95

  9,56

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 30 cm

  De Little Dutch Sailors Bay Jack Knuffel 30 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.

  16,95

  15,99

 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Little Dutch Sailors Bay Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel 20 cm

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel 20 cm is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  13,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkentrein

  Met de kleurrijke Little Dutch Flowers & Butterflies Blokkentrein maakt je kindje de allerleukste treinritjes. Door de blokken in verschillende kleuren en vormen te combineren ontstaan er nieuwe wagonnetjes.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Little Dutch Sailors Bay Boxkleed 80 x 100 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het zachte boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Dieren Kwartet

  Het Little Dutch Dieren Kwartet is leuk om met je kindje te spelen. Het spel bestaat uit 36 kaartjes met vrolijke kleurtjes en plaatsjes die je kindje bij elkaar kan verzamelen. Het spel wordt met doosje geleverd.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Knijpspeeltje

  Het schattige Little Dutch Sailors Bay Knijpspeeltje maakt vrolijke geluidjes wanneer je kindje in knijpt. De meeuw is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt heerlijk zacht aan. Geschikt vanaf de geboorte.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Houten Blokkendoos

  De Little Dutch Pure & Nature Houten Blokkendoos bestaat uit 47 houten stukken waar je kindje heerlijk mee kan spelen. Elk stukje heeft een eigen plekje in de doos die staat aangegeven aan bodem van de blokkendoos.

  29,95

  22,29

 • Quick view

  Little Dutch Houten Xylofoon

  De Little Dutch Houten Xylofoon is voorzien van een stijlvol ontwerp en bevorderd de muzikale en motorische ontwikkeling van je kind. Er wordt een stokje bij de xylofoon geleverd. Geschikt vanaf 3 jaar.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Uitbreiding Blokkenset Stad

  Met de Little Dutch Uitbreiding Blokkenset Stad komt de fantasie van je kindje tot leven. De set bestaat uit 50 blokken. Verder is de blokkenset gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 jaar.

  24,95

  18,95

 • Quick view

  Little Dutch Kappersset

  Met de Little Dutch Kappersset wordt je kindje een echte professionele kapper. De set is voorzien van verschillende losse accessoires en een verstelbare heupriem. Verder is de set geschikt vanaf 3 jaar.
  29,95
 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Rosa 35 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Rosa 35 cm is een schattige knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  15,95
486 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. ...
 8. 21
Trustpilot