Little Dutch

Little Dutch

Little Dutch is een sprankelend merk voor de allerkleinsten. De producten zijn gemaakt in een typisch Nederlands design. De leuke ontwerpen komen vrolijk en tegelijkertijd ook heel rustgevend over door het kleurgebruik in combinatie met de motieven. Little Dutch is een merk waar je blij van wordt!

Lees meer...

Kleurrijke patroontjes

Alle Little Dutch accessoires zijn met grote zorg en toewijding gemaakt voor baby- en kinderkamers. De mooie designs vallen op door de kleurrijke figuurtjes- en bloemetjespatronen. De producten zijn zodanig ontworpen dat je ze gemakkelijk onderling combineert. Zo maak je eenvoudig een prachtig paleisje voor jouw kindje.

Goede kwaliteit

Alle Little Dutch producten zijn gemaakt van goede, duurzame materialen. Een Little Dutch slaapzak, dekbedovertrek, hoeslaken, luieretui of welk product dan ook, blijft lange tijd mooi. Meer informatie over de gebruikte materialen en andere details vind je terug in productbeschrijvingen. Bestel vandaag nog het Little Dutch product van jouw wensen online via Babypark.nl.

Lees minder...
486 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 21
 • Quick view

  Little Dutch Ocean Houten Blokkenkar Blue

  De Little Dutch Ocean Houten Blokkenkar Blue helpt je kindje bij het zetten van zijn of haar eerste stapjes. Daarnaast kan er met de blokken van alles gebouwd worden wat de motorische ontwikkeling bevorderd.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Mini Keuken

  Met de Little Dutch Mini Keuken wordt je kindje een echte keukenprins of prinses. De keuken is voorzien van een kookplaat, wasbak en verschillende losse accessoires. De keuken is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar.
  39,95
 • Quick view

  Little Dutch Hulpverleningsauto's

  Heeft er iemand hulp nodig? Met de Little Dutch Hulpverleningsauto's is je kindje snel ter plaatse om hulp te bieden. Het set bestaat uit 3 auto's en is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Geschikt vanaf 1 jaar.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Hamertje Tik

  Het Little Dutch Hamertje Tik is leuk voor je kindje om mee te spelen. Het spel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgt ervoor dat je kindje op een speelse manier verschillende vaardigheden ontwikkelt.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Jim 50 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Jim 50 cm is een stoere knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  24,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Ark Van Noach

  Door met de Little Dutch Houten Ark Van Noach te spelen leert je kindje spelenderwijs het bekende verhaal van Noach kennen. De ark bestaat uit 25 onderdelen en is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden.
  36,95
 • Quick view

  Little Dutch Gitaar

  De Little Dutch Gitaar zorgt voor urenlang speelplezier voor je kindje. Door met de gitaar te spelen stimuleert je kindje zijn of haar creativiteit en coördinatievaardigheden. Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

  26,95

  20,39

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Jim 10 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Jim 10 cm is een stoere knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen en te spelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Houten Autobaan

  Met de Little Dutch Pure & Nature Houten Autobaan komt de fantasie van je kindje tot leven. De autobaan bestaat uit 4 verdiepingen en 4 gekleurde autootjes. Verder is de baan gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  27,95

  23,20

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenboekje draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het vrolijk gekleurde boekje beschikt over verschillende activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Uitbreidingsset Houten Garage

  Met de Little Dutch Uitbreidingsset Houten Garage komt de fantasie van je kindje tot leven. De set bestaat uit 14 onderdelen. Verder is de garage gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf 3 jaar.

  74,95

  52,95

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel XL

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffel XL is een zachte knuffel waar je kindje mee kan knuffelen en spelen. De knuffel is gemaakt van hoogwaardig materiaal en makkelijk vast te houden met kinderhandjes.
  14,95
 • Quick view

  Little Dutch Trekfiguur Tijger

  De Little Dutch Trekfiguur Tijger is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan lopen en spelen. Het schattige trekdier met koordje rolt achter je kindje aan en is gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  8,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Trilfiguur

  De Little Dutch Flowers & Butterflies Trilfiguur is een vrolijk figuur waar je kindje heerlijk mee kan spelen. Zodra je de schattige vogel naar beneden trekt begint deze te bibberen. Geschikt vanaf de geboorte.
  9,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenknuffel

  Met de Little Dutch Flowers & Butterflies Activiteitenknuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen. De knuffel is gemaakt van zachte materialen, wasbaar in de wasmachine en geschikt vanaf de geboorte.
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Boxkleed 80 x 100 cm

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Boxkleed 80 x 100 cm zorgt ervoor dat de box een comfortabel plekje wordt voor je kindje. Het boxkleed is gemaakt van hoogwaardig materiaal en past in vrijwel iedere box.
  59,95
 • Quick view

  Little Dutch Houten Auto Pink

  De schattige Little Dutch Houten Auto Pink is leuk speelgoed voor je kindje. Door het stijlvolle design is de auto ook leuk als accessoire voor de baby- of kinderkamer. Geschikt voor kinderen vanaf 12 maanden.
  6,95
 • Quick view

  Little Dutch Pure & Nature Regenboog Stapeltoren

  De Little Dutch Pure & Nature Regenboog Stapeltoren bestaat uit 8 stukken die in en op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de gekleurde stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden.

  24,95

  17,21

 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Bloem Muziekdoosje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Bloem Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Vogels Muziekdoosje

  Het Little Dutch Flowers & Butterflies Vogels Muziekdoosje is te bevestigen aan de wieg, box of ledikant. Het muziekdoosje met rustgevende muziek is gemaakt van zacht materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  17,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Blokkenset

  Met de Little Dutch Sailors Bay Blokkenset kan je kindje heerlijk spelen. De blokjes worden geleverd per 4 stuks en bevorderen de vaardigheden van je kindje. Verder zijn de blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit Little Dutch Flowers & Butterflies Knuffeldoekje? Door middel van de clip kun je het speenkoord vastmaken aan de kleding van je kindje. Zo raakt je kindje de speen niet snel meer kwijt!
  10,95
 • Quick view

  Little Dutch Hengelspel

  Met het kleurrijke Little Dutch Hengelspel ontwikkelt je kindje spelenderwijs zijn of haar concentratie. Het hengelspel is gemaakt van hoogwaardig en veilig materiaal. Verder is het spel geschikt vanaf 3 jaar.
  16,95
 • Quick view

  Little Dutch Sailors Bay Geschenkdoos

  De Little Dutch Sailors Bay Geschenkdoos bevat een knuffel, bijtring en een knuffeldoekje. De stijlvolle producten in de geschenkdoos zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt vanaf de geboorte.
  27,95
486 Resultaten
 1. 1
 2. ...
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. ...
 9. 21
Trustpilot