Silver Cross

Silver Cross

42 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Silver Cross Coast Voetenzak

  De Silver Cross Coast Voetenzak is een praktische en mooie uitbreiding voor jouw Silver Cross Coast kinderwagen. Voor de premium voetenzak zijn de beste materialen geselecteerd voor een stijlvolle look.

  109,-

  85,-

 • Quick view

  Silver Cross Kensington Zonnekap

  De Silver Cross Kensington Zonnekap is geschikt voor de stijlvolle Silver Cross Kensington Kinderwagen en beschermt je kindje tegen warmte en zonnestralen. Een zomerse musthave voor deze kinderwagen!
  159,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Parasol

  De Silver Cross Wave Parasol is een onmisbare accessoire voor de Silver Cross Wave kinderwagen. De parasol is gemakkelijk te bevestigen op het frame van de kinderwagen en beschermt je kindje tegen de zon.
  59,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Tweede Zitje

  Het Silver Cross Wave Tweede Zitje maakt van de Silver Cross Wave kinderwagen een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  325,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Luiertas

  De Silver Cross Coast Luiertas is een praktische tas met 5 opbergvakken. De tas wordt geleverd met verschoningsmatje en flessenhouder en is gemaakt van hoogwaardig materiaal met kunstlederen details.

  109,-

  85,-

 • Quick view

  Silver Cross Wave Duowagen 0 Mnd

  De Silver Cross Wave Duowagen 0 Mnd wordt geleverd met veel handige accessoires. Bovendien is deze complete en stijlvolle kinderwagen heel gemakkelijk uit te breiden, Ideaal bij gezinsuitbreiding!
  1.648,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Duowagen 6 Mnd

  In de Silver Cross Wave Duowagen 6 Mnd kun je je kindje stijlvol vervoeren. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg, 2 zitjes, regenhoes en muskietennet en kan ook als mono kinderwagen gebruikt worden.
  1.624,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Luiertas

  De Silver Cross Wave Luiertas heeft handige opbergvakken en stijlvolle details. De luiertas is perfect te combineren met de Silver Cross Wave kinderwagen. Daar wil je wel mee gezien worden!
  99,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Duowagen 0 Mnd

  In de Silver Cross Coast Duowagen 0 Mnd kun je je kindje stijlvol vervoeren. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg, zitje, regenhoes en muskietennet en kan ook als mono kinderwagen gebruikt worden.
  1.049,-
 • Quick view

  Silver Cross Autostoel Adapters

  De Silver Cross Maxi-Cosi adapters zijn onmisbaar om het Maxi-Cosi Pebble autostoeltje of het Maxi-Cosi CarioFix autostoeltje op het frame van de Silver Cross Surf 2 Kinderwagen te bevestigen.
  31,76
 • Quick view

  Silver Cross Wave Simplicity Tweede Adapter

  Met de Silver Cross Wave Simplicity Tweede Adapter kun je een tweede Silver Cross Simplicity autostoeltje op het frame van de Silver Cross Wave kinderwagen bevestigen. Een handige uitbreiding voor je kinderwagen!
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Pioneer Autostoel Adapters

  De Silver Cross Pioneer Maxi-Cosi Adapters maken het mogelijk om een Maxi-Cosi baby autostoeltje te bevestigen op het frame van de Pioneer kinderwagen. De adapters zijn geschikt voor de meeste autostoelen.
  30,-
 • Quick view

  Silver Cross Coast Duowagen 6 Mnd

  In de Silver Cross Coast Duowagen 6 Mnd Limestone kun je je kindje stijlvol vervoeren. De kinderwagen wordt geleverd met reiswieg, 2 zitjes, regenhoes en muskietennet en kan ook als mono kinderwagen gebruikt worden.
  1.374,-
 • Quick view

  Silver Cross Simplicity Autostoeltje

  Het Silver Cross Simplicity Autostoeltje is compatibel met de Silver Cross Surf 2 Kinderwagen. Het autostoeltje heeft een uitneembare inleg en een beendekje en wordt geïnstalleerd met de 3-punts autogordel of de bijpassende isofix.
  249,-
 • Quick view

  Silver Cross Wave Premium Voetenzak

  De Silver Cross Wave Premium Voetenzak is een praktische en mooie uitbreiding voor jouw Silver Cross Wave kinderwagen. Voor de premium voetenzak zijn de beste materialen geselecteerd voor een stijlvolle look.
  99,-
 • Quick view

  Silver Cross Pioneer Kinderwagen 2-in-1 Henley Edition

  De Silver Cross Pioneer Kinderwagen 2-in-1 Henley Edition is een luxe uitvoering met veel oog voor details. De kinderwagen is modern en chic tegelijk en is geïnspireerd door de Britse paardensport stijl.

  1.099,-

  995,-

 • Quick view

  Silver Cross Coast Tweede Zitje

  Het Silver Cross Coast Tweede Zitje maakt van de Silver Cross Coast een praktische duowagen voor twee kindjes. Het zitje is omkeerbaar en kan dus zowel naar je toe als van je af gericht gebruikt worden.
  325,-
 • Quick view

  Silver Cross Simplicity Isofix Base

  Met de Silver Cross Simplicity Isofix Base kun je het Silver Cross Simplicity Autostoeltje snel en veilig installeren. De base wordt bevestigd door middel van Isofix, zo heb je geen veiligheidsgordel meer nodig.
  200,-
42 Resultaten
 1. 1
 2. 2