Nuna Oxford

Nuna Oxford

Ontdek de stijlvolle Oxford collectie van Nuna! Het Italiaans geïnspireerde visgraat patroon gecombineerd met tweed, geven deze stijlvol klassieke collectie een romantische en voorname "touch". Chique accenten geven deze moderne klassieker een tijdloze en elegante, duurzame uitstraling.

Lees meer...

Doordacht design

Doordacht design is belangrijk voor Nuna. Van de lichte reiswieg die je zo vastklikt tot de luxueuze dream drape die je zachtjes naar beneden trekt, zodat je baby ongestoord kan slapen. Of de autostoel die de rappe groei van je kind makkelijk bijhoudt. Ontworpen met jou en je gezin in gedachten.

Lees minder...

9 Resultaten
9 Resultaten
Nuna Oxford

 

 

Onderweg naar nieuwe avonturen

 

Geïnspireerd door de strakke lijnen en slimheid van Dutch design, zijn Nuna babyproducten zo gemakkelijk, veilig en flexibel als ze moeten zijn. Binnen en buiten "krijgen" onze producten de troep, het plezier, de slapeloze nachten, de luie zondagen samen - de liefde. Elk product dat Nuna maakt is ontworpen om het familieleven makkelijker te maken. Want waarom zou je een lunch- of speelafspraak missen, omdat je met ingewikkelde apparatuur staat de worstelen? Precies.

Nuna Oxford

 

 

Premium stoffen

 

Italiaans geïnspireerde visgraat patronen gecombineerd met tweed, geven deze stijlvol klassieke collectie een romantische en voorname "touch".

Nuna Oxford

 

 

Op maat gemaakt handwerk

 

Van handgestikte leer-look accenten tot elegant geplaatste stiknaden, elk onderdeel van de Oxford Collectie toont nauwgezette aandacht voor elk detail.

Nuna Oxford

 

 

Smaakvol tijdloos

 

Chique accenten geven deze moderne klassieker een tijdloze en elegante, duurzame uitstraling.

Nuna Oxford