Snelle flessenwarmer

Snel even een flesje verwarmen? Let dan wel op dat het geleidelijk gebeurt, ook bij ontdooien. Je kunt het onder de kraan doen maar een flessenwarmer doet het snel en effectief. Het is ontworpen om op een effectieve en geleidelijke wijze te verwarmen of ontdooien. Bij Babypark hebben we verschillende modellen die op een eenvoudige wijze het flesje op de gewenste temperatuur brengt.

Lees meer...

Assortiment snelle flesverwarmer

De snelle flessenwarmer van Alecto klaart de klus in slechts drie minuten en verwarmt de inhoud gelijkmatig voor de beste kwaliteit. Het is geschikt voor vrijwel alle flessen en is ook te gebruiken voor het verwarmen van babyvoeding. Met de draaiknop kun je snel kiezen uit verschillende standen waaronder ook ontdooien. Een andere snelle flesverwarmer is de Dr. Brown flessenwarmer. Dit product is geschikt voor zowel flessen als potjes en kan ook ingezet worden voor het steriliseren van het flesje. Door een instelbaar mandje kun je de potjes en kleinere flesjes wat hoger plaatsen zodat het eenvoudiger uit de flesverwarmer gehaald kan worden. De handige sticker aan de achterzijde geeft informatie over de opwarmtijd op basis van grootte van het flesje/potje en de starttemperatuur. Op het lcd-scherm kun je duidelijk de in te stellen tijd aflezen. Na afloop geeft het 5 piepjes en schakelt dan automatisch na 10 minuten uit.

Bestellen flessenwarmer

Wil je jouw flessenwarmer snel in huis hebben? Bestel dan op een werkdag voor 20:00 uur zodat we het nog dezelfde dag voor je kunnen verzenden. Voor elke bestelling met een bestelwaarde van 20 euro of meer geldt dat er geen bezorgkosten in rekening wordt gebracht. Je kunt ons assortiment ook komen bekijken in onze megastores. Daar staat ook een team aan productspecialisten klaar om jou verder te helpen. De adresgegevens en openingstijden zijn terug te vinden op de website. We heten je graag welkom.

Lees minder...
9 Resultaten
 • Quick view

  Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator

  De Dr. Brown's Deluxe Flessenwarmer en Sterilisator is een hanndig apparaat. Het kan namelijk niet alleen de fles of het potje opwarmen tot kamer- of koelkasttemperatuur, maar heeft ook een steriliseer- en ontdooifunctie.

  69,99

  64,99

 • Quick view

  Babymoov NutriSmart Flessenverwarmer

  De Babymoov NutriSmart Flessenverwarmer is compact en kan overal mee naartoe worden genomen. De flessenwarmer beschikt over een aantal automatische functies en wordt geleverd met een extra adapter voor in de auto.

  64,90

  59,90

 • Quick view

  Babymoov Milky Now Flessenbereider

  Met de Babymoov Milky Now Flessenbereider heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Bovendien heeft de flessenbereider een warmhoudfunctie die tot 6 uur warm houdt.

  97,50

  79,90

 • Quick view

  Alecto BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer

  Met de Alecto BW-700TWIN Digitale Duo Flessenwarmer kun je voeding voor je kindje supersnel of langzaam verwarmen. Ook kun je dit handige apparaat gebruiken om 2 flesjes tegelijk te steriliseren en ontdooien.
  49,99
 • Quick view

  Alecto BW-500 Flessenwarmer

  Met deze handige Alecto BW-500 Flessenwarmer kan je snel en moeiteloos de fles of potje voeding voor je kindje opwarmen. De flessenwarmer is geschikt voor vrijwel alle flessen en potjes.

  27,99

  21,95

 • Quick view

  Baby Brezza Formula Pro Advanced

  Met de Baby Brezza Formula Pro Advanced heb jij in mum van tijd en met één druk op de knop een perfecte fles voor je kindje klaar. Het flesvoeding apparaat is geschikt voor alle soorten flessen en hoeveelheden.
  289,95
 • Quick view

  Beaba Babymelkverwarmer

  De Beaba Babymelkverwarmer verwarmt de flesjes van je kindje op een snelle manier. De verwarmer is geschikt voor moedermelk, melkpoeder en zelfs melkchocolade. In te stellen op vier temperaturen.

  99,99

  98,50

 • Quick view

  Beaba Baby Milk Second Flesverwarmer / Sterilisator Grey

  De Beaba Baby Milk Second is een flesverwarmer en sterilisator in één. Met het ultra-snelle opwarmsysteem via stomen heeft de fles of het potje in enkele minuten de juiste temperatuur. Dat is nog eens handig!
  56,99
 • Quick view

  Beaba Bibexpresso®

  De Beaba Bibexpresso® is een multifunctioneel apparaat. Hij kan namelijk het flesje of potje van je kindje binnen 30 seconden verwarmen op 2 verschillende temperaturen. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  99,99
9 Resultaten
Vaderdag
Trustpilot