Leuk voor iedereen

Weet je wat er zo leuk is aan Deltas boeken? Ze zijn er voor iedereen, van jong tot oud. Voor iedereen is er wel een leuk Deltas boek en Babypark heeft een uitgebreide collectie. Van zwangerschap tot aan opa en oma, van knisperboekje tot aan puzzelboekje. Je kunt ze kopen in onze winkels of online op Babypark.nl

 

Hulp?!

Een Deltas boek is leuk om te geven maar ook erg leuk om te krijgen. Worden je ouders voor de eerste keer oma en opa? Of heeft de aanstaande vader geen flauw idee wat hem te wachten staat? Geen nood! De Deltas boeken voor volwassenen staan boordevol tips, weetjes en adviezen.

 

Veel keuze voor alle kindjes

Voor de kinderen is er een ruime keuze aan Deltas boekjes en dan niet alleen voorleesboeken. Voor de allerjongsten bijvoorbeeld zijn er leuke voelboekjes en knisperboekjes. De al wat oudere kinderen kunnen hun lol op met puzzelboekjes en woordenboekjes. Er is voor iedere leeftijd wel een passend Deltas boekje te vinden.

 

Nog meer Deltas

Babypark heeft ook nog andere producten van Deltas in de aanbieding zoals een leuke medaille voor oma en opa.

30 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Deltas Babyalbum - Daar Ben Ik Dan!

  Dit prachtige Deltas Babyalbum - Daar Ben Ik Dan! is een leuke herinnering voor later! Noteer alle bijzondere eerste momenten van je kindje in het zijn of haar eerste levensjaar en plak er mooie foto's bij.
  16,95
 • Quick view

  Deltas Kijkboek - Mijn Leuke Boerderij

  Door middel van dit leuke Deltas Kijkboek - Mijn Leuke Boerderij maakt je kindje op een speelse manier kennis met de dieren van de boerderij! Laat je kindje de verschillende dierengeluiden nabootsen.
  7,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek

  Met dit Deltas Kinderboek - Mijn Groot Voertuigenboek kan je kindje zich uren vermaken. Het boekje staat vol met prachtige en kleurrijke tekeningen van verschillende voertuigen zoals een politie- en brandweerwagen.
  12,50
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Muisje Mini Zoekt Zijn Mama

  Lees samen met je kindje uit dit leuke Deltas Kinderboek - Muisje Mini Zoekt Zijn Mama. Waar is de mama van Mini Muisje gebleven? Ga samen op zoek en geniet van de prachtige illustraties in het boekje.
  12,50
 • Quick view

  Deltas Kijkboek - Op De Bouwplaats

  Door te lezen uit dit leuke Deltas Kijkboek - Op De Bouwplaats maakt je kindje op een speelse manier kennis met de bouwplaats. Wat moet er allemaal gebeuren? De mooie tekeningen laten het zien!
  8,50
 • Quick view

  Deltas Kijkboek - Mijn Eerste 1000 Woordjes

  Dit leuke Deltas Kijkboek - Mijn Eerste 1000 Woordjes biedt de mogelijkheid om op een speelse wijze woorden te leren. Dankzij de gedetailleerde en prachtige tekeningen wordt het leren één groot feest!
  17,95
 • Quick view

  Deltas Dagboek - Mijn Creche- en Oppasboek

  In het Deltas Dagboek - Mijn Creche- en Oppasboek schrijft de oppas allerlei dingen op wat je kind die dag beleefd heeft. Zelf kun je er ook aandachtspunten en bijzonderheden van je kind in opschrijven.
  15,95
 • Quick view

  Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Knisperboekje

  Dit prachtige Deltas Kinderboek - Mijn Eerste Knisperboekje vind je kindje meteen leuk! Vanaf 4 maanden kan je kindje de felle kleuren en dikke lijn goed zien. Het knisperend geluid maakt het boekje extra leuk.
  7,95
30 Resultaten
 1. 1
 2. 2