Kraamcadeaus en geschenksets

Een geschenkenset ziet er extra leuk uit als kraamcadeau. Wij verkopen bijvoorbeeld knuffels en knuffeldoekjes die op een mooie manier zijn verpakt. Een set met een borsteltje, kammetje, thermometer, nagelvijl, nagelknippertje en schaartje is ook altijd leuk om weg te geven.

Lees meer...

Voor mooie herinneringen

Andere kraamcadeaus of geschenkensets zijn bedoeld om herinneringen van de kleine te bewaren. Soms verkopen wij speciale kaarten waarop foto’s van speciale momenten geplakt kunnen worden. Met Baby Art Print kun je bijvoorbeeld op gips een voetafdruk van een baby maken en dit inlijsten.

Proud Mama Babybel

Wij verkopen ook geschenkensets die je weg kunt geven vóór de geboorte van de baby. Een Proud Mama Babybel ketting is bedoeld om dagelijks te dragen tijdens de zwangerschap. Vanaf ongeveer twintig weken kan de ongeboren baby het geluid van het belletje horen. Het geluid zal de baby op een gegeven moment een heel vertrouwd gevoel geven. Alle kraamcadeaus en geschenkensets zijn heel gemakkelijk online te bestellen.

Lees minder...
714 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 30
 • Nieuw
  Quick view

  Liewood Agnete Mr. Bear Knuffeldoekje Tuscany Rose / Golden Caramel Mix 2 Stuks

  Met het Liewood Agnete Mr. Bear Knuffeldoekje Tuscany Rose / Golden Caramel Mix 2 Stuks kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden.
  50,-
 • Quick view

  Jollein Lamb Knuffel

  Deze schattige Jollein Lamb Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  17,99
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Muziekdoosje Bloom

  Het Jollein Spring Garden Muziekdoosje Bloom is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een bloem is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.

  18,50

  15,73

 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Muziekdoosje

  Het Jollein Teddy Bear Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een teddy beertje speelt een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.
  18,50
 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Rammelaar

  De Jollein Teddy Bear Rammelaar is makkelijk vast te houden en daarom leuk als eerste speelgoed voor je kindje. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal, waardoor je kindje er lekker mee kan knuffelen.

  Normale prijs: 7,99

  Special Price 6,39

 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Knuffel

  Deze schattige Jollein Teddy Bear Knuffel is gemaakt van hoogwaardig en heerlijk zacht materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. De knuffel is ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  Normale prijs: 17,99

  Special Price 14,39

 • Quick view

  Jollein Lamb Babygym Toys

  Met de Jollein Lamb Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van contrasterende kleurtjes en ze zijn dankzij de drukknoopjes gemakkelijk bevestigen aan de gym.

  19,99

  16,99

 • Quick view

  Jollein Spring Garden Babygym Toys

  Met de Jollein Spring Garden Babygym Toys kan je kindje heerlijk spelen onder de babygym. De speeltjes zijn voorzien van vrolijke kleurtjes en kan je dankzij de drukknoopjes gemakkelijk bevestigen aan de gym.
  19,99
 • Quick view

  Jollein Spring Garden Duck Activiteitenknuffel

  Met deze Jollein Spring Garden Duck Activiteitenknuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen en zichzelf ontwikkelen. De schattige knuffel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.
  14,99
 • Quick view

  Jollein Lamb Muziekdoosje

  Het Jollein Lamb Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van een lammetje is voorzien van een vrolijk muziekje en gemaakt van zachte materialen.

  18,50

  14,80

 • Quick view

  Jollein Lamb Rammelaar

  Deze stijlvolle Jollein Lamb Rammelaar is gemakkelijk vast te houden en daarom leuk als eerste speelgoed voor je kindje. De rammelaar is gemaakt van zacht materiaal, waardoor je kindje er lekker mee kan knuffelen.
  9,99
 • Quick view

  Jollein Teddy Bear Speendoekje

  Met het zachte Jollein Teddy Bear Speendoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en de speen makkelijk terugvinden wanneer het valt. Door middel van een lus kan je het doekje vastmaken aan de speen van je kindje.

  Normale prijs: 8,99

  Special Price 7,64

 • Quick view

  Little Dutch Knuffelpop Ava 35 cm

  De Little Dutch Knuffelpop Ava 35 cm is een schattige knuffelpop die zacht aanvoelt. De pop is makkelijk vast te pakken en heerlijk om mee te knuffelen! Verder is de pop gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  17,95

  14,18

 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Met Bijtring

  De Nijntje Rammelaar Met Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.

  Normale prijs: 5,99

  Special Price 4,79

 • Quick view

  Little Dutch Vintage Houten Rammelaar Roller

  Met deze Little Dutch Vintage Houten Rammelaar Roller kan je kindje zich urenlang vermaken. De stijlvolle rammelaar is gemaakt van hoogwaardig materiaal en geschikt voor kinderen vanaf 3 maanden.
  7,95
 • Quick view

  Little Dutch Vintage Houten Regenboog Stapeltoren

  De Little Dutch Vintage Houten Regenboog Stapeltoren bestaat uit 7 stukken die in en op elkaar kunnen worden gestapeld. Door met de gekleurde stapeltoren te spelen ontwikkelt je kindje verschillende vaardigheden.
  24,95
 • Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Wagenspanner

  De prachtige Nijntje Vintage Sunny Stripes Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige knuffeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.

  16,95

  13,39

 • Quick view

  Nijntje Vintage Sunny Stripes Giftset

  Deze Nijntje Vintage Sunny Stripes Giftset bestaat uit een knuffel, klein knuffeldoekje en een rammelaar. De schattige speeltjes zijn verpakt in een mooie verpakking en is zo het ideale cadeau om weg te geven.

  29,95

  23,66

 • Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Muziekdoosje

  Het Nijntje Vintage Flowers Muziekdoosje is leuk om te geven én leuk om te krijgen als kraamcadeau. Het muziekdoosje in vorm van Nijntje speelt een vrolijk muziekje en is gemaakt van zachte materialen.

  19,95

  17,99

 • Quick view

  Nijntje Baby Rib Knuffel Pink

  Deze Nijntje Baby Rib Knuffel Pink is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de baby- of kinderkamer.

  Normale prijs: 9,95

  Special Price 6,28

 • Quick view

  Nijntje Vintage Flowers Wagenspanner

  Deze prachtige Nijntje Vintage Flowers Wagenspanner is ideaal voor onderweg. Je kindje zal zich geen moment vervelen dankzij de schattige knuffeltjes. De kinderwagenspanner is ook leuk voor in het autostoeltje.

  16,95

  13,39

 • Quick view

  Jollein Houten Mobiel Houder

  Deze Jollein Houten Mobiel Houder is, in combinatie met een muziekmobiel, een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Je kunt de houder eenvoudig aan ieder box, wiegje of babybedjemonteren.
  24,99
 • Quick view

  Liewood Addison Teddy Knuffeldoekje

  Met het Liewood Addison Teddy Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen en spelen. Het doekje ziet er schattig uit en is makkelijk vast te houden. Verder is het doekje gemaakt van zacht materiaal.

  26,-

  23,40

 • Quick view

  Baby's Only Speelbal

  Door met de Baby's Only Speelbal te spelen, wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. De stijlvolle bal kan ook als bijtspeeltje worden gebruikt, hierdoor wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes.
  13,95
714 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 30
Trustpilot