Kraamcadeaus en geschenksets

Een geschenkenset ziet er extra leuk uit als kraamcadeau. Wij verkopen bijvoorbeeld knuffels en knuffeldoekjes die op een mooie manier zijn verpakt. Een set met een borsteltje, kammetje, thermometer, nagelvijl, nagelknippertje en schaartje is ook altijd leuk om weg te geven.

Lees meer...

Voor mooie herinneringen

Andere kraamcadeaus of geschenkensets zijn bedoeld om herinneringen van de kleine te bewaren. Soms verkopen wij speciale kaarten waarop foto’s van speciale momenten geplakt kunnen worden. Met Baby Art Print kun je bijvoorbeeld op gips een voetafdruk van een baby maken en dit inlijsten.

Proud Mama Babybel

Wij verkopen ook geschenkensets die je weg kunt geven vóór de geboorte van de baby. Een Proud Mama Babybel ketting is bedoeld om dagelijks te dragen tijdens de zwangerschap. Vanaf ongeveer twintig weken kan de ongeboren baby het geluid van het belletje horen. Het geluid zal de baby op een gegeven moment een heel vertrouwd gevoel geven. Alle kraamcadeaus en geschenkensets zijn heel gemakkelijk online te bestellen.

Lees minder...
654 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 28
 • Quick view

  Nijntje Boris Bear Corduroy Knuffel 24 cm Brown

  Deze Nijntje Boris Bear Teddy Knuffel 17 cm Brown is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De knuffel kan ook leuk als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Quick view

  Trixie Whale Knuffeldoekje

  Met het Trixie Whale Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen. Het schattige doekje draagt door de verschillende structuren bij aan de ontwikkeling van je kindje. Gemaakt van heerlijk zacht materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Jollein Houten Mobiel Houder

  Deze Jollein Houten Mobiel Houder is, in combinatie met een muziekmobiel, een stijlvolle toevoeging aan de baby- of kinderkamer. Je kunt de houder eenvoudig aan ieder box, wiegje of babybedjemonteren.
  24,99
 • Quick view

  Sebra Bliss The Bird Activiteitenring

  De Sebra Bliss The Bird Activiteitenring draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De vrolijk gekleurde ring beschikt over verschillende figuurtjes en activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.
  19,-
 • Quick view

  Sebra Sparky The Fox Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Sebra Sparky The Fox Knuffeldoekje? De verschillende texturen en kleuren dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het doekje is voorzien van een bevestiging voor een speen.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Siggy The Rabbit Knuffeldoekje

  Hoe leuk en handig is dit schattige Sebra Siggy The Rabbit Knuffeldoekje? De verschillende activiteiten dragen bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het doekje is voorzien van een bevestiging voor een fopspeen.
  20,-
 • Quick view

  Sebra Carley The Chameleon Activiteitenring

  De Sebra Carley The Chameleon Activiteitenring draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De vrolijk gekleurde ring beschikt over verschillende texturen en activiteiten die je kindje erg leuk zal vinden.

  22,-

  19,95

 • Quick view

  Sebra Zapp The Zebra Activiteitenknuffel

  Met deze Sebra Zapp The Zebra Activiteitenknuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen en zichzelf ontwikkelen. De schattige knuffel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  33,-

  32,50

 • Quick view

  Sebra Glenn The Giraffe Activiteitenknuffel

  Met deze Sebra Glenn The Giraffe Activiteitenknuffel kan je kindje lekker spelen en knuffelen en zichzelf ontwikkelen. De schattige knuffel is gemaakt van zachte materialen en geschikt vanaf de geboorte.

  49,-

  48,95

 • Quick view

  Sebra Wildlife Stapelbare Ringen

  De Sebra Wildlife Stapelbare Ringen is leerzaam speelgoed voor de allerkleinsten en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het speelgoed is geschikt vanaf de geboorte en iedere ring lijkt op een ander dier.

  56,-

  49,95

 • Quick view

  Nijntje Ditsy Knuffel 23 cm

  Deze Nijntje Ditsy Knuffel 23 cm is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De stijlvolle knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  24,95
 • Quick view

  Nijntje Boris Bear Corduroy Knuffel 24 cm Brown

  Deze Nijntje Boris Bear Corduroy Knuffel 24 cm Brown is gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal zodat je kindje heerlijk kan knuffelen. De knuffel kan ook prima als decoratie gebruikt worden in de babykamer.
  31,95
 • Quick view

  Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel

  Met de stijlvolle Smallstuff Giraf Activiteitenknuffel kan je kindje heerlijk spelen en knuffelen. De stijlvolle activiteitenknuffel is gemaakt van zachte materialen en verkrijgbaar in verschillende kleuren.
  44,95
 • Quick view

  Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel

  Het Kid's Concept Kleuren En Vormen Spel draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. Het leuke spel bestaat uit een spelbord en 6 kaarten met verschillende kleuren en vormen. Geschikt vanaf 12 maanden.
  29,95
 • Quick view

  Kid's Concept Houten Blokjes

  Het spelen met de Kid's Concept Houten Blokjes draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje. De stapeltoren is leuk en leerzaam speelgoed. Verder zijn de stijlvolle blokken gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  31,95
 • Quick view

  Little Indians Shell Babygym Speeltjes Ecru

  Met de stijlvolle Little Indians Shell Babygym Speeltjes Ecru voor aan de babygym creëer je een uniek speelhoekje voor jouw kindje. Door de knoopjes zijn de speeltjes eenvoudig te bevestigen aan de babygym.
  44,95
 • Quick view

  Little Indians Zebra Babygym Speeltjes Ecru / Zwart

  Met de Little Indians Zebra Babygym Speeltjes Ecru / Zwart voor aan de babygym creëer je een uniek speelhoekje voor jouw kindje. Door de knoopjes zijn de speeltjes eenvoudig te bevestigen aan de babygym.
  44,95
 • Quick view

  Little Indians Moon Babygym Speeltjes Ecru

  Met de stijlvolle Little Indians Moon Babygym Speeltjes Ecru voor aan de babygym frame creëer je een uniek speelhoekje voor jouw kindje. Door de knoopjes zijn de speeltjes eenvoudig te bevestigen aan de babygym.
  44,95
 • Quick view

  Little Indians Zebra Speeltje Ecru / Zwart

  Het Little Indians Zebra Speeltje Ecru / Zwart is het perfecte knuffelvriendje voor je kindje. Daarnaast kan de knuffel ook gebruikt worden als decoratie op de kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  29,95
 • Quick view

  Little Indians Zebra Speeltje Small Ecru / Zwart

  Het Little Indians Zebra Speeltje Small Ecru / Zwart is het perfecte knuffelvriendje voor je kindje. Daarnaast kan de knuffel ook gebruikt worden als decoratie op de kinderkamer. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  27,95
 • Quick view

  UAUA Slofjes

  De UAUA Slofjes is een echte aanvulling op de garderobe van je kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig Pima-katoen, zodat de voetjes van je kindje lekker warm zullen blijven. Wasbaar in de wasmachine.
  27,-
 • Quick view

  Nijntje Rammelaar Met Bijtring

  De Nijntje Rammelaar Met Bijtring zal het tandvlees verzachten als je kindje erop bijt en kauwt. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en draagt bij aan de ontwikkeling van je kindje.
  5,99
 • Quick view

  Baby's Only Speelbal

  Door met de Baby's Only Speelbal te spelen, wordt de ontwikkeling van je kindje gestimuleerd. De stijlvolle bal kan ook als bijtspeeltje worden gebruikt, hierdoor wordt de pijn verzacht bij doorkomende tandjes.
  13,95
 • Quick view

  Trixie Camel Knuffeldoekje

  Met het Trixie Camel Knuffeldoekje kan je kindje heerlijk knuffelen. Het schattige doekje draagt door de verschillende structuren bij aan de ontwikkeling van je kindje. Gemaakt van heerlijk zacht materiaal.
  19,95
654 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 28

Trustpilot