34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffeldoekje

  Het schattige Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je baby kan lekker mee slapen, duimen of knuffelen. Je kindje zal niet meer zonder dit leuke knuffeldoekje kunnen!
  20,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Elephant Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  27,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus NEO Knuffel

  Deze Jellycat Octopus NEO Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!

  55,-

  43,96

 • Quick view

  Jellycat Vivacious Vegetable Beetroot Knuffel

  Deze Jellycat Vivacious Vegetable Beetroot Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  15,50
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Baby Fox Knuffel is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De zachte knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  27,-
 • Quick view

  Jellycat Cordy Roy Activity Knuffel

  Deze Jellycat Cordy Roy Activity Knuffel is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  36,-
 • Quick view

  Jellycat Fleury Daisy Knuffel

  Deze Jellycat Fleury Daisy Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  44,-
 • Quick view

  Jellycat Beatrice Butterfly Knuffel

  Deze Jellycat Beatrice Butterfly Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  37,50
 • Quick view

  Jellycat Fabulous Fruit Peach Knuffel

  Deze Jellycat Fabulous Fruit Peach Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  15,50
 • Quick view

  Jellycat Bashful Fern Bunny Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Fern Bunny Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  29,-
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 75 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 75 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  135,-
 • Quick view

  Jellycat Bashful Lion Knuffel

  Deze Jellycat Bashful Lion Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  29,-
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 14 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 14 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  20,-

  17,-

 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffeldoekje

  Het schattige Jellycat Odell Octopus Knuffeldoekje is gemaakt van hoogwaardig materiaal. Je baby kan er lekker mee slapen, duimen of knuffelen. Je kindje zal niet meer zonder dit leuke knuffeldoekje kunnen!
  28,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 50 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 50 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  58,-
 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 14 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 14 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  20,-
 • Quick view

  Jellycat Bashful Dino Knuffel 31 cm

  Deze Jellycat Bashful Dino Knuffel 31 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.
  31,-
 • Quick view

  Jellycat Fleury Sunflower Knuffel

  Deze Jellycat Fleury Sunflower Knuffel is voorzien van een stijlvol design. Daarnaast is de knuffel gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  45,-
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 49 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 49 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  58,-

  49,99

 • Quick view

  Jellycat Sienna Seahorse Knuffel

  Deze Jellycat Sienna Seahorse Knuffel is voorzien van een stijlvol design. De superzachte knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!
  32,-
 • Quick view

  Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel 23 cm

  Deze Jellycat Fuddlewuddle Elephant Knuffel 23 cm is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  32,-
 • Quick view

  Jellycat Amuseable Pineapple Knuffel 25 cm

  Deze Jellycat Amuseable Pineapple Knuffel 25 cm is gemaakt van 100% polyester waar je kindje lekker mee kan knuffelen. De knuffel van Jellycat is geschikt vanaf de geboorte voldoet aan de Europese veiligheidsnorm.
  36,-
 • Quick view

  Jellycat Odell Octopus Knuffel 23 cm

  Deze Jellycat Odell Octopus Knuffel 23 cm is gemaakt van zacht en comfortabel materiaal waarmee je kindje lekker kan knuffelen. Daarnaast is de knuffel ook een leuke accessoire voor de baby- of kinderkamer.

  33,-

  27,99

 • Quick view

  Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 23 Cm

  Deze Jellycat Octopus Odyssey Knuffel 23 Cm is voorzien van een stijlvol design. De knuffel is gemaakt van 100% polyester waardoor het heerlijk zacht aanvoelt. Een perfecte knuffel om mee te knuffelen dus!

  33,-

  29,50

34 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot