26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  Laessig Seahorse Badspeeltje

  Met het Laessig Seahorse Badspeeltje kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van giftige stoffen.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Turtle Badspeeltje

  Met het Laessig Turtle Badspeeltje kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van giftige stoffen.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Shark Badspeeltje

  Met het Laessig Shark Badspeeltje kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van giftige stoffen.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Whale Badspeeltje

  Met de Laessig Whale Badspeeltje kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van giftige stoffen.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Starfish Badspeeltje

  Met het Laessig Starfish Badspeeltje kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van giftige stoffen.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Octopus Badspeeltje

  Met het Laessig Octopus Badspeeltje kan je kindje eindeloos spelen in bad en wordt het badderen een spetterend feest. Het vrolijke speeltje is gemaakt van hoogwaardig materiaal en vrij van giftige stoffen.
  15,95
 • Quick view

  Laessig Little Water Knuffel Swan

  De Laessig Little Water Knuffel Swan is een schattig, gebreide zwaan met geïntegreerde rammelaar en ritselend papiergeluid, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Slofjes Cat Newborn

  Deze stijlvolle Laessig Little Chums Slofjes Cat Newborn zijn perfect voor je pasgeboren kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Knuffeldoekje Cat

  De Laessig Little Chums Knuffeldoekje Cat is een schattig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. Het zachte knuffelvriendje kan overal mee naar toe en is makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Red

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Red is een schattig, gebreide libel met geïntegreerde rammelaar en vleugels van papier, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Blue

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Blue is een schattig, gebreide slak met geïntegreerde rammelaar, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Slofjes Mouse Newborn

  Deze stijlvolle Laessig Little Chums Slofjes Mouse Newborn zijn perfect voor je pasgeboren kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven.
  27,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Blue

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Dragonfly Blue is een schattig, gebreide libel met geïntegreerde rammelaar en vleugels van papier, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Knuffeldoekje Mouse

  De Laessig Little Chums Knuffeldoekje Mouse is een schattig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. Het zachte knuffelvriendje kan overal mee naar toe en is makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Little Chums Slofjes Dog Newborn

  Deze stijlvolle Laessig Little Chums Slofjes Dog Newborn zijn perfect voor je pasgeboren kindje. De slofjes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en zorgen ervoor dat de voetjes van je kindje heerlijk warm blijven.

  27,95

  25,95

 • Quick view

  Laessig Little Chums Knuffeldoekje Dog

  De Laessig Little Chums Knuffeldoekje Dog is een schattig doekje waar je kindje heerlijk mee kan knuffelen en spelen. Het zachte knuffelvriendje kan overal mee naar toe en is makkelijk vast te houden met kleine handjes.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Caterpillar

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Caterpillar is een schattig, gebreide rups met geïntegreerde rammelaar, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.

  79,95

  68,90

 • Quick view

  Laessig Little Water Knuffel Whale

  De Laessig Little Water Knuffel Whale is een schattig, gebreide walvis met geïntegreerde rammelaar en ritselend papiergeluid, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  21,95
 • Quick view

  Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Green

  De Laessig Garden Explorer Knuffel Snail Green is een schattig, gebreide slak met geïntegreerde rammelaar, wat het gevoel van aanraking en het gehoor stimuleert. Gemaakt van hoogwaardig materiaal.
  19,95
 • Quick view

  Laessig Newborn Gots Sokjes

  Met de Laessig Newborn Gots Sokjes maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van een omgeslagen band aan de bovenkant, waardoor de sokjes om de voetjes van je kindje blijven zitten.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Gots Sokjes

  Met de Laessig Gots Sokjes maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van anti-slip zooltjes, waardoor je kindje niet zomaar uit kan glijden.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Sneaker Sokjes Grey / Blue

  Met de Laessig Sneaker Sokjes Grey / Blue maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van anti-slip zooltjes, waardoor je kindje niet zomaar uit kan glijden.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Sneaker Sokjes Curry

  Met de Laessig Sneaker Sokjes Curry maak je het outfit van je kindje compleet. De sokjes zitten warm en comfortabel en zijn voorzien van anti-slip zooltjes, waardoor je kindje niet zomaar uit kan glijden.
  13,95
 • Quick view

  Laessig Cloud Knuffeldoekje Powder Pink

  Hoe leuk is dit stijlvolle Laessig Cloud Knuffeldoekje Powder Pink? Het is voorzien van gekleurde labeltjes en knopen die de aandacht van je kindje zullen trekken. Gemaakt van hoogwaardig en zacht materiaal.
  19,95
26 Resultaten
 1. 1
 2. 2
Trustpilot