27 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  BamBam First Tooth Box

  Dit BamBam First Tooth Box is erg handig voor het bewaren van de eerste tandjes van je kindje. Erg leuk om als kraamcadeau weg te geven! Het tandendoosje heeft een leuk figuurtje op de deksel.
  9,95
 • Quick view

  BamBam Elephant Koffer Large

  Pak deze BamBam Elephant Koffer Large in en ga gezellig samen met je kindje op reis! Het koffertje is geschikt voor meerdere doeleinden. Daarnaast staat het koffertje ook erg leuk op de baby- of kinderkamer.
  15,95
 • Quick view

  BamBam Rabbit Koffer Small

  Pak deze BamBam Rabbit Koffer Small in en ga gezellig samen met je kindje op reis! Het koffertje is geschikt voor meerdere doeleinden. Daarnaast staat het koffertje ook erg leuk op de baby- of kinderkamer.
  8,95
 • Quick view

  BamBam Sokjes Giftbox Lagoon

  Deze BamBam Sokjes Giftbox Lagoon is perfect als kraamcadeau! De mooie giftbox bevat twee sokjes en een handig opbergdoosje. De sokjes voelen heerlijk zacht aan en zijn geschikt voor kinderen van 0 tot 3 maanden.
  11,95
 • Quick view

  Bambam Keep Sake Cards

  Deze Bambam baby kaarten zijn ideaal om de mooiste momenten van je pasgeboren kindje vast te leggen. De geïllustreerde kaarten worden per 10 stuks geleverd en zijn leuk om te geven als kraamcadeau.
  10,95
 • Quick view

  Bambam Giftbox Knitted Hat and Rammelaar

  In de Bambam giftbox zit een mutsje en een rammelaar. Het mutsje en de rammelaar zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat uitgewassen kan worden in de wasmachine. Wordt geleverd in een leuke giftbox.
  24,95
 • Quick view

  BamBam Giftbox Lagoon

  De BamBam Giftbox Lagoon bestaat uit een knuffel, een knuffeldoekje, een bijtring in de vorm van een kroon en een set met sokjes. Een perfect kraamcadeau! Geschikt voor bij de geboorte van jongens en meisjes.
  39,95
 • Quick view

  BamBam Tandendoosje Verzilverd

  Dit BamBam Tandendoosje Verzilverd is erg handig voor het bewaren van de eerste tandjes van je kindje. Erg leuk om als kraamcadeau weg te geven! Het tandendoosje heeft een leuk figuurtje op de deksel.
  24,95
27 Resultaten
 1. 1
 2. 2