Babypark Giftbox

31 Resultaten
 1. 1
 2. 2
 • Quick view

  BamBam Hand/Foot Print Tinbox Silver

  In deze tinnen hand- en voetprint box van BamBam kun je een afdruk van de voetjes en handjes van je baby bewaren.

  12,95

  11,95

 • Quick view

  BamBam Paspoort Set

  Ben je al klaar voor de eerste reis van je kindje? Het stijlvolle BamBam Paspoort Set kan dan niet ontbreken, want hierin kan je het paspoort van je kindje veilig bewaren en het ziet er ook nog eens chique uit.

  30,95

  28,95

 • Quick view

  BamBam Koffer Small

  Pak deze BamBam Koffer Small in en ga gezellig samen met je kindje op reis! Het handige koffertje is geschikt voor meerdere doeleinden. Daarnaast staat het koffertje ook erg leuk op de baby- of kinderkamer.
  9,95
 • Quick view

  BamBam Rabbit Muurhaak

  Aan deze handige BamBam Rabbit Muurhaak kun je bijvoorbeeld de jas of tas van je kindje ophangen. De haak wordt geleverd met een bijpassende giftbox, extra leuk om weg te geven als kraamcadeau!

  10,95

  9,95

 • Quick view

  BamBam Gipsblik Hand Of Voet Lagoon

  Het BamBam Gipsblik Hand Of Voet Lagoon is leuk om te krijgen en perfect om te geven als kraamcadeautje. In het gipsblik zit gips waarmee je een afdruk kan maken van het voetje of handje van je kindje.
  12,95
 • Quick view

  BamBam Bamboo Vork En Lepel

  Met deze prachtige BamBam Bamboo Vork En Lepel kan je kindje heerlijk eten en drinken! De dinerset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en wordt geleverd inclusief een vork en lepel.

  7,95

  6,95

 • Quick view

  BamBam Koffer Large

  Pak deze BamBam Koffer Large in en ga gezellig samen met je kindje op reis! Het handige koffertje is geschikt voor meerdere doeleinden. Daarnaast staat het koffertje ook erg leuk op de baby- of kinderkamer.
  14,95
 • Quick view

  BamBam First Tooth Box

  Dit BamBam First Tooth Box is erg handig voor het bewaren van de eerste tandjes van je kindje. Erg leuk om als kraamcadeau weg te geven! Het tandendoosje heeft een leuk figuurtje op de deksel.
  10,95
 • Quick view

  Bambam Giftbox Wash, Shampoo en Bodylotion

  In de Bambam giftbox zit een wash, shampoo en bodylotion waarmee je kindje heerlijk kan wassen. De giftbox is een leuk item om aan iemand cadeau te geven. De flessen zijn zeepvrij en wast op milde wijze.
  30,95
 • Quick view

  Bambam Giftbox Met Washandje en Wash- en Showergel

  In de Bambam Giftbox Met Washandje en Wash- en Showergel waarmee je kindje heerlijk kan wassen. De giftbox is een leuk item om aan iemand cadeau te geven. De flessen zijn zeepvrij en wast op milde wijze.
  20,95
 • Quick view

  BamBam Giftbox Lagoon

  De BamBam Giftbox Lagoon bestaat uit een knuffel, een knuffeldoekje, een bijtring in de vorm van een kroon en een set met sokjes. Een perfect kraamcadeau! Geschikt voor bij de geboorte van jongens en meisjes.
  47,95
 • Quick view

  BamBam Inkpad Kit

  Met de BamBam Inkpad Kit kan je de een afdruk van een voetje of handje vereeuwigen. Zo heb je altijd een tastbaar aandenken aan de tijd dat je kindje nog echt klein was. Ook leuk om te geven als kraamcadeautje.
  7,95
 • Quick view

  BamBam Me-Time Koffer

  De BamBam Me-Time Koffer is perfect als kraamcadeau! Het koffertje bevat een shampoo/wasgel, borstel, kam, washandje en mutsje. Verder is de koffer geschikt voor op reis of als decoratie in de baby- of kinderkamer.
  31,95
 • Quick view

  BamBam Keep Me Warm Giftset

  De BamBam Keep Me Warm Giftset is zeer geschikt als kraamcadeau. De giftset bestaat uit een mutsje, sjaal en handschoentjes in neutrale kleuren, zodat de gifset zowel voor een een jongen als een meisje een geslaagd cadeau is.

  31,95

  29,95

 • Quick view

  Bambam Elephant Spaarpot

  De Bambam Elephant Spaarpot is een leuk item voor je kindje zodat het met geld om leert gaan. De spaarpot heeft de vorm van een olifant, wat het sparen extra leuk maakt.
  15,95
 • Quick view

  Bambam Giraffe Spaarpot

  Deze stijlvolle Bambam Giraffe Spaarpot is een leuk item voor je kindje, zodat het kan leren om met geld om te gaan. De spaarpot heeft de vorm van een giraf, wat het sparen extra leuk maakt.
  17,95
 • Quick view

  Bambam Giftbox Knitted Hat and Rammelaar

  In de Bambam giftbox zit een mutsje en een rammelaar. Het mutsje en de rammelaar zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat uitgewassen kan worden in de wasmachine. Wordt geleverd in een leuke giftbox.

  26,95

  26,67

 • Quick view

  BamBam Koffer Set

  Pak deze BamBam Koffer Set in en ga gezellig samen met je kindje op reis! De handige koffertjes zijn geschikt voor meerdere doeleinden. Daarnaast staan de koffertjes ook erg leuk op de baby- of kinderkamer.
  23,95
 • Quick view

  BamBam Klei Afdruk Hand Of Voet

  Met de BamBam Klei Afdruk Hand Of Voet kan je de een afdruk van een voetje of handje vereeuwigen. Zo heb je altijd een tastbaar aandenken aan de tijd dat je kindje nog echt klein was. Geschikt vanaf de geboorte.
  9,90
 • Quick view

  BamBam Horn

  Met deze houten hoorn is het zelfs mogelijk om het hartje van je kindje te horen kloppen. De geluidjes worden door de hoorn versterkt.

  10,95

  9,95

 • Quick view

  Bambam Spaarpot Duck Silver Plated

  De Bambam spaarpot Duck is een leuk item voor je kindje zodat het met geld om leert gaan. De spaarpot heeft de vorm van een eend en is gemaakt van zilver, dat je met zilverpoets kan oppoetsen.
  47,95
 • Quick view

  Bambam Spaarpot

  Schitterende spaarpot van het merk Bambam in de vorm van een kroon.
  15,95
 • Quick view

  BamBam Hart Zwangerschapsketting Giftbox Wit

  De BamBam Hart Zwangerschapsketting Giftbox bestaat uit een luxe giftbox met daarin een stijlvolle zwangerschapsketting. De ketting heeft een hanger in de vorm van een hart en is voorzien van een belletje.

  19,95

  17,99

 • Quick view

  BamBam Borstel En Kam Giftset

  Deze BamBam Borstel En Kam Giftset is gemaakt van hoogwaardig materiaal en voelt zacht aan op de hoofdhuid van je kindje. Doordat de borstelhaartjes erg zacht zijn is de borstel te gebruiken vanaf de geboorte.

  8,95

  6,99

31 Resultaten
 1. 1
 2. 2